Регистрирай се
4.8
image
0876 077 793
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 5 потребители
verified
plus
УЧИТЕЛИ БГ дава възможност на всички потребители
да се свързват безплатно до 20.04.2020 г.

Частна детска ясла Паситос Детска градина, ясла

ул. „Кумата“ 26 , 1616 София, България map
0876 077 793
Скъпи родители, Основната мисия на детски център "Паситос" е да подсигури внимание, сигурност, щастие и комфорт на всички деца. Всяко наше решение и дейност следва принципите за опазване на здравето и подсигуряване на по-добро качество на живот в часовете, в които поверявате в нашите ръце най-важното за Вас – детето Ви. Заповядайте при нас в ЧДЦ "Паситос", за да усетите сами атмосферата, изпълнена с грижа и любов към децата.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Испански език
Профилът е:
Прегледан: 3920 пъти
Посетители: 2081
Последно онлайн: 30.10.19
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Частна детска ясла Паситос
Допълнителна информация и професионален опит за Частна детска ясла Паситос

Частен Детски Център "Паситос", Ви кани на своето откриване, което ще се състои на 03-Септември ( Пон.) 2018г.Деца и родители заедно могат да се запознаят с игрите, забавленията и екипа които ги очаква в детския център. При посещението на място, родителите ще имат възможността да усетят духа и топлината, с която детския център  посреща и изпраща своите малчугани, също така , ще могат да се запознаят с условията за отглеждане, възпитание и обучение на децата. Детски Център "Pasitoos", сформира групи за деца от 10 месечна до 3 годишна възраст. Предлага се възможност за полудневен или целодневен престой на детето.

Галерия на Частна детска ясла Паситос
Изпрати съобщение
до Частна детска ясла Паситос
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ