verified
plus

Частно основно училище Т. School

София, България
Училището работи по учебните програми и учебния план, утвърдени от МОН. Целодневната форма на обучение дава възможност за включване в дневния режим и на часове по самоподготовка и занимания по интереси.
Teaching language:
English
Bulgarian
Spanish
German
Russian
Profile is:
Views: 6143 times
Visitors: 2215
Last online: 06.11.21
With advanced study of
Extra skills на Частно основно училище Т.
With parking
With kindergarten
Medical
Preschool
Primary school
Additional information and experience за Частно основно училище Т.

Историята на ЧОУ "Т." започва от вече избледнялата 1998 г. с началото на идеята за Частна детска градина "101Защо".
Безспорен е комфортът, който изживяваме в ЧДГ "101Защо" – свят пълен със забавления, игри, преживявания с приятели, известни и нетолкова известни посещения на места и обекти, гости, участия в математически състезания, в международни конкурси област музикални инструменти и театър, толкова много и запомнящи се и до днес тържества на театрална сцена, реализирани проекти, лични и професионални успехи ... безброй страхотни спомени.
Но най-вече сме щастливи да живеем в общност, която създадохме и съхраняваме и днес – общност, наситена на човешки ценности, одухотвореност и нестихващи стремежи. Така до 30.03.2016 г.,  когато получихме лиценз за Частно основно училище, "изнудени" от група родители, образователни ентусиасти, професионалисти, няколко институции и десетки деца.

 

Мисията на тази екологична образователна политика е развиване на умения за постигане на щастие и благосъстояние.

"Не знам как да бъда щастлив. В моето училище не ни учеха на това."
- Ашли Брилиант

Засега масово училищата не се занимават с личностното развитие на децата. В Нашето училище фокусът на образованието е насочен не само към академични знания и успехи, защото съвременните условия го изискват, но и към личностно и духовно развитие на малките герои.
Факт е, че има много хора със солидно образование и доходи, които не са емоционално и духовно осъзнати, което им пречи да бъдат щастливи. Дипломите са широко отворени врати пред нас, но не ни правят по-добри и не ни дават отговори на най-важните въпроси в живота ни. Силно желаем с нашите деца да извървим заедно Пътя на това познание.
Какво повече му е нужно на човек? Здраве, за да успее и запали искрата на образованието, да завърти колелото и приключението наречено училище да започне!

Gallery на Частно основно училище Т.
Частно основно училище Т.
Частно основно училище Т.
Частно основно училище Т.
Частно основно училище Т.
Частно основно училище Т.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частно основно училище Т.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ