gold
verified
plus

Училище "Fusion School" Училище

ул. „Витошка зорница“ 2 , 1415 София, България map
срещу магазин Фантастико
https://fusion.bg
Fusion School – сплотяване, сливане, съединяване. Има различни преводи и значения, но в нашия тълковен речник Fusion означава “синтез на най-доброто“.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 8707 пъти
Посетители: 4431
Последно онлайн: 22.03.24
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Училище "Fusion School"
Предучилищна подг.
Начално училище
Основно училище
Допълнителна информация и професионален опит за Училище "Fusion School"

През 2015 г. седем приятели, съмишленици и най-вече неуморими мечтатели създадохме Fusion Academy. За няколко години станахме едно от най-иновативните, креативни и цветни места в България. През академията минаха повече от 2000 деца, повече от 150 проекта, повече от 80 корпоративни клиенти. Отдадени сме на всичко, с което се заемем и във всяка една част от работата си влагахме любов и сърце, за да сме това, което сме днес.

 

Голямата ни мисия е да правим нашия общ свят все по-добър и по-красив. Вярваме, че всеки от нас носи красотата и доброто в себе си и непрекъснато трябва да го проектира в света, в който живее.

 

От седем съмишленици през 2015 г., днес сме пред вас като голям екип от педагози, художници, дизайнери, актьори, танцьори, режисьори, архитекти, инженери и маркетолози. Цветни сме като личности и умения. Смели сме и непрекъснато си поставяме нови цели и създаваме Новото. Различни заедно сме, но колкото и да сме различни, толкова и си приличаме. Единни сме. И така успяваме да реализираме всяка наша мечта и да достигаме все по-високи върхове.

 

През всичките тези години не нарушихме принципите си. Бяхме открити и емпатични към всеки, който е дошъл при нас. Стремяхме се да бъдем будители, както в работата си, така и в обикновените разговори. И вярваме, че успяхме, защото сме fusion.

 

През 2019 г. осъществяваме най-голямата си мечта и отваряме Fusion School – от предучилищна до 7 клас. За училището стартирахме процес по придобиване на всички необходими разрешителни и лицензи, започвайки със статута на нашата любима сграда – нашият дом. Поради необходимото технологично време, очакваме този процес да завърши през 2020 г. Затова през първата 2019/2020 учебна година нашите ученици ще се обучават във Fusion School, a формално ще бъдат записани и ще получат дипломите си за завършена степен на обучение от наши партньори – две реномирани държавни училища. Това е напълно изпробван и работещ модел, който родителите няма да усетят логистично, а децата ще имат диплома за завършен съответен клас.

Галерия на Училище "Fusion School"
Изпрати съобщение
до Училище "Fusion School"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ