verified
plus

Детски арт център "Приказка" Kids Corner

София, България
Ние се стремим да развием заложените във всяко дете качества и добродетели чрез създаване на атмосфера на хармония и разбиране. Гарантираме благоприятна обстановка и творческа среда, в която вашето дете ще се чувства разбирано, подкрепяно и поощрявано да даде най-доброто от себе си.
Teaching language:
English
Bulgarian
Profile is:
Views: 3516 times
Visitors: 1487
Last online: 14.12.22
Със занимания по
Extra skills на Детски арт център "Приказка"
For birthday
With clown and DJ
With animation
With study
Additional information and experience за Детски арт център "Приказка"

На 27-ми май Детски арт център "Приказка" слага началото на своята лятна програма "Лятната приказка в града", без учене и задължения.


Подарете на вашето малко съкровище възможността да се потопи в приказния свят на изкуството. В неговия уют децата ще се занимават с най-различни дейности – изобразителни и приложни изкуства, актьорско майсторство, четене и драматизация на приказки, куклен театър. Ще дадат воля на въображението си, ще добият умения, които да спомагат за тяхното пълноценно и всестранно развитие и откриването на творческия им потенциал.


Ателието е не просто място, където да оставите вашия малчуган, а пространство с артистична атмосфера, което открива за децата необятния свят на изкуствата и възпитава у тях усет за хармония, стил, красота.


В игри и забавни занимания квалифицирани педагози, артисти, художници, приложници ще насърчават детската креативност и талант, добро самочувствие и самоуважение.

Gallery на Детски арт център "Приказка"
Детски арт център
Детски арт център

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Детски арт център "Приказка"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ