verified
plus

Немски училища Е. Училище

София, България
Училището съчетава успешно задължителната програма на МОН с интензивното изучаване на чужд език. Методиката на обучението по немски език е изготвена съвместно с германски учители и е съобразена със съвременните методи на преподаване. В програмата на основното училище се включват компютърно обучение от 1ви клас и английски като втори чужд език от 4ти клас. Гимназията е едно от училищата в страната, партньори в инициативата PASCH, които провеждат специализирано обучение по немски език.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Немски език
Профилът е:
Прегледан: 3461 пъти
Посетители: 1466
Последно онлайн: 28.10.16
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Немски училища Е.
С паркинг
Езикова гимназия
С детска градина
Със занималня
Медицинско лице
Предучилищна подг.
Начално училище
Основно училище
Гимназия
Специална педагогика
Допълнителна информация и професионален опит за Немски училища Е.

Образованието е основният градивен камък в цялостната концепция за стандарта на живот и ние се отнасяме отговорно към него, като прилагаме индивидуален подход към всяко дете и развитие на личностните му качества. Ние предлагаме практическо обучение, висок образователен стандарт и отлични перспективи за бъдещето. Използваме авторски учебни програми, създадени съвместно с немски преподаватели и съчетани със задължителните програми на МОН. Обучението по немски език при нас започва още в мига, когато двегодишните малчугани прекрачат прага на детската градина, а основното училище и езиковата гимназия затварят най-важния образователен цикъл, като децата получават стабилни езикови и общообразователни знания. Ние гарантираме успеха им с немска езикова диплома, австрийска езикова диплома и FCE сертификат. Осигуряваме приветлива и добре поддържана материална база, висококвалифицирани преподаватели и гъвкава методика на обучение с използване на модерни технически средства.

 

Днес в Немски училища "Е." учат около 300 ученици - българи и чужденци от над десет страни. Работят преподаватели като Жени Маринова - Учител на годината; Иван Инев - автор на учебници и помагала по Български Език и Литература, отличен от МОН за най-добър тест; Лидия Василева - референт и сътрудник на Консултантската служба за немски език към Посолството на Германия у нас; Валентина Павлова - автор на учебници, Учител на годината в частните училища и още 50 преподаватели с доказани професионални качества, обич и грижа към децата. Вокалната група "Пеещите кенгура, с музикален педагог Пламена Златева, финалист в последните издания на Детската Евровизия е спечелила над 25 награди от Национални и Международни конкурси...

 

Частни немски училища "Е." са утвърден и признат от родители и специалисти образователен комплекс с детска градина, основно училище и езикова гимназия. Тук всеки ден се срещат представители на повече от десет националности. Още от най-ранна възраст, децата в "Е." изучават немски език под грижите на опитни педагози, в светли и уютни помещения с място за отдих и игра на чист въздух. От 1 до 10 клас работят в групи по проекта Begegnungsschule. Цялостната подготовка на учениците по немски език е ориентирана към Европейската рамка за чужди езици, като целта е в 12 клас да се достигне ниво С1 и да се положи успешно изпит за Немска езикова диплома Sprachdiplom.

Галерия на Немски училища Е.
Немски училища Е.
Немски училища Е.
Немски училища Е.
Немски училища Е.
Немски училища Е.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Немски училища Е.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ