Отзиви за УЧИТЕЛИ БГ reviews

К. Красимиров
К. Красимиров
Използвам услугите на Учители БГ от повече от 6 години. Това е единственият сайт в България, който професионално свързва учители с техните ученици. По предлагани услуги и съотношение цена-качество Учители БГ е категорично номер едно без алтернатива! Множеството специални функции и опции за търсене помагат за намиране на точния човек във всяка ситуация. Една от малкото страници, чрез които могат да се намерят учители за индивидуални занимания. К. Красимиров
Димитър Пехливанов
Димитър Пехливанов
Използвам услугите на платформата, защото за мен това е най-голямата и влиятелна платформа за образователни услуги в България - оттам съм получил най-много заявки за ученици, както от България, така и от чужбина, много повече в сравнение със социалните мрежи и професионалните ми страници в тях. Също така, профилът на преподавателите е много лесен за управление и съотношението между цената на абонаментите и възвръщаемостта е изключително изгодно. Преподавайки четири езика (френски, немски, испански и български за чужденци), услугите ми автоматично се появяват във всички рубрики с тези езици, при което потенциалните ми контакти с ученици многократно се увеличават. Със сигурност ще продължа да използвам услугите на УЧИТЕЛИ БГ и занапред :-)
Гергана Емилова - Gould
Гергана Емилова - Gould
Невероятно добре организиран сайт с висока ефективност и още по-добра концепция! Много професионално устроен, същевременно създава усещане за приятелска среда, където с лекота учениците могат да намерят най-добрият за тях и техните нужди преподавател. Съответно УЧИТЕЛИ БГ помага, поставяйки началото на комуникация, която почти винаги е запомняща се и безценна за двете страни - учители и ученици! Благодаря на екипа на УЧИТЕЛИ БГ и Ви желая много дълги години на успех и градация!
Русияна Славова
Русияна Славова
Когато започнах да използвам УЧИТЕЛИ БГ, бях много приятно изненадана от големия брой ученици, които се свързваха с мен. Системата е много добре организирана и потребителите имат възможност да търсят преподаватели според своите нужди и предпочитания. Също така администраторите на сайта са много отзивчиви и готови да помогнат при всякакви въпроси или проблеми. Изключително съм благодарна на екипа на УЧИТЕЛИ БГ за предоставената възможност да срещна толкова много мотивирани и амбициозни ученици. Препоръчвам с увереност тази платформа на всеки, който иска да развие своята преподавателска кариера.
Мариян Милев
Мариян Милев
Здравейте, скъпи приятели, от много време ползвам платформата Uchiteli BG и никога не съм имал проблеми. Чрез нея стотици хора са се свързали с мен и повярвайте, може тази платформа се е оказала последната надежда да си намерят подходящ учител, ментор, тютор или консултант. От друга страна в платформата дава възможност на всеки потребител достатъчно ясно и пълно да опише своите компетентности, което не се среща навсякъде. Администраторите са много любезни и винаги готови да реагират при възникнал въпрос. Накратко, нещо, което работи, дава възможности и си заслужава абонамента!
Нели Василева
Нели Василева
Сайтът е много добра услуга за учители, ученици и родители. Популярен е сред потребителите и един учител е търсен от учениците по зададен критерий като предмет, място, цена. Голяма част от учениците ми са ме намерили от тук и това, което също прави впечатление, е че са много постоянни в подготовката и редовни в посещенията си. Сайтът поощрява лоялността между ученик и учител. Много добра платформа!
Симона Дикова
Симона Дикова
Това е една изключителна платформа, която дава възможност както на млади преподаватели, така и на утвърдени професионалисти за тяхната реализация и практика. Създава систематизирано портфолио, чрез което всеки ученик може да открие точният специалист. С мен се свързаха голям брой ученици и техните родители, с които работим вече години. Администраторите дават бърза обратна връзка и помагат с всички възникнали въпроси! Благодаря на УЧИТЕЛИ БГ
Кремена Рикова
Кремена Рикова
Използвам сайта на УЧИТЕЛИ БГ, тъй като смятам, че всеки модерен учител трябва да е в крак с новостите и по този начин - по-близо до учениците си. А те определено използват сайта при нужда от помощ. Друго предимство е, че се работи много лесно със сайта, като навигация, а възможността за получаване на лични съобщения е много удобна.
Lingo Eva Zarika
Lingo Eva Zarika
Заедно с най-близките ми приятели, които също са учители, стартирахме нашите кариери като независими учители, благодарение на Uchiteli BG. За мен това беше ключова стъпка, наистина решаваща помощ! Това ми позволи да мога да докажа на себе си и на света, че човек ако има таланти, няма нужда да е професор и академик по фиксирани одобрени програми в университет. Да успея да реализирам мечтата си и да мога тук и сега да преподавам това, което в университетите ще се преподава след десетилетия беше най-големият ми подарък, че се върнах от чужбина! Известно време инвестирах в личен сайт, от който нямах нито едно обаждане. Инвестицията в Uchiteli BG е от най-разумните инвестиции, които са ми се връщали в рамките на месец! Така нямам нужда от създаване на постове тук и там, за да се рекламирам и мога да се отдам на това, в което наистина съм добра! Не ми се е налагало да поддържам и фейсбук страница. Сайтът, който разпространявам е моят профил в Uchiteli BG. Екипът е разкошен! Изключително мили и отзивчиви! В началото нямаше достатъчно подкатегории, описвайки точно какво аз и приятелите ми преподаваме. Специалистите от Uchiteli BG мигновено създадоха нужните категории. И постоянно се развиват! С помощта на Uchiteli BG ме откриват хора, за които това, което правя е наистина специално и уникално. Получавайки финансово възнаграждение според труда си, мога спокойно да се издържам с професията си и да усещам, че мисията на будител е важна и оценена! Благодаря ви! Благодаря на създателите на Uchiteli BG, на екипа и на моите ученици! Препоръчвам Uchiteli BG на всички учащи, настоящи и бъдещи колеги!
Ася Маринова
Ася Маринова
Когато започнах да практикувам професията си като учител, преди 7 години, първите ми ученици бяха от УЧИТЕЛИ БГ и съм изключително благодарна на екипа, който е създал и ръководи тази платформа. До момента я ползвам, не съм търсила и нямам необходимост да търся друга връзка с ученици или учители, благодарение на добрите контакти и популярността, които придобих от тук само. Друго важно, което намирам тук са колегите, учениците, родителите и школите - сериозни и отговорни един към друг за поетия ангажимент. УЧИТЕЛИ БГ, вървете само напред и нагоре, както досега. :)
Надежда Баларева
Надежда Баларева
Намирам платформата УЧИТЕЛИ БГ за много добре структурирана и ефективна. Голяма част от моите ученици срещнах именно чрез тази платформа. Комуникацията е лесна и удобна, а администраторите винаги отговарят бързо и професионално. Като родител също съм използвала услугите на УЧИТЕЛИ БГ, винаги с отличен резултат! Благодарности на екипа!
Георги Христов
Георги Христов
Благодаря на УЧИТЕЛИ БГ за възможността учители и ученици да се свързват за съвместна работа в помощ на обучението. Вече повече от 6 години използвам платформата и успях да помогна и сбъдна мечти на много свои ученици за прием в избраното училище и успешно полагане на НВО и ДЗИ. Изключително коректно и професионално отношение от страна на УЧИТЕЛИ БГ. Бъдете все така вдъхновени, усърдни и целеустремени! Благодаря Ви
Мария Каменова
Мария Каменова
Използвам услугите на сайта повече от две години. За този период съм имала един-два въпроса към администратора, за които получих изключително бързи реакции. Имам множество клиенти, създадени на база тази платформа, както и голям брой настоящи ученици по английски и испански, които ме намериха, благодарение на сайта. Профилът в УЧИТЕЛИ БГ е лесен за създаване, отнема минимално време, което го и прави достатъчно гъвкав за корекции. При търсене на съответните уроци, УЧИТЕЛИ БГ излиза на челна позиция. Смятам, че УЧИТЕЛИ БГ е най-доброто място в България за реклама на съответните уроци/услуги и го препоръчвам на всеки. Сърдечни поздрави и успех! Мария Калчева филолог с испански и английски език, МА гр. Пловдив
Ася Д.
Ася Д.
Сайт с уникална концепция и съвършен дизайн, който помага на учениците и родителите да намерят най-подходящите учители, а на учителите да срещнат своите ученици. Всяка стотинка от абонамента си заслужава.
Теодора Вълчева Miss Tedy
Теодора Вълчева Miss Tedy
Вече седем години преподавам индивидуални уроци по чужди езици. Всичко започна от УЧИТЕЛИ БГ! Тук ме намери първият ми ученик, тук продължават да ме намират и нови ученици! Искрено поздравявам екипа на УЧИТЕЛИ БГ за перфектния образователен форум, който създадоха, усъвършенстваха и го превърнаха в място, което среща учителите и учениците. Благодаря Ви! Оставам тук с удоволствие! Теодора Вълчева
Диди Б.
Диди Б.
За мен УЧИТЕЛИ БГ е прекрасна платформа, на която съм безкрайно благодарна! Чрез нея осъществявам връзка с хора от различни възрасти и така имам възможност да предизвиквам своите учителски способности. Регистрацията е лесна. Таксата за абонамент се възвръща много бързо. Радвам се, че съм част от УЧИТЕЛИ БГ! Диди Богданова
Хубавена Димитрова
Хубавена Димитрова
Открих УЧИТЕЛИ БГ случайно в интернет пространството преди доста години в опит да развия професионалната си дейност като учител по английски език, предлагащ индивидуално обучение. Опитът се оказа сполучлив: десетки хора се свързаха с мен с желанието да им помогна да подобрят езиковите си умения по английски, открили моя профил в УЧИТЕЛИ БГ. И продължават да се свързват. В днешно време, когато е толкова лесно да откриеш нещо в интернет и същевременно толкова трудно да установиш дали то работи и си заслужава доверието, смело мога да твърдя, че УЧИТЕЛИ БГ е надеждно място, на което ученикът може да срещне вдъхновяващ учител, а учителят – добър ученик.
Керачка Михаел
Керачка Михаел
Използвам услугите на УЧИТЕЛИ БГ, защото това е най-популярният и търсен от ученици и родители сайт. С него се работи удобно - гъвкав е и дава възможност за бързо ориентиране на търсещите. От друга страна учителите имат възможност подробно да представят себе си и работата си. Вие, като администратори, реагирате винаги бързо и коректно при нужда. Таксите са приемливи. С една дума - със сайта се работи удобно и спокойно!
Ангел Ангелов
Ангел Ангелов
Считам за свой особено приятен дълг да изразя дълбоката си благодарност към екипа на сайта УЧИТЕЛИ БГ. Този сайт е отлично позициониран в търсачките, много е достъпен и удобен за ползване. Именно чрез него ме намират повечето ученици. Той принася еднаква полза както на учителите, които си търсят ученици, така и на учениците, които желаят да си намерят подходящ учител. За мен е истинско удоволствие и чест да ползвам услугите на УЧИТЕЛИ БГ.
Ирена Стефанова
Ирена Стефанова
Благодаря, че ми предоставяте възможността за отзив от моя страна относно ползване на услугите на "УЧИТЕЛИ БГ". Харесвам този сайт и се радвам, че го открих. Дава ми чудесна възможност да се свържа с множество млади хора, на които мога да съм полезна с моите знания и умения в областта на математиката и статистиката. Удовлетворението е огромно, когато получа от тях благодарности за моята работа. Препоръчвам Вашия сайт на много мои познати, които имат необходимост от обучение в дадена дисциплина. Също така много ми харесва контролът, който се осъществява от Ваша страна по отношение на имейлите, които са некоректни с цел преписване - не подкрепям подобни отношения между учител и ученик. Надявам се да имаме възможността да си сътрудничим и в бъдеще. Поздрави, Ирена Стефанова
image
Надежда И.
Доволна съм от сайта на УЧИТЕЛИ БГ, тъй като това е сайт, чрез който с минимално посветени финансови средства е възможно за един учител да се популяризира и да достигне до всички желаещи да учат. Сайтът има перфектна SEO оптимизация и се открива при всяко търсене на уроци и излиза още на първа страница в търсачката на челни позиции. БЛАГОДАРНОСТИ към УЧИТЕЛИ БГ! Надя Неделчева
М. Ш.
М. Ш.
Намирам сайта на УЧИТЕЛИ БГ за най-доброто място, където всеки може свободно да си предложи услугите в своята си професионална област. Препоръчвам! Благодарение на тази уникална платформа се свързах с много желаещи да изучават немски и английски език, с повечето от които продължаваме да работим задоволително. Считам, че услугите на УЧИТЕЛИ БГ са на сравнително достъпни цени и в същото време са много ефективни. Благодаря ви УЧИТЕЛИ БГ! Голям плюс в профила на учителите е опцията - отзиви. Чрез нея личността и работата на даден учител стават още по-прозрачни ориентири за търсещия обучаем. Поздравления и още успехи!
Албена К.
Албена К.
Радвам се, първо, че открих тази платформа, а после останах още по-изненадана и удовлетворена, че платформата работи, че е търсена, за да улеснява и оптимизира комуникацията между учители и обучаеми и силно я препоръчвам! Като сайт - вътре могат да се намерят много разнообразни опции, които улесняват и съкращават пътя до потребителите, като същевременно дават богата и пълна представа за предлаганото. Ето напр.: отделът "Галерия" - вътре могат да се слагат постоянно нови снимки, отделът "Новини" или диференцираните категории по години в курсовете на преподаваните модули. Смятам, че тази платформа е най-стойностната, макар да има и други, разбира се, но УЧИТЕЛИ БГ е едновременно и богата и модерна и достъпна и осъществява лесно връзката учител - обучаем. Специална благодарност дължа на г-жа Мариана за незабавната помощ, която тя оказва, вероятно и на други преподаватели, когато имаме някакъв технически проблем. Горещо препоръчвам платформата УЧИТЕЛИ БГ на всички, които за жадни за знания, от съвсем начинаещи до високите нива на професионализма и желая към започналата Нова учебна (и академична) година 2021/2022 - "На добър час!" Състоянията като пандемия като че ли ни карат да откриваме нови неподозирани пространства на възможности за обучение и развитие! "На добър час!" скъпи преподаватели - колеги, скъпи ученици, студенти, обучаеми, скъпи колеги от екипа на УЧИТЕЛИ БГ !
Любимка Дамянова
Любимка Дамянова
Причината да използвам услугите на УЧИТЕЛИ БГ e проста - наистина работи! В началото подходих скептично, но не след дълго установих, че профилът ми там ми води нови, реални клиенти. Преди това съм ползвала твърде скъпите услуги на прехвалените реклами в Гугъл, където плащаш за всеки клик, натрупват се големи разходи, а ползата е нулева. Услугите на УЧИТЕЛИ БГ не са скъпи, а са много ефективни... като се замисля, много рядко срещана комбинация. Друг плюс е, че профилът се прави много лесно и бързо и е видим и за евентуални работодатели. Случвало ми се е, да бъда забелязана от такива именно чрез УЧИТЕЛИ БГ, като в следствие този контакт се е оказвал много полезен за мен. В заключение, препоръчвам УЧИТЕЛИ БГ на всеки, който желае да популяризира уменията си на ниска цена и в наистина надеждна платформа. А ако имате затруднения или въпроси, администраторите бързо и безплатно ще реагират на всяко запитване. Като бонус, чрез УЧИТЕЛИ БГ съм ползвала и Фейсбук реклама, което е невероятна възможност за всеки регистриран потребител. Радвам се, че платформата съществува, за да улеснява и оптимизира комуникацията между учители и обучаеми и силно я препоръчвам!
Образователен център Давитоз Бургас
Образователен център Давитоз Бургас
Използваме услугите на УЧИТЕЛИ БГ, защото сайтът е специализиран конкретно върху обучения. Смятаме, че това е преимущество, понеже дава на потребителя конкретна насока. По този начин хората, които посещават УЧИТЕЛИ БГ не са случайни, а по-скоро целенасочени върху търсене на услугата.
Росица Делчева
Росица Делчева
Този сайт е ИДЕАЛНАТА ВЪЗМОЖНОСТ да се намери НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ учител ПЕДАГОГ, който да съумее да разбере УЧЕНИКА в неговата необходимост от овладяване на учебния материал, ПРЕДИМСТВОТО НА САЙТА - тук можете да си изберете СВОЯ УЧИТЕЛ! Така посредством индивидуални занимания с добре адаптиран професионален подход се изграждат постепенно ценните учебни навици и се поема напред и нагоре по пътя към Успеха за УЧЕНИКА и съответно по пътя към професионалната удоволетвореност за Учителя.
Ивелина Пламенова
Ивелина Пламенова
Използвам uchiteli.bg oт няколко години и повечето ми ученици са ме намерили точно оттам. Намериха ме и някои от работодателите ми. Платформата на uchiteli.bg. е удобна и ефективна. Свързва учители, учценици, родители, училища и обучителни центрове само с няколко клика. Профилите предоставят полезна информация за учителите, не само личното му представяне, а и неговите сертификати, дипломи и отличия. Също има поле с отзиви, от където да разберем какво другите казват за него. Харесва ми много функцията за търсене по квартали, което е едно допълнително удобство. Препоръчвам я на всички, защото вярвам, че има за всекиго по нещо.
Учителски колектив А.
Учителски колектив А.
Благодаря на целия колектив на сайта УЧИТЕЛИ БГ, без Вашата помощ не бих се справила така добре. След живата реклама, която изобщо не е маловажна идва и Вашата огромна помощ и полза. До сега не съм виждала ефект от друга рекламна дейност. Благодаря, че Ви има, че помагате винаги с готовност при възникнал проблем и ще се радвам да работим и за в бъдеще заедно с Вас и целия ви слънчев екип! Още веднъж едно огромно БЛАГОДАРЯ и се радвам, че Ви открих!
Евелина Тенева
Евелина Тенева
УЧИТЕЛИ БГ изпълнява прекрасно функцията си - на свързваща платформа между търсещи и предлагащи знания и опит. Абонаментът си заслужава точно поради тази причина - хората реално намират това, което им е нужно. Системата е проста и небюрократична, администраторите са коректни. Ползвала съм различни сайтове като посредници между мен и ученици, но този е може би най-ефективният.
Образователен център Иновейшън
Образователен център Иновейшън
За нас УЧИТЕЛИ БГ е най-иновативната платформа в момента на пазара. Предоставя прекрасни възможности, както и за образователни центрове като нас така и за ученици, които имат желание да научат нещо повече от това, което се изучава в училище.
Образователен център Студио S
Образователен център Студио S
Ние, екипът на Образователен център Студио S дълги години използваме платформата uchiteli.bg, защото тя е връзката между нас обучаващите, обучаемите, родителите и колегите учители. И всички ние заедно с uchiteli.bg работим за по-доброто образование на децата!
Кръстьо Скачков
Кръстьо Скачков
Специализирания сайт УЧИТЕЛИ БГ ми дава възможност да се свързвам с родители и да съм в помощ на децата им при подготовка по математика. До сега чрез сайта с мен са се свързали над 150 родители и ученици.
Паолина М.
Паолина М.
Прекрасно реализирана идея! Сайтът е чудесно средство за свързване на учители с хора, които искат да научат или развият умение и/или талант. Достъпен и удобен интерфейс както за търсещия, така и за учителя! Поздравления!
Дария Пешева
Дария Пешева
УЧИТЕЛИ БГ е мястото, където съм публикувала моя профил за частни уроци. Смятам, че този сайт се наложи през последните години и много хора прибягват до услугите на УЧИТЕЛИ БГ, когато търсят квалифициран преподавател. Хубавото е, че всичко е подредено по предмети, лесна навигация, дори и за хора, които не са толкова на "ти" с компютърните технологии. Аз, лично, от няколко години ползвам сайта като основно място за реклама и набиране на частни ученици, тъй като работя като частен учител с фирма за частни уроци и съм много доволна от лоялността и отношението на Администраторите. Удобството на този сайт е именно в специализиране в областта на частни уроци и курсове и не е нужно да се търси в различни източници на обяви за уроци и преподаватели. Отлична, бърза и редовна обратна връзка с Администраторите. Много от родителите и учениците, с които работя споделят моето мнение. Всъщност, откакто публикувам в УЧИТЕЛИ БГ, не ми е нужно друго място, където да качвам обявите си и да търся ученици. Те просто се логват в сайта и намират нужния предмет и сред богатия набор от преподаватели, намират своя преподавател, който съответства на нуждите им.
Учебен център О.
Учебен център О.
От няколко години ползваме услугите на УЧИТЕЛИ БГ, които са коректни и при нужда винаги сме получавали бърз съпорт. Добро и сигурно място за популяризиране на курсовете и уроците по чужд език, които предлагаме. Благодарим! Екипът на УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ОРБИС
Светлана Драшкова
Светлана Драшкова
"УЧИТЕЛИ БГ" е сайтът, който се ползва с най-голямо доверие от родители и ученици, а и от учителската общност. Потребителите вярват на публикациите и приемат предлаганите услуги като качествени и надеждни. И това наистина е така.
Зорница Коченджиева
Зорница Коченджиева
Силно препоръчвам на всеки сайта uchiteli.bg като най-добрият образователен портал в България! Благодаря им за коректността, отзивчивостта и професионализма и ще се радвам да продължаваме да работим все така заедно и в бъдеще! Г-жа Красимирова
Петя Владимирова
Петя Владимирова
Винаги може да се разчита на Вашата професионална подкрепа, а това означава, че цените и уважавате труда на българския учител. Благодаря за чудесната работа на екипа Ви!!!
Теодора Симеонова
Теодора Симеонова
УЧИТЕЛИ БГ ми е помогнал клиенти да ме намират много лесно. Много съм благодарна и щастлива, че съществува такава платформа! Коректни, винаги готови да помогнат. Благодаря Ви :)
Учебен център Елит 89
Учебен център Елит 89
Използваме услугите на УЧИТЕЛИ БГ от няколко години. Платформата е уникална и насочена директно към потребители, търсещи образователни услуги. Родителите идват на сайта и намират точно това, което търсят за децата си. Много функционално разпределение, улесняващо и потребителите и самите школи, които предлагат различни курсове и обучения. А екипът на УЧИТЕЛИ БГ е супер отзивчив и приятелски!
Ивелина Йовева
Ивелина Йовева
Сайтът е особено полезен, защото се оказва, че е посещаван от доста ползватели, които се обръщат към него с цел намиране на нужната информация за обучение. Получавам доста запитвания и реализирам добри инициативи, които са взаимно полезни за обучаеми, преподаватели и вас като медиатор в процеса. Дръзко продължавайте напред! Поздрави, Ивелина Йовева
Лилия Симеонова
Лилия Симеонова
Сайтът УЧИТЕЛИ БГ ми дава възможност да опиша в добре структуриран вид спецификата при провеждането на моите уроци по френски. От друга страна, дава възможност на моите курсисти да изразят мнението си за резултатите от съвместната ни работа. Тяхната оценка е най-надеждната препоръка за качеството на провежданите от мен учебни занимания. Благодаря за коректното партньорство, УЧИТЕЛИ БГ.
Таня Караджова
Таня Караджова
Категорично мога да заявя, че с удоволствие ползвам услугите на УЧИТЕЛИ БГ, заради високия професионализъм на екипа, неговата лоялност и отзивчивост. Радвам се, че станах част от тази общност, защото успях да намеря много бързо допълнителна работа, да се запозная с интересни и интелигентни хора, да обменям мнения с колеги по различни въпроси. Искрени благодарности!
Наталия Бояджиева
Наталия Бояджиева
Благодаря за възможността да се свързвам лесно и директно с моите ученици, които обучавам по български, руски и английски език. Ще ползвам Вашите услуги и занапред. Бъдете здрави и вдъхновени! С уважение - Наталия Бояджиева
Ирена Нецова
Ирена Нецова
Ползвам Вашия сайт вече повече от пет години. Всъщност, днес трудно бих могла да си представя как бих осъществявала дейността си без Вашата медиативна подкрепа. Създали сте нещо изключително полезно и удобно за ползване. Лесно предлагаш, лесно намираш. И най-важното от всичко е, че и едната и другата страна Ви имат доверие. Желая Ви успешна работа и занапред!
Юрка Стефанова
Юрка Стефанова
Чрез УЧИТЕЛИ БГ има най-точната връзка с родители и ученици. За да са по-спокойни родителите и по-можещи и знаещи децата.
Клара Милева
Клара Милева
УЧИТЕЛИ БГ е един изключително полезен сайт както за учениците, така и за учителите. Той е посредник за бърза връзка и комуникация с квалифицирани специалисти от цялата страна и дава възможност за качествено обучение на ученици и възрастни от цялата страна.
Мариана Ташева
Мариана Ташева
Личното ми мнение е, че УЧИТЕЛИ БГ е платформа, която е добре позиционирана в мрежата, улеснява достъпа на търсещите и улеснява нашия контакт с тях. Използвам услугите на УЧИТЕЛИ БГ, защото най-бързо и точно получавам информация за всичко, което ми е необходимо. Успех!
Анна Иванова
Анна Иванова
Мисля, че мога да бъда полезна със своите знания на днешните ученици в средното училище и да им помогна да постигнат добри резултати без да се страхуват от новостите в ученето и да могат да се стимулират да успеят. Сайтът Ви е много добър, защото имате профил във Фейсбук и ни запознавате ежедневно с новините, свързани с образованието на децата ни. Благодаря Ви, че Ви има.
Соня Стойчева
Соня Стойчева
Използвам услугите Ви, защото подхождате абсолютно професионално. Контактите, които получих, благодарение на Вас, ми бяха много полезни и успешни. Ние от своя страна като Клуб не Ви изложихме. СЪВМЕСТНОТО НИ сътрудничество се оказа изключително ползотворно, за което благодаря. Оценявам високо Вашия професионализъм. Благодаря!
Даниела Валентинова
Даниела Валентинова
УЧИТЕЛИ БГ е изключително полезен, не само за учителите, но и за всички учащи, които лесно успяват да намерят нужното. Харесва ми, защото има детайлно търсене и огромно предлагане. За мен като частен учител по английски език е удобен начин да намеря своите ученици.
Енгелс П.
Енгелс П.
УЧИТЕЛИ БГ е един прекрасен сайт, който улеснява родители, ученици и кандидат студенти за намиране на подходящия преподавател по техен избор. Прекрасен сайт, без недостатъци!!!!
Музикална академия MusicArt
Музикална академия MusicArt
Здравейте! Използваме услугите на УЧИТЕЛИ БГ вече втора година. За нас тази платформа е много добър начин да открием млади, талантливи деца и младежи, които да развиват своите творчески способности в областта на изкуството. Сайтът има голяма посещаемост, лесна навигация и бърза комуникация! Благодарим за коректността! Музикална академия ''MusicArt''
Школа Маестро
Школа Маестро
Личното ми мнение е, че УЧИТЕЛИ БГ е платформа, която е добре позиционирана в мрежата, улеснява достъпа на търсещите и улеснява нашия контакт с тях. Освен това няма реклами, които да се натрапват, фейса е изчистен, администраторите работят добре. Нашето езиково училище Маестро Школа Варна помогна на много хора, които ни откриха чрез УЧИТЕЛИ БГ. Таня Фрикер
Анелия Ч.
Анелия Ч.
УЧИТЕЛИ БГ е популярен сред потребителите родители, които се доверяват, че сайтът е коректен посредник и осигурява връзка с търсените професионалисти за надграждане на знанията на учениците.
Елена Стоянова
Елена Стоянова
Използвам услугите на сайта УЧИТЕЛИ БГ, защото ми дава възможност да предоставя максимално изчерпателна информация за професионалните услуги, които предлагам, има добра подредба на профила, леснодостъпен е, ползвателите на услугите могат да споделят мнение за работата и да ни оценяват.
Иван Младенов
Иван Младенов
Използвам УЧИТЕЛИ БГ, защото платформата е удобна, целенасочена, приятна за ползване и изглежда легитимно в очите на потенциални клиенти.
Езикова школа H.
Езикова школа H.
Ползвам УЧИТЕЛИ БГ от половин година и съм изключителна доволна! Имам запитвания и съответно записали се на курс в моята школа от Вашия сайт.
Марияна Миланова
Марияна Миланова
Ползвам услугите на УЧИТЕЛИ БГ, защото този сайт е нужен и полезен за родителите. А ние заедно с УЧИТЕЛИ БГ помагаме на нуждаещите се от подкрепа ученици за овладяване на нужните знания и умения. Сайтът е единствената алтернатива за намиране на най-добрите педагози за нуждата на децата.
Валерий Йончев
Валерий Йончев
Използвам услугите Ви с удоволствие. Те са много добри. Подредени са интуитивно. Лесно се намира това, което се търси. Има разнообразие. Има и много добра визия. Подредбата е максимално удобна. Определено сайта е на топ ниво.
Иво П.
Иво П.
Платформата "УЧИТЕЛИ БГ" предоставя приоритетна показност в дигиталната среда и има добър интерфейс, който позволява бързо и лесно на желаещия да локализира учителя, който отговаря на търсените нужди.
Кристина Паскулова
Кристина Паскулова
Използвам услугите на УЧИТЕЛИ БГ, тъй като това ми дава възможност да се свързвам с повече настоящи и бъдещи клиенти - ученици и родители. Доволна съм от услугите, които предлага сайтът. Поздрави на екипа! :)
Петя Горанова
Петя Горанова
С удоволствие ползвам услугите на УЧИТЕЛИ БГ, заради високия професионализъм на екипа, неговата лоялност и отзивчивост. Радвам се, че станах част от тази общност, защото успях да намеря много бързо допълнителна работа, да се запозная с интересни и интелигентни хора. Желая и занапред да ползвам Вашите услуги.
Христина Долапчиева
Христина Долапчиева
Използвам услугите на УЧИТЕЛИ БГ от много години. Изключително съм доволна от сайта, който ми даде възможност да се реализирам като учител не само за индивидуална подготовка, но и като преподавател в езиков център и други неформални организации. Имам необходимата свобода да избирам хората, с които работя и заплащането, което да получа за труда си. За мен е от особено значение да разполагам с времето си поради лични причини и по този начин аз осъществявам това. Благодаря на екипа. Успех и късмет!
Валя Стоянова
Валя Стоянова
Искрена благодарност към УЧИТЕЛИ БГ. Платформата е изключително функционална, администраторите дори и по празник са на линия и изключително услужливи. Абонаментът направи възможно свързването ми с коректни и готови да се учат ученици от различни възрасти. Успех на всички, които се трудят упорито тази година.
Любомир А.
Любомир А.
Доволен съм от сайта УЧИТЕЛИ БГ. Предлагат много, винаги са актуални и много хора знаят за тях. По този начин учителите имат добра възможност да намерят новите си ученици и да започнат работа с тях.
Елена Н.
Елена Н.
Използвам услугите на УЧИТЕЛИ БГ за да рекламирам това, че давам уроци по английски език, като мисля, че служителите в този сайт са лоялни и коректни.
г-н Тодоров
г-н Тодоров
Привет, искам да изкажа своята благодарност на УЧИТЕЛИ БГ, тъй като използвам техните услуги от години и съм напълно удовлетворен от начина на работа със сайта и екипа. Ефикасност и професионализъм са думите, които мога да използвам относно визията и съдържанието на сайта. Страхотна индексация по ключови думи. Лекота при взаимодействието с клиентите. Свобода на презентацията на преподавателите в своите профили. Сайт, който определено е спечелил доверието на потребителите! Бъдете здрави и продължавайте по същия начин и занапред! Г-н Тодоров.
Александър Манов
Александър Манов
Използвам услугите на УЧИТЕЛИ БГ основно за намиране на адекватни ученици, които имат нужда от помощ по математика. Платформата е сравнително известна.
Теодора Богоева
Теодора Богоева
Използвам УЧИТЕЛИ БГ, защото така намирам много ученици, социални контакти и приятели.
Жана Николова
Жана Николова
Сайтът е много удобен както за учениците, така и за учителите.
Алекс Роберт Б.
Алекс Роберт Б.
Прекрасен уебсайт и страхотна идея! Много се радвам, че открих УЧИТЕЛИ БГ - ефикасна и удобна платформа, свързваща ученици с учители по един модерен начин. Много от настоящите ми ученици ме намериха именно тук.
Христина Василева
Христина Василева
Много полезен сайт, както за учителите така и за учениците. Върши страхотна работа за всички заинтересовани страни. Има много богат избор на кадри и предмети. Радвам се, че ви има.
М. Ш.
М. Ш.
Използвам сайта УЧИТЕЛИ БГ, защото услугите тук са не само с добра визия, но и преподавателите имат свобода за презентация в своите профили. От голямо предимство е и опция за оставяне на отзиви за работата на конкретен преподавател и постигнати резултати. По този начин родителят/ученикът може да прецени към кой учител точно да се обърне в зависимост от специфичните му нужди. Благодарение на сайта успях да се свържа с много родители/ученици и работещи, с част от които продължаваме да работим успешно. Желая на екипа на Учители още професионализъм и удовлетвореност!
Емилия Х.
Емилия Х.
Много добре структурирана страница за търсене и предлагане на услуги в областта на образованието. Всичко е коректно, транспарентно и на изключително високо ниво.
Божидара Д.
Божидара Д.
Уважаеми дами и г-да от екипа на Учители БГ, Изказвам благодарност за съвместната ни работа! Благодарение на платформата, с мен се свързаха родители на прекрасни деца, с които имахме успешна година, въпреки необичайните обстоятелства и страха от заразяване. Всички взеха матурите си отлично и много добре, както и входните си нива за тази учебна година. Така, с чувство за добре свършена работа, временно се оттеглям от обучителен процес. Беше вълнуващо и вдъхновяващо. Жадни, амбициозни, възпитани, деликатни и обичливи деца. На тях и прекрасните им родители благодаря. Дължим го на Вас! Бъдете здрави и все така полезни и отдадени на най-важната мисия за бъдещето на нацията - да има знаещи, можещи и талантливи, но най-вече щастливи български деца!
Лиляна Дребчева
Лиляна Дребчева
Използвам сайта от 5 години и съм изключително доволна. Горещо го препоръчвам на учители и ученици. Успявам да се свържа с ученици от целия свят. Много добре организиран и предоставя неограничени възможности.
Мария Секулова
Мария Секулова
Ползвам услугите на сайта, защото е в помощ на родителите да дообразоват децата си и да ги спасят в огромния, объркващ лабиринт на българското образование. Другата причина е факта, че няма ли те в интернет, значи съвсем те няма. Това си е реклама и то на добри цени. Да е жив и здрав, който се е сетил. Помага на триъгълника - родител, ученик, учител. С уважение : М. Секулова
Иван Либертов Попов
Иван Либертов Попов
Свързвам се с доста желаещи да ползват моите услуги. Така се върши работа! Харесвам и възможността да се получават съобщения, когато нов ученик прояви интерес. Платформата дава възможност на всеки учител достатъчно ясно и пълно да опише своите компетентности, както и финансовите условия. Също така, учащите могат да опишат много ясно, каква услуга търсят. Така сайтът ни помага да работим по-ефективно. Затова съм доволен от участието си в сайта и се надявам на успешна съвместна работа и в бъдеще.
Цонка Матева
Цонка Матева
Използвам услугите на УЧИТЕЛИ БГ, защото платформата се радва на голяма популярност и доверие сред хората, които търсят истински професионалисти.
Ботка Савова
Ботка Савова
Използвам услугите на УЧИТЕЛИ БГ, защото платформата е популярна, не толерира преписване и е удобна за работа.
Татяна Александрова ван Дайк
Татяна Александрова ван Дайк
Много е лесно, дейността Ви е организирана добре. С Вас се работи лесно, условията са ясни и не се променят.. Нямам какво да добавя! Продължавайте все така! Поздрави, Татяна
Езиков център Education&Friends
Езиков център Education&Friends
УЧИТЕЛИ БГ ни помага, както да научат клиентите за нас, така и да намерим учители, с които да работи Езиковият Център.
Бойка Николас
Бойка Николас
Използвам УЧИТЕЛИ БГ, защото смятам, че е най-добрата платформа за анонсиране на специалисти - учители по т.нар. “ hard skills” в България. Благодарение на тази платформа, съм помогнала на много ученици да получат много добри и отлични оценки, са влязат в елитни училища, Университети, да обикнат това, които учат, дори да се вдъхновят и да го превърнат в професия или част от нея. Благодарение на платформата се запознах с невероятни родители, хора и ученици, с които се обогатихме взаимно! Научихме заедно много, защото всеки успех на моите ученици и на учителите от Академия13 е общ успех и щастие от постигнатато. УЧИТЕЛИ БГ ми помага да споделям знания и обич, да обогатявам опита си като човек и преподавател.
Юлия Каменовска
Юлия Каменовска
Харесвам екипа, който администрира платформата. Харесвам и самата платформа. Винаги съм срещала професионално отношение в контактите си с тях. Определено смятам, че УЧИТЕЛИ БГ е страхотно място за търсещите родители и ученици. Възможността да имаш толкова богат избор от професионалисти по даден предмет е важна за техния правилен избор за допълнителна работа по определен предмет и успешно взети изпити.
Максимка Костова
Максимка Костова
От години ползвам платформата УЧИТЕЛИ БГ. Изказвам своята благодарност, тъй като съм удовлетворена от начина на работа със сайта и екипа. Коректност и лоялност, висок професионализъм!
Гергана Пейковска
Гергана Пейковска
Сигурен начин за връзка между ученици, нуждаещи се от помощ и учители.
Нина Цветкова
Нина Цветкова
Платформата УЧИТЕЛИ БГ предоставя много добри възможности за връзка между предлагащи образователни услуги и търсещи такива. Чрез "Учители БГ" бързо и лесно намираш образователната услуга, от която имаш нужда, а за учителите, предлагащи обучения е добър начин да представят себе си, да достигнат до голям брой потребители и да развиват възможностите си като преподаватели. С най-добри пожелания, Нина
Невена Х.
Невена Х.
Като цяло за мен платформата е полезен и удобен инструмент за професионална реализация и контакти. През годините съм имала много добри и успешни ученици, благодарение на платформата ви и заедно сме постигали резултати в учебната или професионалната им кариера. Невена Хайдиняк
Гергана Димитрова
Гергана Димитрова
Изключително доволна съм от нашата съвместна работа. Благодарение на Вас съм се свързала и работила с над 25-30 ученици. Благодаря Ви!
Костадин Пламенов
Костадин Пламенов
След регистрацията си в УЧИТЕЛИ БГ, фирмата ни - "Юпитер Софт" ЕООД, започна активно да преподава софтуерни технологии на ученици и студенти. Това се оформи като изключително важна дейност поради високата успеваемост на всички наши обучаеми. Използваме услугите на УЧИТЕЛИ БГ, тъй като системата Ви е добре изграден и работещ портал, който успешно и ефективно ни свързва с ученици, на които да предадем знанията си. За годините, през които работим с Вас винаги сме разчитали на Вашият висок професионализъм. Благодарим за добрата услуга!
Сабин Леви
Сабин Леви
Вашата система работи и аз я считам за важна. Чрез нея намирам и ученици, и фирми работодатели. Вие се отнасяте любезно и коректно.
Николина Б.
Николина Б.
Благодаря на УЧИТЕЛИ БГ, че ме свързват с ученици, на които мога да послужа с дарбата си на учител.
Тина Атанасова
Тина Атанасова
Благодарна съм на УЧИТЕЛИ БГ за това, че ми помагат да намеря хората, които имат нужда от моята помощ, в подготовката си по български език. В напрегнатото ни ежедневие е важно да има някой, който да проявява грижи и внимание, както прави това УЧИТЕЛИ БГ и да помага на учителите и учениците в техния стремеж към повече знания и повече знаещи. Благодаря Ви!
Илка Чечова
Илка Чечова
Платформата на УЧИТЕЛИ БГ е удобен, лесен и бърз начин за обмен на услуги. Благодарение на нея се срещам с интересни и мотивирани хора, на които за мен удоволствие, че мога да помогна.
Светла Иванова
Светла Иванова
Да свързваш хората е благородна кауза. Да свързваш ученици с подходящия учител - това е особено благородна кауза, за която са необходими висок професионализъм, чувство за отговорност и... силна способност за емпатия. Тези качества притежават специалистите, които стоят зад "УЧИТЕЛИ БГ". Те са дискретни, но безкомпромисно бдителни. Откриват и изтриват съобщения от измамници, които не търсят учител, за да научат ... каквото и да било, а за да им реши конкретен тест, да попълва в определено време отговори онлайн, да им напише курсовата работа. Ползвам услугите на "УЧИТЕЛИ БГ" от няколко години. Не, не "ползвам услугите", струва ми се, че съм част от един екип с тях, част от един "невидим колеж", който осъществява алтернативно или допълващо образование, което ставаше все по-необходимо в годините на епидемиологичната криза. Забележително е, че много от учениците, с които ме свързаха администраторите на "УЧИТЕЛИ БГ", продължават да учат при мен, водят приятели и роднини и този "невидим колеж" продължава да се разраства. Затова казах - да създадеш успешната връзка учител-ученик - това е майсторство! Благодаря ви, "УЧИТЕЛИ БГ"!
Ирена Патулова
Ирена Патулова
Използвам сайта на Учители БГ, защото регистрацията в него ми дава възможност ученици или техните родители да се свързват с мен.
Светла Щилиянова
Светла Щилиянова
Здравейте. Много съм доволна от "Учители БГ". Миналата година с мен се свързаха 3-ма ученика, 3-ма кандидат-студента и 2-ма кандидат-студентки! Чудесна опция за търсене и предлагане на образователни услуги!

Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ