verified

Частна целодневна детска градина "Успение на Пресвета Богородица" Детска градина, ясла

София, България
В нашата детска градина се стремим децата ни да са силни, свободни, с откривателски дух, вярващи в себе си, спокойни, любознателни и сериозни. Възпитаваме в тях любов един към друг, чувство за справедливост, чувство за хумор, усет към езика, логическо мислене, последователност, умения да се трудят. Особено държим на добрите взаимоотношения между децата и културата на поведение. Стимулираме радостта, позитивната нагласа към света и другите.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 6338 пъти
Посетители: 2762
Последно онлайн: 08.12.23
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Частна целодневна детска градина "Успение на Пресвета Богородица"
С паркинг
Медицинско лице
Предучилищна подг.
Допълнителна информация и професионален опит за Частна целодневна детска градина "Успение на Пресвета Богородица"

Имаме занимания по вероучение, английски език, художествено-творчески дейности, народни и модерни танци, всички образователни направления по програмата на МОН.

 

Държим на индивидуален и творчески подход към всяко дете. Откриваме способностите и талантите на децата и помагаме за тяхното развитие и израстване. Приоритет за нас са силните, съвременни личности с широка култура и всестранни познания и интереси. Развиваме у децата интелектуални и морални качества, в които се срещат българската традиция и модерното мислене.
Използваме обширен двор, който ни позволява да реализираме някои аспекти от екологичното възпитание. Децата имат възможност да засадят цветя и други желани от тях растения и сами да помагат за отглеждането им. Използваме с предимно природни материали в работата си.
Намираме се на 10 минути от центъра на София, в приятен, тих квартал, в красива и уютна обстановка, поддържана от грижовните ръце на служителите и настоятелите на храм "Успение Богородично".

 

Ние искаме да развием у детето неговият творчески потенциал, с помощта на ранното му запознаване и лично участие в световното културно наследство. Децата често

слушат, в свободните моменти и по време на хранене класическа музика. Искаме да работим с деца от нов тип- знаещи, можещи, търсещи, които не се страхуват да питат и имат дръзновение да намират отговори на своите въпроси. Добре образованият екип от специалисти има задачата да помага на децата в техните търсения и въпроси. Децата са родени откриватели! Ние сме не просто учители, но и ментори, активно диалогизиращи с децата относно техните желания, намерения и интереси.

Галерия на Частна целодневна детска градина "Успение на Пресвета Богородица"
Частна целодневна детска градина
Частна целодневна детска градина
Частна целодневна детска градина
Частна целодневна детска градина
Частна целодневна детска градина
Частна целодневна детска градина

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частна целодневна детска градина "Успение на Пресвета Богородица"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ