verified
plus

Частна профилирана гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери" Училище

Варна, България
IT Гимназия "Екзюпери" е призвана да гради личности на успеха - интелигентни, високообразовани, мислещи, отговорни, адаптивни, способни да вземат решения и управляват своето бъдеще, да работят за каузата на един по-добър свят.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Немски език
Профилът е:
Прегледан: 2892 пъти
Посетители: 1220
Последно онлайн: 19.12.23
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Частна профилирана гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери"
Езикова гимназия
Допълнителна информация и професионален опит за Частна профилирана гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери"

Нашата визия

Гимназия Екзюпери вижда своето утвърждаване като иновативна структура в средното образование, даваща нова чуждоезикова, технологична и личностна култура на младите хора за успешната им реализация като граждани на света.

 

Мисия

Гимназия Екзюпери е призвана да гради личности на успеха - интелигентни, високообразовани, мислещи, отговорни, адаптивни, способни да вземат решения и управляват своето бъдеще, да работят за каузата на един по-добър свят.

 

Традиции

В Гимназия Екзюпери възпитаваме в родолюбив дух, национално достойнство, съхраняване на традиции в контекста на транскултурологичната насоченост на личността. съхраняване на традиции в контекста на транскултурологичната насоченост на личността.

 

Технологии

В Гимназия Екзюпери има изградена система от модули за придобиване на технологична култура и управление на информацията чрез иновационни методи и техники на обучение.

 

Уникалност

В Гимназия Екзюпери е разработен най-новият технологичен профил на МОН, който съчетава учебния план на езикова и математическа гимназия с възможности за реализация и в двете направления: чуждоезиково и технологично.

 

Международни стандарти

Сертификатни нива по английски и немски език от В1, В2 до С1 спрямо Общата Европейска езикова рамка. Компютърни сертификати от CompTIA, Cisco Academy, Microsoft, Adobe Systems, W3Schools.

Галерия на Частна профилирана гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери"
Частна профилирана гимназия
Частна профилирана гимназия
Частна профилирана гимназия

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частна профилирана гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ