verified
plus

Образователен комплекс "Quest Academy" School

София, България
В Quest Academy предоставяме отлично образование с фокус върху цялостното развитие на личността. Изграждаме атмосфера на свобода и насърчение, защото така най-естествено се развиват уникалните дарби на всеки, така че да реализира максимално своя потенциал. Възпитаваме осъзнати и уверени личности, толерантни към различията си, с позитивно и активно отношение към обществото и света.
Teaching language:
English
Bulgarian
German
Profile is:
Views: 1912 times
Visitors: 973
Last online: 29.04.23
With advanced study of
Extra skills на Образователен комплекс "Quest Academy"
Preschool
Primary
Primary school
Additional information and experience за Образователен комплекс "Quest Academy"

Какво предлагаме?

 

Всички, които са се докоснали до нашето училище, казват, че то е различно в положителен смисъл. Има много добри частни училища в София и с някои от тях имаме доста сходства, но Quest Academy предлага уникално преживяване. Обстановката и атмосферата са много близки до семейния уют, държим се като приятели едни с други и сме като едно голямо семейство. Всичко е пропито с християнските ценности, но вратите ни са отворени за всички, независимо от тяхната социална принадлежност, националност и религия. Противно на стереотипите, християнската вяра ни прави толерантни към различните убеждения и стил на живот.

 

Детето за нас е не глина, която да оформим според своите виждания, а личност с достойнство и уникален набор от дарби, които най-добре разцъфват в атмосфера на насърчение и свобода. Колкото по-щастливо е едно дете и не се бои да изразява себе си, толкова по-уверено ще проправя своя път както в академично отношение, така и в социално такова.

 

Насърчаваме и провокираме децата да се образоват цялостно, защото знанието освобождава. Убедили сме се, че академичните постижения не са трудни за свободните и осъзнати хора.

 

Нашето най-голямо насърчение и гордост са плодовете от работата ни – нашите възпитаници, които продължават образованието си в престижни училища, а някои вече развиват и успешна кариера.

Gallery на Образователен комплекс "Quest Academy"
Образователен комплекс
Образователен комплекс
Образователен комплекс
Образователен комплекс

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Образователен комплекс "Quest Academy"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ