Регистрирай се
verified
plus

Център за извънкласни дейности Л. Училище

София, България
Извънкласните дейности се осъществяват на територията на училищата – партньори, с които дружеството има сключени договори. заниманията се провеждат по специално изготвен график в рамките на учебния ден. графикът за провеждане на часовете по чужд език се изготвя и утвърждава от директора на училището.
Език на преподаване:
Английски език
Испански език
Руски език
Профилът е:
Прегледан: 382 пъти
Посетители: 208
Последно онлайн: 19.07.19
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Център за извънкласни дейности Л.
Допълнителна информация и професионален опит за Център за извънкласни дейности Л.

По програмата за  чуждоезиково обучение, в извънкласни дейности, на дружество "Л." са включени единствено деца ученици на училищата, с които дружеството има сключени договори. Учениците са длъжни да спазват, както реда и правилата на съответното учебно заведение, така и правилника за вътрешния ред на дружество "Л.". 

 

Английският език е основен – изучава се ежедневно и е включен в програмата на всички ученици.

По програмата се изучават руски и испански език, като втори, в групи с ограничен брой места.

Вторият чужд език се изучава от детето по желание на родителя/настойник. Подаването на заявления за втори чужд език е след приема на ученика.

 

Програмата ни за чуждоезиково обучение в извънкласни дейности е съобразена изцяло с грижа към децата и техните индивидуални потребности, в стремежа ни да подпомогнем изграждането на пълноценни личности част от света.

В часовете ни в подготвителен клас, освен ранното чуждоезиково обучение е застъпена и творческа работа (музика, танци, рисуване, различни занимания, развиващи фината моторика, и др.).

Цел на обучението: Знанието на чужди езици е портал към света. 

Задачи: Формиране у децата на знания и умения за общуване с по-широк кръг от хора, посредством използване на чужди езици.

 

И днес е в сила хилядолетният принцип: "Каквото посееш, това ще пожънеш."

Изпрати съобщение
до Център за извънкласни дейности Л.
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ