verified
plus

Детски арт център "Приказка" Детски клуб, център

София, България
Ние се стремим да развием заложените във всяко дете качества и добродетели чрез създаване на атмосфера на хармония и разбиране. Гарантираме благоприятна обстановка и творческа среда, в която вашето дете ще се чувства разбирано, подкрепяно и поощрявано да даде най-доброто от себе си.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 3522 пъти
Посетители: 1490
Последно онлайн: 14.12.22
Със занимания по
Допълнителни характеристики на Детски арт център "Приказка"
За рожден ден
С клоун и диджей
С аниматори
Със занималня
Допълнителна информация и професионален опит за Детски арт център "Приказка"

На 27-ми май Детски арт център "Приказка" слага началото на своята лятна програма "Лятната приказка в града", без учене и задължения.


Подарете на вашето малко съкровище възможността да се потопи в приказния свят на изкуството. В неговия уют децата ще се занимават с най-различни дейности – изобразителни и приложни изкуства, актьорско майсторство, четене и драматизация на приказки, куклен театър. Ще дадат воля на въображението си, ще добият умения, които да спомагат за тяхното пълноценно и всестранно развитие и откриването на творческия им потенциал.


Ателието е не просто място, където да оставите вашия малчуган, а пространство с артистична атмосфера, което открива за децата необятния свят на изкуствата и възпитава у тях усет за хармония, стил, красота.


В игри и забавни занимания квалифицирани педагози, артисти, художници, приложници ще насърчават детската креативност и талант, добро самочувствие и самоуважение.

Галерия на Детски арт център "Приказка"
Детски арт център
Детски арт център

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Детски арт център "Приказка"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ