gold
verified
plus

Ирена Иванова Tutor

ж.к. Младост 3, София, България map
Здравей, аз съм Ирена. Работя с възрастни и студенти вече над 15 години, като специализирам в подобряването на английския за работа и в подготовката за сертификатите FCE, CAE, CPE, IELTS. Изготвям индивидуални учебни планове за нуждите и характера на всеки отделен обучаем. Заедно ще намерим интересни начини да внедрим чуждия език в ежедневието ти, които ти доставят удоволствие и правят ученето много по-леко. Ако пък искаш да учиш в компания с приятели или колеги, организирам и групови занятия.
Place:
Online
In teacher's house
Teaching language:
English
Bulgarian
German
Profile is:
Views: 746 times
Visitors: 513
Last online: 27.04.24
Преподава по Teaching Price

English lessons and courses

Students
Adults
Beginners
още »
Mid level
Advanced
Professionals
30 lv.
60min.
Extra skills на Ирена Иванова
Homeworks
Education City Specialty Degree Class
СУ "Св. Климент Охридски" София Бакалавър
Additional information and experience за Ирена Иванова

Започнах да преподавам веднага след гимназията, като открих, че обичам да говоря с човека срещу мен и да откривам как умът му разбира и попива информация, как се справя с логически проблеми и как може да бъде вдъхновен за нови знания. Работила съм почти изцяло с възрастни, които се нуждаят от подобрение на езиковите си умения за работа, както и с кандидат-студенти, които трябва да покрият ниво по международно признати изпити като IELTS, FCE, CAE, CPE и др. 

В дългогодишният си опит съм се убедила, че колкото и добре да е развит един учебник, всеки ученик се развива по-добре, когато се работи конкретно по неговите/нейните нужди, дефицити и желания. Затова програмата, която прилагам, винаги е гъвкава, специално съобразена, и отразява сферите, в които ученикът търси развитие.

Gallery на Ирена Иванова
Изпрати съобщение
до Ирена Иванова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ