verified
plus

Немски училища "Ерих Кестнер" School

София, България
Училището съчетава успешно задължителната програма на МОН с интензивното изучаване на чужд език. Методиката на обучението по немски език е изготвена съвместно с германски учители и е съобразена със съвременните методи на преподаване. В програмата на основното училище се включват компютърно обучение от 1ви клас и английски като втори чужд език от 4ти клас. Гимназията е едно от училищата в страната, партньори в инициативата PASCH, които провеждат специализирано обучение по немски език.
Teaching language:
English
Bulgarian
German
Profile is:
Views: 4333 times
Visitors: 1795
Last online: 28.10.16
With advanced study of
Extra skills на Немски училища "Ерих Кестнер"
With parking
Language school
With kindergarten
With study
Medical
Preschool
Primary
Primary school
High school
Special education
Additional information and experience за Немски училища "Ерих Кестнер"

Образованието е основният градивен камък в цялостната концепция за стандарта на живот и ние се отнасяме отговорно към него, като прилагаме индивидуален подход към всяко дете и развитие на личностните му качества. Ние предлагаме практическо обучение, висок образователен стандарт и отлични перспективи за бъдещето. Използваме авторски учебни програми, създадени съвместно с немски преподаватели и съчетани със задължителните програми на МОН. Обучението по немски език при нас започва още в мига, когато двегодишните малчугани прекрачат прага на детската градина, а основното училище и езиковата гимназия затварят най-важния образователен цикъл, като децата получават стабилни езикови и общообразователни знания. Ние гарантираме успеха им с немска езикова диплома, австрийска езикова диплома и FCE сертификат. Осигуряваме приветлива и добре поддържана материална база, висококвалифицирани преподаватели и гъвкава методика на обучение с използване на модерни технически средства.

 

Днес в Немски училища "Ерих Кестнер" учат около 300 ученици - българи и чужденци от над десет страни. Работят преподаватели като Жени Маринова - Учител на годината; Иван Инев - автор на учебници и помагала по Български Език и Литература, отличен от МОН за най-добър тест; Лидия Василева - референт и сътрудник на Консултантската служба за немски език към Посолството на Германия у нас; Валентина Павлова - автор на учебници, Учител на годината в частните училища и още 50 преподаватели с доказани професионални качества, обич и грижа към децата. Вокалната група "Пеещите кенгура, с музикален педагог Пламена Златева, финалист в последните издания на Детската Евровизия е спечелила над 25 награди от Национални и Международни конкурси...

 

Частни немски училища "Ерих Кестнер" са утвърден и признат от родители и специалисти образователен комплекс с детска градина, основно училище и езикова гимназия. Тук всеки ден се срещат представители на повече от десет националности. Още от най-ранна възраст, децата в "Ерих Кестнер" изучават немски език под грижите на опитни педагози, в светли и уютни помещения с място за отдих и игра на чист въздух. От 1 до 10 клас работят в групи по проекта Begegnungsschule. Цялостната подготовка на учениците по немски език е ориентирана към Европейската рамка за чужди езици, като целта е в 12 клас да се достигне ниво С1 и да се положи успешно изпит за Немска езикова диплома Sprachdiplom.

Gallery на Немски училища "Ерих Кестнер"
Немски училища
Немски училища
Немски училища
Немски училища
Немски училища

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Немски училища "Ерих Кестнер"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ