verified
plus

Васил М. Със Сертификати / Лицензи Учител

София, България
Аз съм експерт в областта на психологията, който е напреднал и напредва. Винаги съм имал много добра комуникация с деца и младежи и съм ефективен при работа с деца със и без проблеми. Съответно те усещат моето дълбоко позитивно отношение, развиваме взаимно доверие, ставаме приятели и така заедно постигаме и осъществяваме поставените цели, съгласно установена психолигическа методика с елементи на сугестопедичната методика на д-л Лозанов. Към всеки човек се подхожда индивидуално.
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 3935 пъти
Посетители: 1427
Последно онлайн: 29.03.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Кандидат-студенти
Предучилищни
1 - 4 клас
още »
5 - 8 клас
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
25 лв.
60мин.
Допълнителни умения на Васил М.
Решаване на домашни
Специална педагогика
Деца с увреждания
Образование Град Специалност Степен Випуск
СУ "Св. Климент Охридски" София Психология Бакалавър n/a
Сертификати, лицензи и грамоти на Васил М.
Васил М.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Допълнителна информация и професионален опит за Васил М.

Уважаеми господине или госпожо,

Аз съм експерт в областта на психологията, който е напреднал и напредва. Винаги съм имал много добра комуникация с деца и младежи и съм ефективен при работа с деца с и без проблеми. Обикновено те усещат моето дълбоко и необременено чисто човешко позитивно отношение, развиваме взаимно доверие, ставаме приятели и така заедно постигаме и осъществяваме набелязаните цели. Работя съгласно индивидуално установена психолигическа методика с избрани елементи на сугестопедичната методика на д-л Лозанов. Към всеки човек се подхожда индивидуално, съобразно специфичните особености на личността.

Имам диплома  по психология и сертификат по английски език от "University of Cambridge". Работил съм в отдел прием на студенти към "American University in Bulgaria". Учил съм  "Българска филология", преминал съм педагогическа подготовка в бакалавърската ми степен по Психология като прилагам и препоръка от фондация "Step Bulgaria" за сътрудничество и добра работа с деца със специфични потребности.  Мисля, че моето образование по психология и човешки ресурси  ще допринесе за личностното и духовно развитие на всеки мой ученик.

Искам да знаете, че заплащането не е водещо за мен, тъй като става дума за истински важните неща в живота.

Аз искрено вярвам, че правилното развитие на моите ученици ще допринесе за добруването на цялото общество, което пък  помага на мен  да бъда силно мотивиран и всеотдайно посветен на работата си за дълго, дълго време.

С Уважение,

Васил М.

Галерия на Васил М.
Васил М.
Васил М.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Васил М.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ