verified
plus

Испанско училище "Кралица София" Училище

София, България
Испанско Училище "Кралица София" предоставя на своите ученици образователна подготовка на високо академично ниво и едновременно с това обръща специално внимание на ценностите, свързани със значението на добре свършената работа, осъществена в полза на другите, със стремежа за усъвършенстване, с положителния поглед към хората и случващото се, с уважението, възпитанието в лична свобода и лична отговорност, в другарство, откровеност, честност, щедрост, солидарност, търсене на справедливост и съгласие.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Испански език
Профилът е:
Прегледан: 6851 пъти
Посетители: 2475
Последно онлайн: 03.01.24
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Испанско училище "Кралица София"
Езикова гимназия
С детска градина
Предучилищна подг.
Начално училище
Основно училище
Гимназия
Допълнителна информация и професионален опит за Испанско училище "Кралица София"

Мисия.

 

Предлаганият модел на образование и работа е основан на солидарното виждане за човешката личност и осигурява цялостна индивидуализирана подготовка в атмосфера на пълна свобода. Поощряваме отговорността и следваме принципите на общовалидността на истината и доброто, на социалната промяна, на непрекъснатото лично усъвършенстване и лична реализация.

 

Виждане.

 

Искаме да ни разпознават като открита и активна образователна общност, винаги в процес на адаптация, винаги насочена в служба на личността, в нейните различни измерения: семейно, професионално, духовно; да ни познават като образователен проект, който се стреми да създава хора със собствена преценка.

 

Ценности.

 

Нашето училище поставя особено ударение върху моралните и културните ценности, свързани с добре свършената работа в полза на другите и на цялото общество, със стремежа за усъвършенстване и все по-високи постижения, с положителното виждане за хората  и събитията, с уважението към различията и поощряването на личната свобода и личната отговорност.

 

Испански Език.

 

Нашето училище развива двуезична програма на обучение от 3 годишна възраст, базирана на постепенно усвояване и регулярно тестване на знанията  на учениците чрез външни тестове.  Предлагаме също обменни програми в Испания в рамките на инициативи като "Пет Седмици в Испания”.
 
40% от уроците ще са на български език, други 40% ще бъдат на испански, а 20% ще са на английски

Галерия на Испанско училище "Кралица София"
Испанско училище
Испанско училище
Испанско училище
Испанско училище

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Испанско училище "Кралица София"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ