verified
plus

Международно Монтесори Училище G. School

Варна, България
G. VARNA е част от световна мрежа от Монтесори училища ръководени от американската Монтесори организация Higher Ground Education( www.*** ) с основна мисия разпространение и модернизиране на метода Монтесори по целия свят. Училището отваря врати през септември 2018г и е първото двуезично (български и английски език) основно училище в Европа от веригата G. , което предлага автентично Монтесори образование с водещ Монтесори учител от САЩ.
Teaching language:
English
Bulgarian
Profile is:
Views: 4721 times
Visitors: 1777
Last online: 01.04.22
With advanced study of
Extra skills на Международно Монтесори Училище G.
Primary
Primary school
Additional information and experience за Международно Монтесори Училище G.

G. VARNA е част от световна мрежа от Монтесори училища ръководени от американската Монтесори организация Higher Ground Education( www.*** ) с основна мисия разпространение и модернизиране на метода Монтесори по целия свят.

 

Училището отваря врати през септември 2018г и е първото двуезично (български и английски език) основно училище в Европа от веригата  www.*** ;, което предлага автентично Монтесори образование с водещ Монтесори учител от САЩ. Училището е акредитирано от Higher Ground Education с централен офис в  Lake Forest, California и учебната програма отговаря на изискванията за обучение на децата на възраст 6-12 години по метода Монтесори в целия свят.

 

Мрежата  www.*** ;включва в своята структура ясли и детски градини за деца на възраст от 18 м. до 6 години, основни училища за ученици на възраст 6-12 години и гимназии (12-18), в които обучението следва основополагащите принципи на метода Монтесори.

Gallery на Международно Монтесори Училище G.
Международно Монтесори Училище G.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Международно Монтесори Училище G.
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ