verified

Международно Монтесори Училище "Guidepost Montessori" Училище

Варна, България
GUIDEPOST MONTESSORI VARNA е част от световна мрежа от Монтесори училища ръководени от американската Монтесори организация Higher Ground Education( www.*** ) с основна мисия разпространение и модернизиране на метода Монтесори по целия свят. Училището отваря врати през септември 2018г и е първото двуезично (български и английски език) основно училище в Европа от веригата GUIDEPOST MONTESSORI , което предлага автентично Монтесори образование с водещ Монтесори учител от САЩ.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 5725 пъти
Посетители: 2133
Последно онлайн: 09.04.24
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Международно Монтесори Училище "Guidepost Montessori"
Начално училище
Основно училище
Допълнителна информация и професионален опит за Международно Монтесори Училище "Guidepost Montessori"

GUIDEPOST MONTESSORI VARNA е част от световна мрежа от Монтесори училища ръководени от американската Монтесори организация Higher Ground Education( www.*** ) с основна мисия разпространение и модернизиране на метода Монтесори по целия свят.

 

Училището отваря врати през септември 2018г и е първото двуезично (български и английски език) основно училище в Европа от веригата GUIDEPOST MONTESSORI , което предлага автентично Монтесори образование с водещ Монтесори учител от САЩ. Училището е акредитирано от Higher Ground Education с централен офис в  Lake Forest, California и учебната програма отговаря на изискванията за обучение на децата на възраст 6-12 години по метода Монтесори в целия свят.

 

Мрежата GUIDEPOST MONTESSORI включва в своята структура ясли и детски градини за деца на възраст от 18 м. до 6 години, основни училища за ученици на възраст 6-12 години и гимназии (12-18), в които обучението следва основополагащите принципи на метода Монтесори.

Галерия на Международно Монтесори Училище "Guidepost Montessori"
Международно Монтесори Училище

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Международно Монтесори Училище "Guidepost Montessori"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ