verified
plus

Световна Тай Чи Асоциация Т. Школа

София, България
Световна Тай Чи Асоциация е най-голямото обединение на хора, практикуващи Тай Чи в световен мащаб. Клонът на Асоциацията в България се ръководи от Майстор Светослав С ***** , вътрешен ученик на Грандмайстор Чън Сяоуан. Групите по Тай Чи са в градовете София и Пловдив.
Профилът е:
Прегледан: 695 пъти
Посетители: 368
Последно онлайн: 09.10.20
Преподава по Преподава на Цена

Тренировки по Тай Чи Чуан

Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
още »
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Световна Тай Чи Асоциация Т.

Майстор Светослав С ***** има над 30 годишен опит в Тай Чи. През 2009 година му е оказана високата чест да бъде приет от Грандмайстор Чън Сяоуан в кръга на вътрешните му ученици. Майстор Сомов преподава традиционната система Тай Чи според учението на Грандмайстор Чън Сяоуан. Това включва медитативни техники, базови упражнения, класически комплекси от движения, работа с партньор, приложения. Широко се обсъжда теорията, както и философската основа на Тай Чи - даосизма. Изкуството представлява всеобхватна система за развитие на духа и тялото, много подходяща за съвременния човек. Практиката е достъпна за хора на различна възраст с различна физическа подготовка и възможности, без екстремни натоварвания. Балансираните упражнения и медитации въздействат едновременно на физическо и духовно ниво. Резултатите от заниманията при Майстор Сомов са многобройни и в най-различни направления. Част от тях включват намаляване на стреса и успокояване на нервната система, балансиране на емоциите, повече увереност и самочувствие, повишаване на имунната защита на тялото, повече тонус, сила и енергия.

Галерия на Световна Тай Чи Асоциация Т.
Световна Тай Чи Асоциация Т.
Световна Тай Чи Асоциация Т.
Световна Тай Чи Асоциация Т.
Световна Тай Чи Асоциация Т.
Световна Тай Чи Асоциация Т.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Световна Тай Чи Асоциация Т.
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ