Регистрирай се

Частна профилирана гимназия А. Училище

Варна, България
IT Гимназия "Екзюпери" е призвана да гради личности на успеха - интелигентни, високообразовани, мислещи, отговорни, адаптивни, способни да вземат решения и управляват своето бъдеще, да работят за каузата на един по-добър свят.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Немски език
Профилът е:
Прегледан: 477 пъти
Посетители: 279
Последно онлайн: 09.08.19
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Частна профилирана гимназия А.
Допълнителна информация и професионален опит за Частна профилирана гимназия А.

Нашата визия

Гимназия Екзюпери вижда своето утвърждаване като иновативна структура в средното образование, даваща нова чуждоезикова, технологична и личностна култура на младите хора за успешната им реализация като граждани на света.

 

Мисия

Гимназия Екзюпери е призвана да гради личности на успеха - интелигентни, високообразовани, мислещи, отговорни, адаптивни, способни да вземат решения и управляват своето бъдеще, да работят за каузата на един по-добър свят.

 

Традиции

В Гимназия Екзюпери възпитаваме в родолюбив дух, национално достойнство, съхраняване на традиции в контекста на транскултурологичната насоченост на личността. съхраняване на традиции в контекста на транскултурологичната насоченост на личността.

 

Технологии

В Гимназия Екзюпери има изградена система от модули за придобиване на технологична култура и управление на информацията чрез иновационни методи и техники на обучение.

 

Уникалност

В Гимназия Екзюпери е разработен най-новият технологичен профил на МОН, който съчетава учебния план на езикова и математическа гимназия с възможности за реализация и в двете направления: чуждоезиково и технологично.

 

Международни стандарти

Сертификатни нива по английски и немски език от В1, В2 до С1 спрямо Общата Европейска езикова рамка. Компютърни сертификати от CompTIA, Cisco Academy, Microsoft, Adobe Systems, W3Schools.

Галерия на Частна профилирана гимназия А.
Частна профилирана гимназия А.
Частна профилирана гимназия А.
Частна профилирана гимназия А.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частна профилирана гимназия А.
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ