Регистрирай се
5.0
image
0899 900 704
Изпрати съобщение
 
platinum
verified
plus

Частна детска градина и ясла "ЕСПА" Детска градина, ясла

ул. „Мур“ 15 , 1618 София, България map
0899 900 704
ЕСПА е единствената детска градина в България, в която децата изучават два западни езика още от първа група: английски, немски и испански език. При следване на пълния цикъл на обучение - от детската градина до седми клас гарантираме усвояването им, установено с международен сертификат. Разнообразието от езикови дейности: игровият подход при натрупването на лексика, интерактивните методи, музикалният английски, испански и немски език превръщат чуждия език в естествена среда за развитие на децата от ЕСПА.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 431 пъти
Посетители: 322
Последно онлайн: 20.06.19
С разширено изучаване на
Допълнителна информация и професионален опит за Частна детска градина и ясла "ЕСПА"

Интерактивни часове по английски, испански и немски език.

 

Те имат за цел да надграждат знанията на децата по нестандартен начин, с помощта на новаторски интерактивни методи в обучението по чужд език. Тези часове се провеждат в специално оборудван езиков кабинет. Използват се най-модерните мултимедийни продукти, съобразени с възрастта и езиковото ниво на децата. От учебната 2009 -2010 г. децата от детската градина на  "ЕСПА" имат привилегията

да ползват най-модерната  интерактивна  дъска Active board за обучение по английски език на Longman center. Тя дава възможност часовете по английски език да са още по-забавни, по-интересни и ефективни.

 

English in Action

Училище ЕСПА е в сътрудничество с една от най-престижните образователни институции във Великобритания в областта на езиковото обучение Cambridge Edication Group. Вече осма поредна година Преподаватели англичани работят с децата на ЕСПА. Изключение в политиката на Cambridge Edication Group e включването в курса на деца под 7 годишна възраст, което те правят единствено за детската градина на ЕСПА. Курсът English in Action е уникална програма, насочена към развиване на комуникативните умения на децата по английски език и повишаване тяхното езиково ниво и увереност в общуването.

 

Пролетен чуждоезиков лагер с преподаватели от Великобритания 

От учебната 2009-2010г. децата от 3 и 4 група имат уникалната възможност да участват в езиковия курс на Cambridge Education Group. Заниманията се провеждат два пъти в годината в следните периоди: първите седмици на месец април и първите две седмици на мсесец юли. По време на езиковия лагер децата имат занимания с преподавателите от Великобритания по програмата English in Action.

 

Всяко ниво по програмата надгражда предходното и е структурирано по начин, който развива базовите умения - говорене, разбиране и четене. Всеки ден от курса насочва вниманието на децата върху различна тема, като ги провокира да мислят на английски език и ги приобщава към естествената езикова среда. Като част от дейностите в часовете са включени: комуникативни игри, театър, състезателни игри, приложни дейности, които дават възможност на децата да бъдат активни и мотивирани в ученето и неусетно да упражняват и развиват своите знания по английски език.

 

Изкуства:

- изобразително изкуство;                               

- приложни дейности;

- музика;

- класически балет /от 2 гр./;

- народни танци /от 4 гр./.

 

Децата от детската градина участват в ежегодния конкурс за коледна картичка на ЕСПА. Наградените рисунки отпечатваме като коледни картички, които разпространяваме в цяла България. Средствата, събрани от продажбите на коледните картички, децата даряват на своите приятели от ДОВДЛРГ - с. Гурково.

 

В "ЕСПА" разглеждаме формирането на физическа култура у децата като неразделна част от израстването им като пълноценни личности. Тук  децата спортуват всеки ден: в  организираните седмични тренировки и в часовете за спортни игри.

Галерия на Частна детска градина и ясла "ЕСПА"
Изпрати съобщение
до Частна детска градина и ясла "ЕСПА"
Докладвай нередност

Отзиви


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Немски език за деца в София
Курсове по Руски език Велико Търново
Английски София
Балет курсови работи
Частни детски градини София Изгрев
Интензивен курс по Английски език intermediate
Английски език ниво а1
Частни уроци по Български език и Литература Варна
Курс Английски Пловдив
Уроци по Пеене Варна
Курсове за Фризьори Бургас
Народни танци Младост 3
Курсове по Математика за деца
Индивидуални уроци по Английски език Варна
Уроци по Български език за 5 клас
Учител по Английски език София
Online уроци по Английски език
Езикови курсове Русе
It курсове
Немски език София
Обучение по Математика в детската градина
Курсове Руски език Бургас
Яки Брейк танци
Индивидуални уроци по Китара
Разговорни Курсове по Английски
Балетна школа София Модерен Балет
Уроци по Плуване за възрастни Варна
Курсове Счетоводство Русе
Езикова школа по Немски София
Уроци по Плуване за деца в Пловдив
Частни уроци по Физика Бургас
Дискусия Счетоводство
Учители БГ използва "бисквитки", за да улесни Вашата дейност в сайта. Научете повече