verified
plus

Частна професионална гимназия "Банкер" Училище

София, България
Всички специалности на ЧПГ "Банкер" са с интензивно изучаване на английски език. Нашият 5-степенен курс на обучение по английски език е базиран на съвременни Оксфордски системи. Той покрива основните езикови умения и подготвя учениците за нива B2-B1 на Европейската езикова рамка.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 5188 пъти
Посетители: 1589
Последно онлайн: 28.10.16
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Частна професионална гимназия "Банкер"
Начално училище
Основно училище
Гимназия
Допълнителна информация и професионален опит за Частна професионална гимназия "Банкер"

Ние насърчаваме учениците си да развиват, подобряват и прилагат езиковите си умения, като същевременно ги подготвяме за всички компоненти на изпитите по английски език, наблягайки най-вече на говорните умения и устната комуникация.
Около 350 ученици са носители на сертификати и отличия, в т.ч. златен медал на Pitman и 163 европейски сертификати.

 

От 10-ти до 12-ти клас в рамките на професионалната подготовка е застъпен специалния предмет Бизнес-английски, който включва не само терминологично владеене на специфичен професионален език, но и обучение по основни икономически дисциплини на английски език, решаване на казуси и тренинги, както и владеене на приложен бизнес-английски.

 

Професионалната подготовка е ориентирана към съвременни учебни предмети от сферата на маркетинговото, финансовото и юридическото осигуряване на капиталовите пазари и инвестиции.
През целия курс на обучение приоритетно са застъпени езиковата подготовка и компютърното обучение по специализиран софтуер.
Преподаватели по специалните предмети са водещи специалисти от финансови институции, университетски преподаватели и представители на деловите среди – БНБ, СиБанк, СФБ Капиталов пазар, УНСС, СУ "Св. Кл. Охридски", МВБУ, "Алба консулт" ЕООД и др.

 

За изминалите 20 години гимназията е дипломирала 695 ученика по специалностите "Банково, застрахователно и осигурително дело", "Финанси, банково и застрахователно дело" и "Малък и среден бизнес" с интензивно изучаване на английски език. От 2014 година започва прием и по специалността "Икономика и мениджмънт".

През целия курс на обучение приоритетно са застъпени езиковата подготовка  и компютърното обучение по специализиран софтуер.

Във всички професионални направления специалната подготовка е ориентирана към съвременни учебни предмети от сферата на маркетинговото, финансовото и юридическото осигуряване на капиталовите пазари и инвестиции.

Над 40% от обучението по всички специални предмети е практическо под формата на казуси, тренинги и симулативни сесии, учебно-тренировъчни фирми, производствени екскурзии и реално участие в дейността на финансови институции. Използват се авторски учебни програми, помагала и дидактически материали.

Преподаватели по специалните предмети са водещи специалисти от финансови институции, университетски преподаватели и представители на деловите среди.

От 1997г. ЧПГ "Банкер" е единственото българско училище носител на Международна Златна Звезда за Качество, присъдена от BID (Business initiative Directions) за "неоценим принос към света на бизнеса и показан висок стандарт на професионализам" в сферата на професионалното образование.

Галерия на Частна професионална гимназия "Банкер"
Частна професионална гимназия
Частна професионална гимназия
Частна професионална гимназия
Частна професионална гимназия

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частна професионална гимназия "Банкер"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Уроци по Математика Младост
Частни уроци по Руски език
Салса танцово студио
Обучение по Информатика
Индивидуални курсове по Английски
Курсове по Италиански език София
Народни танци за деца Варна
Подготовка за матура по Математика
Танцови школи в София
Волейбол тренировка
Преподавател по Английски език
Практическо Счетоводство
Excel курсове
Частни уроци по Английски език София
Урок по Китара
Курс за Фризьори
Шофьорски курсове
Езикови курсове по Италиански
Курс по Английски език за начинаещи
Школа Модерни танци Русе
Курсове за Маникюр Пловдив
Йога курсове Благоевград
Учител по Китара
Латиноамерикански танци Стара Загора
Английски език матура
Курс Бизнес Руски
Курсове Благоевград
Кандидат студентски изпити по География
Дискусия Счетоводство
Частни детски градини Лозенец София
Бокс тренировки за начинаещи
История за 6 клас
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ