verified
plus

Образователен комплекс "Quest Academy" Училище

София, България
В Quest Academy предоставяме отлично образование с фокус върху цялостното развитие на личността. Изграждаме атмосфера на свобода и насърчение, защото така най-естествено се развиват уникалните дарби на всеки, така че да реализира максимално своя потенциал. Възпитаваме осъзнати и уверени личности, толерантни към различията си, с позитивно и активно отношение към обществото и света.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Немски език
Профилът е:
Прегледан: 1902 пъти
Посетители: 971
Последно онлайн: 29.04.23
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Образователен комплекс "Quest Academy"
Предучилищна подг.
Начално училище
Основно училище
Допълнителна информация и професионален опит за Образователен комплекс "Quest Academy"

Какво предлагаме?

 

Всички, които са се докоснали до нашето училище, казват, че то е различно в положителен смисъл. Има много добри частни училища в София и с някои от тях имаме доста сходства, но Quest Academy предлага уникално преживяване. Обстановката и атмосферата са много близки до семейния уют, държим се като приятели едни с други и сме като едно голямо семейство. Всичко е пропито с християнските ценности, но вратите ни са отворени за всички, независимо от тяхната социална принадлежност, националност и религия. Противно на стереотипите, християнската вяра ни прави толерантни към различните убеждения и стил на живот.

 

Детето за нас е не глина, която да оформим според своите виждания, а личност с достойнство и уникален набор от дарби, които най-добре разцъфват в атмосфера на насърчение и свобода. Колкото по-щастливо е едно дете и не се бои да изразява себе си, толкова по-уверено ще проправя своя път както в академично отношение, така и в социално такова.

 

Насърчаваме и провокираме децата да се образоват цялостно, защото знанието освобождава. Убедили сме се, че академичните постижения не са трудни за свободните и осъзнати хора.

 

Нашето най-голямо насърчение и гордост са плодовете от работата ни – нашите възпитаници, които продължават образованието си в престижни училища, а някои вече развиват и успешна кариера.

Галерия на Образователен комплекс "Quest Academy"
Образователен комплекс
Образователен комплекс
Образователен комплекс
Образователен комплекс

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Образователен комплекс "Quest Academy"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ