verified
plus

Частна професионална гимназия "Банкер" School

София, България
Всички специалности на ЧПГ "Банкер" са с интензивно изучаване на английски език. Нашият 5-степенен курс на обучение по английски език е базиран на съвременни Оксфордски системи. Той покрива основните езикови умения и подготвя учениците за нива B2-B1 на Европейската езикова рамка.
Teaching language:
English
Bulgarian
Profile is:
Views: 4991 times
Visitors: 1529
Last online: 28.10.16
With advanced study of
Extra skills на Частна професионална гимназия "Банкер"
Primary
Primary school
High school
Additional information and experience за Частна професионална гимназия "Банкер"

Ние насърчаваме учениците си да развиват, подобряват и прилагат езиковите си умения, като същевременно ги подготвяме за всички компоненти на изпитите по английски език, наблягайки най-вече на говорните умения и устната комуникация.
Около 350 ученици са носители на сертификати и отличия, в т.ч. златен медал на Pitman и 163 европейски сертификати.

 

От 10-ти до 12-ти клас в рамките на професионалната подготовка е застъпен специалния предмет Бизнес-английски, който включва не само терминологично владеене на специфичен професионален език, но и обучение по основни икономически дисциплини на английски език, решаване на казуси и тренинги, както и владеене на приложен бизнес-английски.

 

Професионалната подготовка е ориентирана към съвременни учебни предмети от сферата на маркетинговото, финансовото и юридическото осигуряване на капиталовите пазари и инвестиции.
През целия курс на обучение приоритетно са застъпени езиковата подготовка и компютърното обучение по специализиран софтуер.
Преподаватели по специалните предмети са водещи специалисти от финансови институции, университетски преподаватели и представители на деловите среди – БНБ, СиБанк, СФБ Капиталов пазар, УНСС, СУ "Св. Кл. Охридски", МВБУ, "Алба консулт" ЕООД и др.

 

За изминалите 20 години гимназията е дипломирала 695 ученика по специалностите "Банково, застрахователно и осигурително дело", "Финанси, банково и застрахователно дело" и "Малък и среден бизнес" с интензивно изучаване на английски език. От 2014 година започва прием и по специалността "Икономика и мениджмънт".

През целия курс на обучение приоритетно са застъпени езиковата подготовка  и компютърното обучение по специализиран софтуер.

Във всички професионални направления специалната подготовка е ориентирана към съвременни учебни предмети от сферата на маркетинговото, финансовото и юридическото осигуряване на капиталовите пазари и инвестиции.

Над 40% от обучението по всички специални предмети е практическо под формата на казуси, тренинги и симулативни сесии, учебно-тренировъчни фирми, производствени екскурзии и реално участие в дейността на финансови институции. Използват се авторски учебни програми, помагала и дидактически материали.

Преподаватели по специалните предмети са водещи специалисти от финансови институции, университетски преподаватели и представители на деловите среди.

От 1997г. ЧПГ "Банкер" е единственото българско училище носител на Международна Златна Звезда за Качество, присъдена от BID (Business initiative Directions) за "неоценим принос към света на бизнеса и показан висок стандарт на професионализам" в сферата на професионалното образование.

Gallery на Частна професионална гимназия "Банкер"
Частна професионална гимназия
Частна професионална гимназия
Частна професионална гимназия
Частна професионална гимназия

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частна професионална гимназия "Банкер"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ