Регистрирай се
5.0
image
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 1 потребител
verified
plus

Основно училище Ц. Училище

София, България
150 ОУ "Ц." отвори врати през септември 1989 год. и се посвети на развитието на здрава, хуманна и вдъхновяваща образователна среда. Училището поставя високи изисквания към постиженията на своите ученици по български език, английски език, природо-математическите и хуманитарните науки.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1425 пъти
Посетители: 425
Последно онлайн: 11.10.17
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Основно училище Ц.
Сертификати и грамоти на Основно училище Ц.
Основно училище Ц.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Допълнителна информация и професионален опит за Основно училище Ц.

Както в учебната, така и в извънучебната програма, училището предлага на учениците възможността да развиват основните знания, които ще характеризират отговорния гражданин на ХХІ векТе включват устни и писмени комуникативни умения, способност за логическо и критично мислене, компютърна грамотност, естетически усет, екологично съзнание, грижа за собственото съзнание и тонус, уважение към различните народи и култури, поемане на лична и обществена отговорност, осъзнаване на възможността и удовлетворението от това да се придобиват знания през целия живот. Обучението в 150 ОУ "Ц." се характеризира най-вече с активен образователен процес и със засилено взаимодействие между ученици и преподаватели както в класната стая, така и извън нея. Приемът в 150 ОУ "Ц." се извършва без ограничения или привилегии, основани на раса, народност, пол, етнически или социален произход, вероизповедание или обществено положение. Изборът е Ваш!

Галерия на Основно училище Ц.
Основно училище Ц.
Основно училище Ц.
Основно училище Ц.
Основно училище Ц.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Основно училище Ц.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ