gold
verified
plus

ЧСУ С РЧЕО "ЕСПА" Училище

ул. „Градина“ 23 , 1616 София, България map
0879 801 402
www.espa-bg.com
ЕСПА гарантира отлични резултати по основните учебни дисциплини на матурите в края на 4-ти и 7-ми клас. Академичните стандарти на училище ЕСПА осигуряват на нашите възпитаници прием след 7-ми клас по първо желание в елитните гимназии и колежи в България и по света.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Испански език
Китайски език
Немски език
Профилът е:
Прегледан: 420 пъти
Посетители: 241
Последно онлайн: 08.05.23
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на ЧСУ С РЧЕО "ЕСПА"
Езикова гимназия
С ясла
С детска градина
Медицинско лице
Предучилищна подг.
Начално училище
Основно училище
Допълнителна информация и професионален опит за ЧСУ С РЧЕО "ЕСПА"

ЕСПА е образователен комплекс, състоящ се от: детска ясла (1-3 години), детска градина (3-5 години), подготвителен клас (5-6 години), начално училище (7-11 години) и основно училище (11-14 години). В момента в ЕСПА се обучават повече от 220 деца.

 

Създадена през 1992, вече 25 години ЕСПА успешно дава своя принос в изграждането и възпитанието на високообразовани, толерантни и хуманни личности. Репутацията на училището почива не само върху неговите солидни традиции и славата на завършили образованието си в него, а и на новаторския му дух.  Възпитаниците на ЕСПА получават образование и диплома, които им дават достъп до най-престижните учебни заведения както в България, така и по света. Те са многостранно подготвени млади хора, на които ЕСПА дава възможност да развият всички аспекти на своя потенциал. Всички те са учениците, научили се да живеят в космополитна среда, запознали се трайно с основите на хуманизма и притежаващи ясно определено чувство за морал. Децата на ЕСПА растат в интелектуално стимулираща среда, сред приятелска атмосфера, в отворено за новото време училище, в което се чувстват обичани и щастливи. 

  

Тук децата получават:

- съобразено с възрастта академично предизвикателство, което дава възможност на всеки ученик да реализира собствения си потенциал.

- голямо разнообразие от спортни, музикални, театрални и други извънкласни занимания, които помагат на децата да развиват интересите си и да се научат да работят в екип.

- ред, топли грижи и внимание – атмосфера, в която децата придобиват ценни културни навици, научават се на социално поведение, чувстват се сигурни и равностойно оценени.

 

Те сами нарекоха училището си "училище на радостта" (Марина Тачева) и "осмото чудо на света" (Яна Калчева).

Изпрати съобщение
до ЧСУ С РЧЕО "ЕСПА"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ