verified
plus

Световна Тай Чи Асоциация "Тай Чи България" Academy

София, България
Световна Тай Чи Асоциация е най-голямото обединение на хора, практикуващи Тай Чи в световен мащаб. Клонът на Асоциацията в България се ръководи от Майстор Светослав С ***** , вътрешен ученик на Грандмайстор Чън Сяоуан. Групите по Тай Чи са в градовете София и Пловдив.
Profile is:
Views: 1362 times
Visitors: 657
Last online: 17.10.23
Преподава по Teaching Price

Tai Chi Chuan lessons

Adults
Beginners
Mid level
още »
Advanced
Professionals
price negotiable
Additional information and experience за Световна Тай Чи Асоциация "Тай Чи България"

Майстор Светослав С ***** има над 30 годишен опит в Тай Чи. През 2009 година му е оказана високата чест да бъде приет от Грандмайстор Чън Сяоуан в кръга на вътрешните му ученици. Майстор Сомов преподава традиционната система Тай Чи според учението на Грандмайстор Чън Сяоуан. Това включва медитативни техники, базови упражнения, класически комплекси от движения, работа с партньор, приложения. Широко се обсъжда теорията, както и философската основа на Тай Чи - даосизма. Изкуството представлява всеобхватна система за развитие на духа и тялото, много подходяща за съвременния човек. Практиката е достъпна за хора на различна възраст с различна физическа подготовка и възможности, без екстремни натоварвания. Балансираните упражнения и медитации въздействат едновременно на физическо и духовно ниво. Резултатите от заниманията при Майстор Сомов са многобройни и в най-различни направления. Част от тях включват намаляване на стреса и успокояване на нервната система, балансиране на емоциите, повече увереност и самочувствие, повишаване на имунната защита на тялото, повече тонус, сила и енергия.

Gallery на Световна Тай Чи Асоциация "Тай Чи България"
Световна Тай Чи Асоциация
Световна Тай Чи Асоциация
Световна Тай Чи Асоциация
Световна Тай Чи Асоциация
Световна Тай Чи Асоциация

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Световна Тай Чи Асоциация "Тай Чи България"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ