Регистрирай се
4.2
user
Изпрати съобщение
Рейтинг 1.0 от 1 потребител
verified
plus

Частна детска градина и ясла Е. Детска градина, ясла

София, България
Е. е единствената детска градина в България, в която децата изучават два западни езика още от първа група: английски, немски и испански език. При следване на пълния цикъл на обучение - от детската градина до седми клас гарантираме усвояването им, установено с международен сертификат. Разнообразието от езикови дейности: игровият подход при натрупването на лексика, интерактивните методи, музикалният английски, испански и немски език превръщат чуждия език в естествена среда за развитие на децата от Е..
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 2868 пъти
Посетители: 2000
Последно онлайн: 25.09.20
С разширено изучаване на
Допълнителна информация и професионален опит за Частна детска градина и ясла Е.

Интерактивни часове по английски, испански и немски език.

 

Те имат за цел да надграждат знанията на децата по нестандартен начин, с помощта на новаторски интерактивни методи в обучението по чужд език. Тези часове се провеждат в специално оборудван езиков кабинет. Използват се най-модерните мултимедийни продукти, съобразени с възрастта и езиковото ниво на децата. От учебната тел: *** г. децата от детската градина на  "Е." имат привилегията

да ползват най-модерната  интерактивна  дъска Active board за обучение по английски език на Longman center. Тя дава възможност часовете по английски език да са още по-забавни, по-интересни и ефективни.

 

English in Action

Училище Е. е в сътрудничество с една от най-престижните образователни институции във Великобритания в областта на езиковото обучение Cambridge Edication Group. Вече осма поредна година Преподаватели англичани работят с децата на Е.. Изключение в политиката на Cambridge Edication Group e включването в курса на деца под 7 годишна възраст, което те правят единствено за детската градина на Е.. Курсът English in Action е уникална програма, насочена към развиване на комуникативните умения на децата по английски език и повишаване тяхното езиково ниво и увереност в общуването.

 

Пролетен чуждоезиков лагер с преподаватели от Великобритания 

От учебната тел: *** г. децата от 3 и 4 група имат уникалната възможност да участват в езиковия курс на Cambridge Education Group. Заниманията се провеждат два пъти в годината в следните периоди: първите седмици на месец април и първите две седмици на мсесец юли. По време на езиковия лагер децата имат занимания с преподавателите от Великобритания по програмата English in Action.

 

Всяко ниво по програмата надгражда предходното и е структурирано по начин, който развива базовите умения - говорене, разбиране и четене. Всеки ден от курса насочва вниманието на децата върху различна тема, като ги провокира да мислят на английски език и ги приобщава към естествената езикова среда. Като част от дейностите в часовете са включени: комуникативни игри, театър, състезателни игри, приложни дейности, които дават възможност на децата да бъдат активни и мотивирани в ученето и неусетно да упражняват и развиват своите знания по английски език.

 

Изкуства:

- изобразително изкуство;                               

- приложни дейности;

- музика;

- класически балет /от 2 гр./;

- народни танци /от 4 гр./.

 

Децата от детската градина участват в ежегодния конкурс за коледна картичка на Е.. Наградените рисунки отпечатваме като коледни картички, които разпространяваме в цяла България. Средствата, събрани от продажбите на коледните картички, децата даряват на своите приятели от ДОВДЛРГ - с. Гурково.

 

В "Е." разглеждаме формирането на физическа култура у децата като неразделна част от израстването им като пълноценни личности. Тук  децата спортуват всеки ден: в  организираните седмични тренировки и в часовете за спортни игри.

Галерия на Частна детска градина и ясла Е.
Частна детска градина и ясла Е.
Частна детска градина и ясла Е.
Частна детска градина и ясла Е.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частна детска градина и ясла Е.
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Уроци по Гръцки език
Уроци по Физика за 7 клас
Училище за Фризьори
Ноти за Пиано за деца
Курсове Маникюр Пловдив
Курс по Английски Варна
Частни уроци по Испански език обяви София
Школа Народни хора
Латиноамерикански танци видео
Тренировки по Баскетбол в Русе
Изучаване на Английски език онлайн за начинаещи
История и цивилизация за 11 клас
Обучение по Математика в детската градина
Уроци по Пеене Варна
Упражнения по Английски онлайн
Немски език Пловдив
Бокс тренировки
Курсове по Руски Бургас
Уроци по Народни танци Овча Купел
Салса видео уроци
Урок по Рисуване
Уроци по Народни танци София
Индивидуални тренировки по Карате
Частни уроци по Литература
Тренировки по Футбол за деца
Кик Бокс Бургас
Уроци по Пеене
Индивидуални тренировки по Йога
Йога курс цени
Матури по География
Уроци по Английски Пловдив
Уроци по Математика Стара Загора
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ