verified
plus

Немски училища "Ерих Кестнер" Училище

София, България
Училището съчетава успешно задължителната програма на МОН с интензивното изучаване на чужд език. Методиката на обучението по немски език е изготвена съвместно с германски учители и е съобразена със съвременните методи на преподаване. В програмата на основното училище се включват компютърно обучение от 1ви клас и английски като втори чужд език от 4ти клас. Гимназията е едно от училищата в страната, партньори в инициативата PASCH, които провеждат специализирано обучение по немски език.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Немски език
Профилът е:
Прегледан: 4492 пъти
Посетители: 1862
Последно онлайн: 28.10.16
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Немски училища "Ерих Кестнер"
С паркинг
Езикова гимназия
С детска градина
Със занималня
Медицинско лице
Предучилищна подг.
Начално училище
Основно училище
Гимназия
Специална педагогика
Допълнителна информация и професионален опит за Немски училища "Ерих Кестнер"

Образованието е основният градивен камък в цялостната концепция за стандарта на живот и ние се отнасяме отговорно към него, като прилагаме индивидуален подход към всяко дете и развитие на личностните му качества. Ние предлагаме практическо обучение, висок образователен стандарт и отлични перспективи за бъдещето. Използваме авторски учебни програми, създадени съвместно с немски преподаватели и съчетани със задължителните програми на МОН. Обучението по немски език при нас започва още в мига, когато двегодишните малчугани прекрачат прага на детската градина, а основното училище и езиковата гимназия затварят най-важния образователен цикъл, като децата получават стабилни езикови и общообразователни знания. Ние гарантираме успеха им с немска езикова диплома, австрийска езикова диплома и FCE сертификат. Осигуряваме приветлива и добре поддържана материална база, висококвалифицирани преподаватели и гъвкава методика на обучение с използване на модерни технически средства.

 

Днес в Немски училища "Ерих Кестнер" учат около 300 ученици - българи и чужденци от над десет страни. Работят преподаватели като Жени Маринова - Учител на годината; Иван Инев - автор на учебници и помагала по Български Език и Литература, отличен от МОН за най-добър тест; Лидия Василева - референт и сътрудник на Консултантската служба за немски език към Посолството на Германия у нас; Валентина Павлова - автор на учебници, Учител на годината в частните училища и още 50 преподаватели с доказани професионални качества, обич и грижа към децата. Вокалната група "Пеещите кенгура, с музикален педагог Пламена Златева, финалист в последните издания на Детската Евровизия е спечелила над 25 награди от Национални и Международни конкурси...

 

Частни немски училища "Ерих Кестнер" са утвърден и признат от родители и специалисти образователен комплекс с детска градина, основно училище и езикова гимназия. Тук всеки ден се срещат представители на повече от десет националности. Още от най-ранна възраст, децата в "Ерих Кестнер" изучават немски език под грижите на опитни педагози, в светли и уютни помещения с място за отдих и игра на чист въздух. От 1 до 10 клас работят в групи по проекта Begegnungsschule. Цялостната подготовка на учениците по немски език е ориентирана към Европейската рамка за чужди езици, като целта е в 12 клас да се достигне ниво С1 и да се положи успешно изпит за Немска езикова диплома Sprachdiplom.

Галерия на Немски училища "Ерих Кестнер"
Немски училища
Немски училища
Немски училища
Немски училища
Немски училища

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Немски училища "Ерих Кестнер"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ