Регистрирай се
4.2
image
0883 396 319
Изпрати съобщение
 
platinum
verified
plus

Училище "Fusion School" Училище

ул. „Витошка зорница“ 2 , 1415 София, България map
срещу магазин Фантастико
0883 396 319
Fusion – сплотяване, сливане, съединяване. Има различни преводи и значения, но в нашия тълковен речник Fusion означава “синтез на най-доброто“.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 551 пъти
Посетители: 416
Последно онлайн: 04.09.19
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Училище "Fusion School"
Допълнителна информация и професионален опит за Училище "Fusion School"

През 2015 г. седем приятели, съмишленици и най-вече неуморими мечтатели създадохме Fusion Academy. За няколко години станахме едно от най-иновативните, креативни и цветни места в България. През академията минаха повече от 2000 деца, повече от 150 проекта, повече от 80 корпоративни клиенти. Отдадени сме на всичко, с което се заемем и във всяка една част от работата си влагахме любов и сърце, за да сме това, което сме днес.

 

Голямата ни мисия е да правим нашия общ свят все по-добър и по-красив. Вярваме, че всеки от нас носи красотата и доброто в себе си и непрекъснато трябва да го проектира в света, в който живее.

 

От седем съмишленици през 2015 г., днес сме пред вас като голям екип от педагози, художници, дизайнери, актьори, танцьори, режисьори, архитекти, инженери и маркетолози. Цветни сме като личности и умения. Смели сме и непрекъснато си поставяме нови цели и създаваме Новото. Различни заедно сме, но колкото и да сме различни, толкова и си приличаме. Единни сме. И така успяваме да реализираме всяка наша мечта и да достигаме все по-високи върхове.

 

През всичките тези години не нарушихме принципите си. Бяхме открити и емпатични към всеки, който е дошъл при нас. Стремяхме се да бъдем будители, както в работата си, така и в обикновените разговори. И вярваме, че успяхме, защото сме fusion.

 

През 2019 г. осъществяваме най-голямата си мечта и отваряме Fusion School – от предучилищна до 7 клас. За училището стартирахме процес по придобиване на всички необходими разрешителни и лицензи, започвайки със статута на нашата любима сграда – нашият дом. Поради необходимото технологично време, очакваме този процес да завърши през 2020 г. Затова през първата 2019/2020 учебна година нашите ученици ще се обучават във Fusion School, a формално ще бъдат записани и ще получат дипломите си за завършена степен на обучение от наши партньори – две реномирани държавни училища. Това е напълно изпробван и работещ модел, който родителите няма да усетят логистично, а децата ще имат диплома за завършен съответен клас.

Галерия на Училище "Fusion School"
Изпрати съобщение
до Училище "Fusion School"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Онлайн Немски
Английски език курс
Спортни танци за деца Варна
Английски начинаещи
Народни танци София Надежда
Курсове Счетоводство Пловдив
Курсове по Руски език Пловдив
Частни уроци по Математика цени
Реферат по История
Курсове по Математика Варна
Курсове по Рисуване Русе
Уроци Латино танци
Курс за Фотограф
Изучаване на Немски
Пилатес София център
Частни уроци по Литература Плевен
Частни уроци по Математика Хасково
Курс по Козметика
Курс Италиански Варна
Курсове за Фризьори
Уроци по Пиано Русе
Латино танци за възрастни София
Школа по Английски език в Пловдив
Уроци по БЕЛ за 2 клас
История на България за кандидат студенти
Школа Народни танци Варна
Курсове за Фризьор
Индивидуални уроци по Английски цени
Курсове за Фризьор Пловдив
Курсове по Компютърна грамотност
Народни танци Пловдив
Курсове по Рисуване за възрастни
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ