Регистрирай се
verified
plus

Парти център Я. Детски клуб, център

София, България
Децата – радост, надежда, щастие и отговорност.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1658 пъти
Посетители: 820
Последно онлайн: 23.07.18
Със занимания по
Допълнителни характеристики на Парти център Я.
Допълнителна информация и професионален опит за Парти център Я.

Вашето дете е най-специалното и Вие искате да организирате най-незабравимия купон за неговия празник?! Заповядайте при нас!

 

Голям и уединен двор потънал в зеленина , прохладата на планината, студена напитка и най-близките приятели до вас ... покрива ли това представата ви за празник? Можете да го откриете при нас. В добавка ще намерите пързалки, люлки, катерушки и много пространство за неизчерпаемата енергиая на децата; професионални аниматори, DJ, фото- и видео- заснемане; богат и вкусен кетъринг за малки и големи.

 

Можете да ни се доверите и ние да организираме детския рожден ден или вашия празник от украсата, до кетъринга и забавленията. Можете да го организирате вие, а ние просто ще ви предоставим базата за да посрещнете своите гости.

Който и начин да изберете, ще бъде празника, който всички ще помнят.

 

УСЛУГИ

Организираме градински партита през летния сезон.

За деца и възрастни по различни поводи – имен ден; рожден ден; годишнина; прощъпулник ... и всякакви други, които искате да споделите с близки и приятели.

 

Детски рожден ден.

До 10 деца – таксата е 150 лв.(това включва консумация, украса, шапки, свирки) За повече от 10 деца се заплаща 10 лв. за всяко следващо дете.

Таксата за аниматор е 120 лв. Може да се организира тематично парти или аниматора да е облечен в костюм на любим герой, или просто да е едно усмихнато момче или момиче, което да ви предложи безброй забавни игри. DJ; фото- и видео- заснемане се заплащат допълнително.

Тортата се осигурява от родителите. Трябва да е придружена от сертификат. Цената е за 2 часа. Всеки следващ час се доплаща 40 лв.

За възрастните може да се поръча кетъринг и напитки по избор. 

Детското меню е сандвичи или пици; плодове и зеленчуци според сезона; соленки; сок; минерална вода.

Галерия на Парти център Я.
Парти център Я.
Парти център Я.
Парти център Я.
Парти център Я.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Парти център Я.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ