verified
plus

Частна професионална гимназия "Банкер" Училище

София, България
Всички специалности на ЧПГ "Банкер" са с интензивно изучаване на английски език. Нашият 5-степенен курс на обучение по английски език е базиран на съвременни Оксфордски системи. Той покрива основните езикови умения и подготвя учениците за нива B2-B1 на Европейската езикова рамка.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 4985 пъти
Посетители: 1525
Последно онлайн: 28.10.16
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Частна професионална гимназия "Банкер"
Начално училище
Основно училище
Гимназия
Допълнителна информация и професионален опит за Частна професионална гимназия "Банкер"

Ние насърчаваме учениците си да развиват, подобряват и прилагат езиковите си умения, като същевременно ги подготвяме за всички компоненти на изпитите по английски език, наблягайки най-вече на говорните умения и устната комуникация.
Около 350 ученици са носители на сертификати и отличия, в т.ч. златен медал на Pitman и 163 европейски сертификати.

 

От 10-ти до 12-ти клас в рамките на професионалната подготовка е застъпен специалния предмет Бизнес-английски, който включва не само терминологично владеене на специфичен професионален език, но и обучение по основни икономически дисциплини на английски език, решаване на казуси и тренинги, както и владеене на приложен бизнес-английски.

 

Професионалната подготовка е ориентирана към съвременни учебни предмети от сферата на маркетинговото, финансовото и юридическото осигуряване на капиталовите пазари и инвестиции.
През целия курс на обучение приоритетно са застъпени езиковата подготовка и компютърното обучение по специализиран софтуер.
Преподаватели по специалните предмети са водещи специалисти от финансови институции, университетски преподаватели и представители на деловите среди – БНБ, СиБанк, СФБ Капиталов пазар, УНСС, СУ "Св. Кл. Охридски", МВБУ, "Алба консулт" ЕООД и др.

 

За изминалите 20 години гимназията е дипломирала 695 ученика по специалностите "Банково, застрахователно и осигурително дело", "Финанси, банково и застрахователно дело" и "Малък и среден бизнес" с интензивно изучаване на английски език. От 2014 година започва прием и по специалността "Икономика и мениджмънт".

През целия курс на обучение приоритетно са застъпени езиковата подготовка  и компютърното обучение по специализиран софтуер.

Във всички професионални направления специалната подготовка е ориентирана към съвременни учебни предмети от сферата на маркетинговото, финансовото и юридическото осигуряване на капиталовите пазари и инвестиции.

Над 40% от обучението по всички специални предмети е практическо под формата на казуси, тренинги и симулативни сесии, учебно-тренировъчни фирми, производствени екскурзии и реално участие в дейността на финансови институции. Използват се авторски учебни програми, помагала и дидактически материали.

Преподаватели по специалните предмети са водещи специалисти от финансови институции, университетски преподаватели и представители на деловите среди.

От 1997г. ЧПГ "Банкер" е единственото българско училище носител на Международна Златна Звезда за Качество, присъдена от BID (Business initiative Directions) за "неоценим принос към света на бизнеса и показан висок стандарт на професионализам" в сферата на професионалното образование.

Галерия на Частна професионална гимназия "Банкер"
Частна професионална гимназия
Частна професионална гимназия
Частна професионална гимназия
Частна професионална гимназия

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частна професионална гимназия "Банкер"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Английски език за 4 клас
Курс Италиански език
Уроци по Плуване за възрастни Бургас
Бокс Варна
Изучаване на Немски език
Уроци по Пиано Варна
Детски Футболни школи
Частни уроци по Руски език София
Великденска олимпиада по Математика за първи клас
Тренировки по Тенис на корт в Бургас
Уроци по Арабски език София
Сугестопедични уроци по Английски език
Курсове по Английски език Пловдив
Курсове по Фотография София
Учител по Математика в Надежда
Уроци по Гръцки език онлайн
Обучение по Испански език
Интензивно обучение по Английски език
Немски за начинаещи онлайн
Индивидуални уроци по Математика София
Народни танци в Стара Загора
Школа по Математика Търговище
Частна детска градина София Драгалевци
Курс по Компютри
Уроци по Химия София
Материали за Балет
Народни танци
Уроци по Английски София
Упражнения по Английски език за начинаещи
Онлайн курс по Английски
Курсове за Графичен
Матура по Български
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ