Отзиви за УЧИТЕЛИ БГ reviews

Мария Каменова
Мария Каменова
Използвам услугите на сайта повече от две години. За този период съм имала един-два въпроса към администратора, за които получих изключително бързи реакции. Имам множество клиенти, създадени на база тази платформа, както и голям брой настоящи ученици по английски и испа ...ощенски, които ме намериха, благодарение на сайта. Профилът в УЧИТЕЛИ БГ е лесен за създаване, отнема минимално време, което го и прави достатъчно гъвкав за корекции. При търсене на съответните уроци, УЧИТЕЛИ БГ излиза на челна позиция. Смятам, че УЧИТЕЛИ БГ е най-доброто място в България за реклама на съответните уроци/услуги и го препоръчвам на всеки. Сърдечни поздрави и успех! Мария Калчева филолог с испански и английски език, МА гр. Пловдив
Ася Д.
Ася Д.
Сайт с уникална концепция и съвършен дизайн, който помага на учениците и родителите да намерят най-подходящите учители, а на учителите да срещнат своите ученици. Всяка стотинка от абонамента си заслужава.
Албена Кехлибарева
Албена Кехлибарева
Радвам се, първо, че открих тази платформа, а после останах още по-изненадана и удовлетворена, че платформата работи, че е търсена, за да улеснява и оптимизира комуникацията между учители и обучаеми и силно я препоръчвам! Като сайт - вътре могат да се намерят много разн ...ощеообразни опции, които улесняват и съкращават пътя до потребителите, като същевременно дават богата и пълна представа за предлаганото. Ето напр.: отделът "Галерия" - вътре могат да се слагат постоянно нови снимки, отделът "Новини" или диференцираните категории по години в курсовете на преподаваните модули. Смятам, че тази платформа е най-стойностната, макар да има и други, разбира се, но УЧИТЕЛИ БГ е едновременно и богата и модерна и достъпна и осъществява лесно връзката учител - обучаем. Специална благодарност дължа на г-жа Мариана за незабавната помощ, която тя оказва, вероятно и на други преподаватели, когато имаме някакъв технически проблем. Горещо препоръчвам платформата УЧИТЕЛИ БГ на всички, които за жадни за знания, от съвсем начинаещи до високите нива на професионализма и желая към започналата Нова учебна (и академична) година 2021/2022 - "На добър час!" Състоянията като пандемия като че ли ни карат да откриваме нови неподозирани пространства на възможности за обучение и развитие! "На добър час!" скъпи преподаватели - колеги, скъпи ученици, студенти, обучаеми, скъпи колеги от екипа на УЧИТЕЛИ БГ !
Надежда Неделчева
Надежда Неделчева
Доволна съм от сайта на УЧИТЕЛИ БГ, тъй като това е сайт, чрез който с минимално посветени финансови средства е възможно за един учител да се популяризира и да достигне до всички желаещи да учат. Сайтът има перфектна SEO оптимизация и се открива при всяко търсене на уро ...ощеци и излиза още на първа страница в търсачката на челни позиции. БЛАГОДАРНОСТИ към УЧИТЕЛИ БГ! Надя Неделчева
Мая Шекерова
Мая Шекерова
Намирам сайта на УЧИТЕЛИ БГ за най-доброто място, където всеки може свободно да си предложи услугите в своята си професионална област. Препоръчвам! Благодарение на тази уникална платформа се свързах с много желаещи да изучават немски и английски език, с повечето от коит ...ощео продължаваме да работим задоволително. Считам, че услугите на УЧИТЕЛИ БГ са на сравнително достъпни цени и в същото време са много ефективни. Благодаря ви УЧИТЕЛИ БГ! Голям плюс в профила на учителите е опцията - отзиви. Чрез нея личността и работата на даден учител стават още по-прозрачни ориентири за търсещия обучаем. Поздравления и още успехи!
Любимка Дамянова
Любимка Дамянова
Причината да използвам услугите на УЧИТЕЛИ БГ e проста - наистина работи! В началото подходих скептично, но не след дълго установих, че профилът ми там ми води нови, реални клиенти. Преди това съм ползвала твърде скъпите услуги на прехвалените реклами в Гугъл, където п ...ощелащаш за всеки клик, натрупват се големи разходи, а ползата е нулева. Услугите на УЧИТЕЛИ БГ не са скъпи, а са много ефективни... като се замисля, много рядко срещана комбинация. Друг плюс е, че профилът се прави много лесно и бързо и е видим и за евентуални работодатели. Случвало ми се е, да бъда забелязана от такива именно чрез УЧИТЕЛИ БГ, като в следствие този контакт се е оказвал много полезен за мен. В заключение, препоръчвам УЧИТЕЛИ БГ на всеки, който желае да популяризира уменията си на ниска цена и в наистина надеждна платформа. А ако имате затруднения или въпроси, администраторите бързо и безплатно ще реагират на всяко запитване. Като бонус, чрез УЧИТЕЛИ БГ съм ползвала и Фейсбук реклама, което е невероятна възможност за всеки регистриран потребител. Радвам се, че платформата съществува, за да улеснява и оптимизира комуникацията между учители и обучаеми и силно я препоръчвам!
Образователен център Давитоз Бургас
Образователен център Давитоз Бургас
Използваме услугите на УЧИТЕЛИ БГ, защото сайтът е специализиран конкретно върху обучения. Смятаме, че това е преимущество, понеже дава на потребителя конкретна насока. По този начин хората, които посещават УЧИТЕЛИ БГ не са случайни, а по-скоро целенасочени върху търсен ...ощее на услугата.
Росица Делчева
Росица Делчева
Този сайт е ИДЕАЛНАТА ВЪЗМОЖНОСТ да се намери НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ учител ПЕДАГОГ, който да съумее да разбере УЧЕНИКА в неговата необходимост от овладяване на учебния материал, ПРЕДИМСТВОТО НА САЙТА - тук можете да си изберете СВОЯ УЧИТЕЛ! Така посредством индивидуални занима ...ощения с добре адаптиран професионален подход се изграждат постепенно ценните учебни навици и се поема напред и нагоре по пътя към Успеха за УЧЕНИКА и съответно по пътя към професионалната удоволетвореност за Учителя.
Ивелина Пламенова
Ивелина Пламенова
Използвам uchiteli.bg oт няколко години и повечето ми ученици са ме намерили точно оттам. Намериха ме и някои от работодателите ми. Платформата на uchiteli.bg. е удобна и ефективна. Свързва учители, учценици, родители, училища и обучителни центрове само с няколко клика. ...още Профилите предоставят полезна информация за учителите, не само личното му представяне, а и неговите сертификати, дипломи и отличия. Също има поле с отзиви, от където да разберем какво другите казват за него. Харесва ми много функцията за търсене по квартали, което е едно допълнително удобство. Препоръчвам я на всички, защото вярвам, че има за всекиго по нещо.
Учителски колектив Аз вече мога
Учителски колектив Аз вече мога
Благодаря на целия колектив на сайта УЧИТЕЛИ БГ, без Вашата помощ не бих се справила така добре. След живата реклама, която изобщо не е маловажна идва и Вашата огромна помощ и полза. До сега не съм виждала ефект от друга рекламна дейност. Благодаря, че Ви има, че помага ...ощете винаги с готовност при възникнал проблем и ще се радвам да работим и за в бъдеще заедно с Вас и целия ви слънчев екип! Още веднъж едно огромно БЛАГОДАРЯ и се радвам, че Ви открих!
Евелина Тенева
Евелина Тенева
УЧИТЕЛИ БГ изпълнява прекрасно функцията си - на свързваща платформа между търсещи и предлагащи знания и опит. Абонаментът си заслужава точно поради тази причина - хората реално намират това, което им е нужно. Системата е проста и небюрократична, администраторите са кор ...ощеектни. Ползвала съм различни сайтове като посредници между мен и ученици, но този е може би най-ефективният.
Образователен център Иновейшън
Образователен център Иновейшън
За нас УЧИТЕЛИ БГ е най-иновативната платформа в момента на пазара. Предоставя прекрасни възможности, както и за образователни центрове като нас така и за ученици, които имат желание да научат нещо повече от това, което се изучава в училище.
Образователен център Студио S
Образователен център Студио S
Ние, екипът на Образователен център Студио S дълги години използваме платформата uchiteli.bg, защото тя е връзката между нас обучаващите, обучаемите, родителите и колегите учители. И всички ние заедно с uchiteli.bg работим за по-доброто образование на децата!
Кръстьо Скачков
Кръстьо Скачков
Специализирания сайт УЧИТЕЛИ БГ ми дава възможност да се свързвам с родители и да съм в помощ на децата им при подготовка по математика. До сега чрез сайта с мен са се свързали над 150 родители и ученици.
Паолина Малешкова
Паолина Малешкова
Прекрасно реализирана идея! Сайтът е чудесно средство за свързване на учители с хора, които искат да научат или развият умение и/или талант. Достъпен и удобен интерфейс както за търсещия, така и за учителя! Поздравления!
Дария Пешева
Дария Пешева
УЧИТЕЛИ БГ е мястото, където съм публикувала моя профил за частни уроци. Смятам, че този сайт се наложи през последните години и много хора прибягват до услугите на УЧИТЕЛИ БГ, когато търсят квалифициран преподавател. Хубавото е, че всичко е подредено по предмети, лесна ...още навигация, дори и за хора, които не са толкова на "ти" с компютърните технологии. Аз, лично, от няколко години ползвам сайта като основно място за реклама и набиране на частни ученици, тъй като работя като частен учител с фирма за частни уроци и съм много доволна от лоялността и отношението на Администраторите. Удобството на този сайт е именно в специализиране в областта на частни уроци и курсове и не е нужно да се търси в различни източници на обяви за уроци и преподаватели. Отлична, бърза и редовна обратна връзка с Администраторите. Много от родителите и учениците, с които работя споделят моето мнение. Всъщност, откакто публикувам в УЧИТЕЛИ БГ, не ми е нужно друго място, където да качвам обявите си и да търся ученици. Те просто се логват в сайта и намират нужния предмет и сред богатия набор от преподаватели, намират своя преподавател, който съответства на нуждите им.
Учебен център Орбис
Учебен център Орбис
От няколко години ползваме услугите на УЧИТЕЛИ БГ, които са коректни и при нужда винаги сме получавали бърз съпорт. Добро и сигурно място за популяризиране на курсовете и уроците по чужд език, които предлагаме. Благодарим! Екипът на УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ОРБИС
Светлана Д.
Светлана Д.
"УЧИТЕЛИ БГ" е сайтът, който се ползва с най-голямо доверие от родители и ученици, а и от учителската общност. Потребителите вярват на публикациите и приемат предлаганите услуги като качествени и надеждни. И това наистина е така.
Г-жа Красимирова
Г-жа Красимирова
Силно препоръчвам на всеки сайта uchiteli.bg като най-добрият образователен портал в България! Благодаря им за коректността, отзивчивостта и професионализма и ще се радвам да продължаваме да работим все така заедно и в бъдеще! Г-жа Красимирова
Петя Владимирова
Петя Владимирова
Винаги може да се разчита на Вашата професионална подкрепа, а това означава, че цените и уважавате труда на българския учител. Благодаря за чудесната работа на екипа Ви!!!
Учебен център Елит 89
Учебен център Елит 89
Използваме услугите на УЧИТЕЛИ БГ от няколко години. Платформата е уникална и насочена директно към потребители, търсещи образователни услуги. Родителите идват на сайта и намират точно това, което търсят за децата си. Много функционално разпределение, улесняващо и потре ...ощебителите и самите школи, които предлагат различни курсове и обучения. А екипът на УЧИТЕЛИ БГ е супер отзивчив и приятелски!
Ивелина Йовева
Ивелина Йовева
Сайтът е особено полезен, защото се оказва, че е посещаван от доста ползватели, които се обръщат към него с цел намиране на нужната информация за обучение. Получавам доста запитвания и реализирам добри инициативи, които са взаимно полезни за обучаеми, преподаватели и ва ...ощес като медиатор в процеса. Дръзко продължавайте напред! Поздрави, Ивелина Йовева
Лилия Симеонова
Лилия Симеонова
Сайтът УЧИТЕЛИ БГ ми дава възможност да опиша в добре структуриран вид спецификата при провеждането на моите уроци по френски. От друга страна, дава възможност на моите курсисти да изразят мнението си за резултатите от съвместната ни работа. Тяхната оценка е най-надеждн ...ощеата препоръка за качеството на провежданите от мен учебни занимания. Благодаря за коректното партньорство, УЧИТЕЛИ БГ.
Таня Караджова
Таня Караджова
Категорично мога да заявя, че с удоволствие ползвам услугите на УЧИТЕЛИ БГ, заради високия професионализъм на екипа, неговата лоялност и отзивчивост. Радвам се, че станах част от тази общност, защото успях да намеря много бързо допълнителна работа, да се запозная с инте ...ощересни и интелигентни хора, да обменям мнения с колеги по различни въпроси. Искрени благодарности!
Наталия Бояджиева
Наталия Бояджиева
Благодаря за възможността да се свързвам лесно и директно с моите ученици, които обучавам по български, руски и английски език. Ще ползвам Вашите услуги и занапред. Бъдете здрави и вдъхновени! С уважение - Наталия Бояджиева
Ирена Нецова
Ирена Нецова
Ползвам Вашия сайт вече повече от пет години. Всъщност, днес трудно бих могла да си представя как бих осъществявала дейността си без Вашата медиативна подкрепа. Създали сте нещо изключително полезно и удобно за ползване. Лесно предлагаш, лесно намираш. И най-важното от ...ощевсичко е, че и едната и другата страна Ви имат доверие. Желая Ви успешна работа и занапред!
Юрка Стефанова
Юрка Стефанова
Чрез УЧИТЕЛИ БГ има най-точната връзка с родители и ученици. За да са по-спокойни родителите и по-можещи и знаещи децата.
Клара Милева
Клара Милева
УЧИТЕЛИ БГ е един изключително полезен сайт както за учениците, така и за учителите. Той е посредник за бърза връзка и комуникация с квалифицирани специалисти от цялата страна и дава възможност за качествено обучение на ученици и възрастни от цялата страна.
Мариана Ташева
Мариана Ташева
Личното ми мнение е, че УЧИТЕЛИ БГ е платформа, която е добре позиционирана в мрежата, улеснява достъпа на търсещите и улеснява нашия контакт с тях. Използвам услугите на УЧИТЕЛИ БГ, защото най-бързо и точно получавам информация за всичко, което ми е необходимо. Успех!
Анна Иванова
Анна Иванова
Мисля, че мога да бъда полезна със своите знания на днешните ученици в средното училище и да им помогна да постигнат добри резултати без да се страхуват от новостите в ученето и да могат да се стимулират да успеят. Сайтът Ви е много добър, защото имате профил във Фейсбу ...ощек и ни запознавате ежедневно с новините, свързани с образованието на децата ни. Благодаря Ви, че Ви има.
Соня С.
Соня С.
Използвам услугите Ви, защото подхождате абсолютно професионално. Контактите, които получих, благодарение на Вас, ми бяха много полезни и успешни. Ние от своя страна като Клуб не Ви изложихме. СЪВМЕСТНОТО НИ сътрудничество се оказа изключително ползотворно, за което бла ...ощегодаря. Оценявам високо Вашия професионализъм. Благодаря!
Даниела Валентинова
Даниела Валентинова
УЧИТЕЛИ БГ е изключително полезен, не само за учителите, но и за всички учащи, които лесно успяват да намерят нужното. Харесва ми, защото има детайлно търсене и огромно предлагане. За мен като частен учител по английски език е удобен начин да намеря своите ученици.
Енгелс Павлов
Енгелс Павлов
УЧИТЕЛИ БГ е един прекрасен сайт, който улеснява родители, ученици и кандидат студенти за намиране на подходящия преподавател по техен избор. Прекрасен сайт, без недостатъци!!!!
Музикална академия MusicArt
Музикална академия MusicArt
Здравейте! Използваме услугите на УЧИТЕЛИ БГ вече втора година. За нас тази платформа е много добър начин да открием млади, талантливи деца и младежи, които да развиват своите творчески способности в областта на изкуството. Сайтът има голяма посещаемост, лесна навигаци ...ощея и бърза комуникация! Благодарим за коректността! Музикална академия ''MusicArt''
Школа Маестро
Школа Маестро
Личното ми мнение е, че УЧИТЕЛИ БГ е платформа, която е добре позиционирана в мрежата, улеснява достъпа на търсещите и улеснява нашия контакт с тях. Освен това няма реклами, които да се натрапват, фейса е изчистен, администраторите работят добре. Нашето езиково училище ...ощеМаестро Школа Варна помогна на много хора, които ни откриха чрез УЧИТЕЛИ БГ. Таня Фрикер
Анелия Ч.
Анелия Ч.
УЧИТЕЛИ БГ е популярен сред потребителите родители, които се доверяват, че сайтът е коректен посредник и осигурява връзка с търсените професионалисти за надграждане на знанията на учениците.
Елена Стоянова
Елена Стоянова
Използвам услугите на сайта УЧИТЕЛИ БГ, защото ми дава възможност да предоставя максимално изчерпателна информация за професионалните услуги, които предлагам, има добра подредба на профила, леснодостъпен е, ползвателите на услугите могат да споделят мнение за работата и ...още да ни оценяват.
Иван Младенов
Иван Младенов
Използвам УЧИТЕЛИ БГ, защото платформата е удобна, целенасочена, приятна за ползване и изглежда легитимно в очите на потенциални клиенти.
Езикова школа H.
Езикова школа H.
Ползвам УЧИТЕЛИ БГ от половин година и съм изключителна доволна! Имам запитвания и съответно записали се на курс в моята школа от Вашия сайт.
Марияна Миланова
Марияна Миланова
Ползвам услугите на УЧИТЕЛИ БГ, защото този сайт е нужен и полезен за родителите. А ние заедно с УЧИТЕЛИ БГ помагаме на нуждаещите се от подкрепа ученици за овладяване на нужните знания и умения. Сайтът е единствената алтернатива за намиране на най-добрите педагози за н ...ощеуждата на децата.
Валерий Йончев
Валерий Йончев
Използвам услугите Ви с удоволствие. Те са много добри. Подредени са интуитивно. Лесно се намира това, което се търси. Има разнообразие. Има и много добра визия. Подредбата е максимално удобна. Определено сайта е на топ ниво.
Иво П.
Иво П.
Платформата "УЧИТЕЛИ БГ" предоставя приоритетна показност в дигиталната среда и има добър интерфейс, който позволява бързо и лесно на желаещия да локализира учителя, който отговаря на търсените нужди.
Кристина П.
Кристина П.
Използвам услугите на УЧИТЕЛИ БГ, тъй като това ми дава възможност да се свързвам с повече настоящи и бъдещи клиенти - ученици и родители. Доволна съм от услугите, които предлага сайтът. Поздрави на екипа! :)
Петя Горанова
Петя Горанова
С удоволствие ползвам услугите на УЧИТЕЛИ БГ, заради високия професионализъм на екипа, неговата лоялност и отзивчивост. Радвам се, че станах част от тази общност, защото успях да намеря много бързо допълнителна работа, да се запозная с интересни и интелигентни хора. Жел ...ощеая и занапред да ползвам Вашите услуги.
Христина Долапчиева
Христина Долапчиева
Използвам услугите на УЧИТЕЛИ БГ от много години. Изключително съм доволна от сайта, който ми даде възможност да се реализирам като учител не само за индивидуална подготовка, но и като преподавател в езиков център и други неформални организации. Имам необходимата свобод ...ощеа да избирам хората, с които работя и заплащането, което да получа за труда си. За мен е от особено значение да разполагам с времето си поради лични причини и по този начин аз осъществявам това. Благодаря на екипа. Успех и късмет!
Валя Стоянова
Валя Стоянова
Искрена благодарност към УЧИТЕЛИ БГ. Платформата е изключително функционална, администраторите дори и по празник са на линия и изключително услужливи. Абонаментът направи възможно свързването ми с коректни и готови да се учат ученици от различни възрасти. Успех на всичк ...ощеи, които се трудят упорито тази година.
Яница П.
Яница П.
Използвам платформата УЧИТЕЛИ БГ, защото дава възможност на младите преподаватели поле за изява и място, където да бъдат оценени. Благодаря ви за възможността да правя това, което обичам!
Любомир А.
Любомир А.
Доволен съм от сайта УЧИТЕЛИ БГ. Предлагат много, винаги са актуални и много хора знаят за тях. По този начин учителите имат добра възможност да намерят новите си ученици и да започнат работа с тях.
г-н Тодоров
г-н Тодоров
Привет, искам да изкажа своята благодарност на УЧИТЕЛИ БГ, тъй като използвам техните услуги от години и съм напълно удовлетворен от начина на работа със сайта и екипа. Ефикасност и професионализъм са думите, които мога да използвам относно визията и съдържанието на сай ...ощета. Страхотна индексация по ключови думи. Лекота при взаимодействието с клиентите. Свобода на презентацията на преподавателите в своите профили. Сайт, който определено е спечелил доверието на потребителите! Бъдете здрави и продължавайте по същия начин и занапред! Г-н Тодоров.
Жана Николова
Жана Николова
Сайтът е много удобен както за учениците, така и за учителите.
Студио Лили Мюзик
Студио Лили Мюзик
Рекламата е неразделна част от нашата професия. Но винаги всичко трябва да бъде с мярка. Радвам се, че има сайт за търсещи препитание в лицето на УЧИТЕЛИ БГ. Здраве и късмет на администратори и учители!
Алекс Роберт Б.
Алекс Роберт Б.
Прекрасен уебсайт и страхотна идея! Много се радвам, че открих УЧИТЕЛИ БГ - ефикасна и удобна платформа, свързваща ученици с учители по един модерен начин. Много от настоящите ми ученици ме намериха именно тук.
Христина В.
Христина В.
Много полезен сайт, както за учителите така и за учениците. Върши страхотна работа за всички заинтересовани страни. Има много богат избор на кадри и предмети. Радвам се, че ви има.
М. Д.
М. Д.
Използвам сайта УЧИТЕЛИ БГ, защото услугите тук са не само с добра визия, но и преподавателите имат свобода за презентация в своите профили. От голямо предимство е и опция за оставяне на отзиви за работата на конкретен преподавател и постигнати резултати. По този начин ...ощеродителят/ученикът може да прецени към кой учител точно да се обърне в зависимост от специфичните му нужди. Благодарение на сайта успях да се свържа с много родители/ученици и работещи, с част от които продължаваме да работим успешно. Желая на екипа на Учители още професионализъм и удовлетвореност!
Емилия Х.
Емилия Х.
Много добре структурирана страница за търсене и предлагане на услуги в областта на образованието. Всичко е коректно, транспарентно и на изключително високо ниво.

Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ