verified

Частна детска градина "В парка" Детска градина, ясла

София, България
Частна детска градина "В парка" с английски език за деца от 2 до 6 години.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 5117 пъти
Посетители: 2269
Последно онлайн: 11.07.19
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Частна детска градина "В парка"
С паркинг
Със занималня
Допълнителна информация и професионален опит за Частна детска градина "В парка"

За най-малките предлагаме целодневни грижи или почасови разнообразни занимания, чрез които развиваме тяхната интелигентност, емоции, физическо укрепване, социални умения и креативност. В обучението и общуването с тях изполваме най-разнообразни утвърдени методики и учебни помагала /конвенционални и алтернативни/ - Монтесори, сугестопедични, както утвърдени такива от МОН. С това целим нашите малки възпитаници да получат едно всестранно развитие, базирано на широка палитра педагогически подходи. В нашата забавачка ние не само гледаме децата, но създаваме личности.

 

Стремим се на открито да провеждаме повечето занимания с децата - на чист въздух и близо до природата. Нахождението ни, непосредствено до Южния парк, ни позволява да прекарваме максимално време там с нашите малчугани, като за всеки сезон намираме подходящото време за много игри, състезания, разходки и общуване с природата. Здравето на децата е наш приоритет.

НАШАТА ПРОГРАМА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА/ЗАБАВАЧКА ВКЛЮЧВА: Обучение по задължителната програма на МОН за съответните възрастови групи в детска градина и обучения по алтернативни методики; Английски език - всеки ден по 2 часа /сутрин и следобед/ интерактивно обучение по Английски език - по забавен начин /песни, думички, изрази и игри/ децата всекидневно ще попиват английската реч; Развиване на детската креативност и творческо мислене чрез много творчески занимания - приложни и изящни изкуства, музика, актьорско майсторство, пеене, литература, танци; Обучение по Добродетели. Вижте повече за нашата програма за Обучение по добродетели чрез средствата на изобразителните изкуства тук; Развиване на детската физическа култура - танци и гимнастика, разходки, игри и състезания в Южния парк.  Обучения по Природолюбие - беседи за растенията, животните и природата; Беседи за нещата от живота и науките; Обучение по английски език - всекидневно; Развиване на тяхната мотивация за учене и всестранно израстване чрез учебни тренинги; Обучения за финансите, професиите, кой какво прави, труда и др. "Моята работа"; Обучения за правата и задълженията ни "Аз искам, аз трябва..." Разнообразни игри, спортни занимания и състезания на открито, ежедневно в Южния парк, който е в непосредствена близост до нас, с цел развиване на физическата култура на децата и създаване на навици за звравословен начин на живот. Редовни посещения на детски театър, музеи, ски, екскурзии, зоопарка и др. Ако не можем да предложим някое желано от децата обучение, ние ще го заведем до близкото читалище, ако там сте намерили съответното обучение или тренировка.РАБОТНО ВРЕМЕ НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА:

Целогодишно, без почивни месеци:  07. тел: *** .30 часа.

 

ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА "В  ПАРКА" КЪМ ОЦ "СТУДИО S" 

ЗАЩО НАШАТА ДЕТСКА ГРАДИНА СЕ КАЗВА "В ПАРКА"?

Избрахме това име на нашата детска градина, защото то изразява един от нашите основни приоритети в отглеждането на децата, а именно тяхното здраве и връзката им с природата. Нашата локация, която е непосредствено до Южния парк, ни дава възможността децата да прекарват на открито, чист въздух, слънце и природа максимално време. Повечето от дейностите с децата /дори обучителните и творческите/ провеждаме в парка, винаги когато метеорологичното време позволява това. Децата от нашата детска градина са здрави, с отношение към природата и към здравословния начин на живот.

 

КАКВИ СА ДРУГИТЕ ПРИОРИТЕТИ В ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕЦАТА В НАШАТА ДЕТСКА ГРАДИНА?

1. Вярваме, че когато даряваме цялата си любов на децата и същевременно постоянно показваме уважение към тяхната личност и вяра в техните способности, те ще растат в нашата детска градина спокойни, щастливи и ще разгръщат своя потенциал. 

2. Вярваме, че когато правата и задълженията са ясни на децата, те с удоволствие се придържат към тях. Затова и ние се стремим към ясна организация на всички дейности с децата.

3. Вярваме, че добродетелите са основа за всеки успех, затова се стремим да ги възпитаваме в осъзнато прилагане на добродетели, чрез системата на канадската психоложка Линда Попов.

4. Вярваме, че креативността, творческото и критично мислене също са качества, необходими за всеки, който иска да бъде успешен в която и да е област. Затова работим усилено да ги развиваме у нашите възпитаници.

5. Вярваме, че владеенето на английски език в съвременния живот е задължителен и затова силно наблягаме на изучаването му в нашата детска градина "В парка".

6. Вярваме, че целепоставянето и ясната стратегия за постигането на целта увеличава мотивацията. Затова работим с всяко дете, за да придобие амбицията да постига своите върхове.

Искаме нашите малки възпитаници отрано да са подготвени за прекрасния, но понякога доста изискващ живот в глобалния свят. Затова се стремим да развием посочените качества и умения.

 

НАШИЯТ ЕКИП В ДЕТСКАТА ГРАДИНА:

Педагози, психолози, художници, филолози работят с много любов, такт и всеотдайност с децата.

 

ГРАФИК НА ЗАНИМАНИЯТА ПРЕЗ ДЕНЯ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА:

07. тел: *** .15 - прием;

08. тел: *** .30 - гимнастика;

08. тел: *** .45 - закуска;

08. тел: *** .45 - обучителни занимания - планирани дейности по основните образователни направления, съответни на възрастта на децата - 1 астр. час; Английски език - 1 астр. час.

10. тел: *** .00 - междинна закуска - плод;

11. тел: *** .30 - игри /в центъра и на открито при всяка метеорологична възможност/ и разходки;

12. тел: *** .00 - обяд;

13. тел: *** .30 - сън, следобедна почивка и отпускане със слушане на приказки;

15. тел: *** .45 - следобедна закуска;

15. тел: *** .45 - Английски език;

16. тел: *** .45 - творчески занимания и обучения по: Изобразителни и приложни изкуства с добродетели /понеделник/, "Моята работа" /вторник/; Народни танци /сряда/; Пеене и музика /четвъртък/; "Аз искам, аз трябва..." /петък/ 

17. тел: *** .30 - свободни и разнообразни занимания.

 

ХРАНА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА:

Вариант 1 - детето да си носи храна от вкъщи. 
Вариант 2 - КЕТЪРИНГ - 5.00 лв. на ден 
- Закуска + плод за междинна закуска;
- Обяд - супа, основно ястие и десерт;
- Следобедна закуска - сандвич, кейк, баничка или др.

Кетърингът се заплаща предварително за месеца. При отсъствие /и предварително известяване/ не заплащате храната - платените пари Ви се приспадат от храната за следващия месец.

 

ЦЕНИ ЗА ДЕТСКАТА ЗАБАВАЧКА: Месечна такса за полудневно посещение - 190 лв.; Месечна такса за целодневно посещение - 320 лв.; Седмична такса полудневно посещение - 70 лв.; Седмична такса целодневно посещение - 110 лв.; Плащане ден за ден за 4 часа - 25 лв. /при предварително съгласуван график/ Почасово плащане - за 1 час - 6 лв. /при предварително съгласуван график/ Таксите не включват храната. Храната се заплаща допълнително - 5 лв/ден, всеки петък за предстоящата седмица. От храната не се приспадат по-долните отстъпки. При предварителна заявка, когато Ви се налага, може да оставите Вашето дете при нас и след 19.00 часа, както и през почивните дни. Цена 4 лв. за половин час. В цените не са включени билетите за посещение на детски театър, музеи, ски, екскурзии, зоопарка и др., както и за транспорт до/от съответното място, както и храната.  Учебници, учебни тетрадки, учебни помагала, необходими за учебновъзпитателния процес, които са персонални за всяко дете - еднократна такса - 45 лв.

ОТСТЪПКА "ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ"
Ако доведете друго дете/деца, получавате следните отстъпки:
- 20% при 1 доведено дете;
- 30% при 2 доведени деца; 
- 40% при 3 доведени деца; 
- 50% при 4 доведени деца; 
- 60% при 5 доведени деца; 
- 70% при 6 доведени деца; 
- 80% при 7 доведени деца; 
- 90% при 8 доведени деца; 
- 100% при 9 доведени деца  :)

Галерия на Частна детска градина "В парка"
Частна детска градина
Частна детска градина
Частна детска градина
Частна детска градина
Частна детска градина
Частна детска градина
Частна детска градина
Частна детска градина
Частна детска градина
Частна детска градина
Частна детска градина
Частна детска градина

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частна детска градина "В парка"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ