verified
plus

Станислав Б. Coach

София, България
Главният инструктор за страната и официален представител на ЕВТО е Станислав Б., който е майстор по ВингТчун, сифу (учител) по ВингТчун, 6-та майсторска степен. Тренирал е карате, бокс, айкидо, шаолин, ескрима, неколкократен шампион по ТайДзи, сребърен медалист от армейското състезание 97, треньор на отбора на втора армия през 97, главен треньор и съдия по ВингЧун на българската федерация по УШУ, завършил магистър по българска филология, и магистър по бойни изкуства към НСА.
Place:
In teacher's house
Teaching language:
English
Bulgarian
German
Russian
Experience:
over 10 years
Profile is:
Views: 1322 times
Visitors: 500
Last online: 03.12.23
Преподава по Teaching Price

Wing Chun lessons

Certificates
9 - 12 years
13 - 16 years
още »
17 - 20 years
Over 20 years
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
Professionals
15 lv.
60min.

Tai Chi Chuan lessons

Certificates
17 - 20 years
Over 20 years
още »
Students
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
Professionals
15 lv.
60min.
Education City Specialty Degree Class
НСА "Васил Левски" София Ушу Магистър 2002
ПУ "Паисий Хилиндарски" Пловдив Българска филология Магистър 1996
Additional information and experience за Станислав Б.

26 години ние сме официални представители в България на EWTO.

 

В България ЕВТО създава свое представителство през 1996 година, след официалното си посещение в Пловдивски Университет, където се организира среща, открита лекция и демонстрация пред студенти и трениращи бойни изкуства. Съорганизатори тогава са и студентите от специалността китайски бойни изкуства към свободния факултет с треньор Станислав Б.. Тогава се сформира клуб Университетски ВингТчун, където председател е проф. Сапарев и проф. Маргаритов, а инструктор става Станислав Б..

Започва разпространението на ВингТчун в страната, откриват се школи в Русе, Варна, Добрич, Бургас, Свиленград, Димитровград, Хасково, Велико Търново, Карлово, Стара Загора, Пловдив, Видин, Монтана и София и се създава ЕВТО-България.

В много от медиите излизат статии, интервюта в национални радио мрежи, в някои от печатните медии излизат повече от години специални колони със снимки за самоотбрана, някои от частните телевизии реализират поредици и от пердавания свързани със самоотбрана, националните медии канят представители на организацията в техни предавания, а някои от звездите на съвременанта музика започват да тренират ВингТчун самоотбрана.

През годините са правени демонстрации пред българската армия, преподаване на специални части и отряди за борба са безредиците.

Главният инструктор за страната и официален представител на ЕВТО е Станислав Б., който е майстор по ВингТчун, сифу (учител) по ВингТчун, 6-та майсторска степен.

Тренирал е карате, бокс, айкидо, шаолин, ескрима, неколкократен шампион по ТайДзи, сребърен медалист от армейското състезание 97, треньор на отбора на втора армия през 97, главен треньор и съдия по ВингЧун на българската федерация по УШУ, завършил магистър по българска филология, и магистър по бойни изкуства към НСА.

Пътувал е в цяла Европа за различни семинари, два пъти е бил в Китай на семинари и посещение в Шаолин.

Издател и редактор е на книгата „За Двубоя” на грандмайстор Керншпехт, която е световен бестселър по самоотбрана!

Участва в учебни филми по телевизията и издава четири учебни DVD-та за ВингТчун.

Gallery на Станислав Б.
Станислав Б.
Станислав Б.
Станислав Б.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Станислав Б.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ