verified
plus

Частно основно училище "Томас Едисън" Училище

София, България
Училището работи по учебните програми и учебния план, утвърдени от МОН. Целодневната форма на обучение дава възможност за включване в дневния режим и на часове по самоподготовка и занимания по интереси.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Испански език
Немски език
Руски език
Профилът е:
Прегледан: 8578 пъти
Посетители: 2876
Последно онлайн: 19.12.23
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Частно основно училище "Томас Едисън"
С паркинг
С детска градина
Медицинско лице
Предучилищна подг.
Основно училище
Допълнителна информация и професионален опит за Частно основно училище "Томас Едисън"

Историята на ЧОУ "Томас Едисън" започва от вече избледнялата 1998 г. с началото на идеята за Частна детска градина "101Защо".
Безспорен е комфортът, който изживяваме в ЧДГ "101Защо" – свят пълен със забавления, игри, преживявания с приятели, известни и нетолкова известни посещения на места и обекти, гости, участия в математически състезания, в международни конкурси област музикални инструменти и театър, толкова много и запомнящи се и до днес тържества на театрална сцена, реализирани проекти, лични и професионални успехи ... безброй страхотни спомени.
Но най-вече сме щастливи да живеем в общност, която създадохме и съхраняваме и днес – общност, наситена на човешки ценности, одухотвореност и нестихващи стремежи. Така до 30.03.2016 г.,  когато получихме лиценз за Частно основно училище, "изнудени" от група родители, образователни ентусиасти, професионалисти, няколко институции и десетки деца.

 

Мисията на тази екологична образователна политика е развиване на умения за постигане на щастие и благосъстояние.

"Не знам как да бъда щастлив. В моето училище не ни учеха на това."
- Ашли Брилиант

Засега масово училищата не се занимават с личностното развитие на децата. В Нашето училище фокусът на образованието е насочен не само към академични знания и успехи, защото съвременните условия го изискват, но и към личностно и духовно развитие на малките герои.
Факт е, че има много хора със солидно образование и доходи, които не са емоционално и духовно осъзнати, което им пречи да бъдат щастливи. Дипломите са широко отворени врати пред нас, но не ни правят по-добри и не ни дават отговори на най-важните въпроси в живота ни. Силно желаем с нашите деца да извървим заедно Пътя на това познание.
Какво повече му е нужно на човек? Здраве, за да успее и запали искрата на образованието, да завърти колелото и приключението наречено училище да започне!

Галерия на Частно основно училище "Томас Едисън"
Частно основно училище
Частно основно училище
Частно основно училище
Частно основно училище
Частно основно училище

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частно основно училище "Томас Едисън"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ