verified
plus

Академия "Чън Тай Чи Академия" Sports club

София, България
Обучаваме групи за начинаещи и напреднали в автентичен Тай Дзи Цюан, като бойно изкуство и укрепващи тялото практики. С голяма радост ще разкрием света на Тай Чи на всички, които имат желание да се занимават.
Teaching language:
Bulgarian
Profile is:
Views: 3599 times
Visitors: 1331
Last online: 08.12.21
Преподава по Teaching Price

Tai Chi Chuan lessons

13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
още »
Students
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
Professionals
price negotiable
Additional information and experience за Академия "Чън Тай Чи Академия"

Казвам се Ованес Будакян. и съм роден в град Пловдив. Заниманията си с бойни изкуства (Киокушинкай карате) започнах още в детска възраст през 1985 г. , когато бях първокласник. Този необятен свят на сила и дух, който откриват бойните изкуства, разкри за мен моят баща от съвсем ранната ми възраст. От 1985 до 1996 година поетапно се запознах и съм преминал през занимания с Шаолин, Бокс, Окинава Карате, Джудо, Да Дао стилове. През 1996 г. се запали интереса ми и започнах заниманията си с Ци Гун, а две години по късно, през 1998 г. започнах и активни занимания с Тай Чи(Тай Дзи), които продължавам и усъвършенствам до ден днешен. Присъствал съм на голям брой семинари с различни майстори и следя работата и развитието им.

 

Днес развивам и популяризирам Традиционен Чън Тай Дзи Цюан в България като водя седмични класове, групи, индивидуални уроци и тренировки. Също така провеждам презентации и участвам в семинари. Имам дългогодишен практически и педагогически опит. Обучавам групи за деца и възрастни, за начинаещи и напреднали в традиционен Тай Дзи Цюан(Тай Чи Чуан) и оздравителни практики.

Gallery на Академия "Чън Тай Чи Академия"
Академия
Академия
Академия

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Академия "Чън Тай Чи Академия"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ