gold
verified
plus

Ирена Иванова Учител

ж.к. Младост 3, София, България map
Здравей, аз съм Ирена. Работя с възрастни и студенти вече над 15 години, като специализирам в подобряването на английския за работа и в подготовката за сертификатите FCE, CAE, CPE, IELTS. Изготвям индивидуални учебни планове за нуждите и характера на всеки отделен обучаем. Заедно ще намерим интересни начини да внедрим чуждия език в ежедневието ти, които ти доставят удоволствие и правят ученето много по-леко. Ако пък искаш да учиш в компания с приятели или колеги, организирам и групови занятия.
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Немски език
Профилът е:
Прегледан: 745 пъти
Посетители: 511
Последно онлайн: 26.04.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Студенти
Възрастни
Начинаещи
още »
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
30 лв.
60мин.
Допълнителни умения на Ирена Иванова
Решаване на домашни
Образование Град Специалност Степен Випуск
СУ "Св. Климент Охридски" София Бакалавър
Допълнителна информация и професионален опит за Ирена Иванова

Започнах да преподавам веднага след гимназията, като открих, че обичам да говоря с човека срещу мен и да откривам как умът му разбира и попива информация, как се справя с логически проблеми и как може да бъде вдъхновен за нови знания. Работила съм почти изцяло с възрастни, които се нуждаят от подобрение на езиковите си умения за работа, както и с кандидат-студенти, които трябва да покрият ниво по международно признати изпити като IELTS, FCE, CAE, CPE и др. 

В дългогодишният си опит съм се убедила, че колкото и добре да е развит един учебник, всеки ученик се развива по-добре, когато се работи конкретно по неговите/нейните нужди, дефицити и желания. Затова програмата, която прилагам, винаги е гъвкава, специално съобразена, и отразява сферите, в които ученикът търси развитие.

Галерия на Ирена Иванова
Изпрати съобщение
до Ирена Иванова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ