verified

Частна детска градина и ясла "ЕСПА" Детска градина, ясла

София, България
ЕСПА е единствената детска градина в България, в която децата изучават два западни езика още от първа група: английски, немски и испански език. При следване на пълния цикъл на обучение - от детската градина до седми клас гарантираме усвояването им, установено с международен сертификат. Разнообразието от езикови дейности: игровият подход при натрупването на лексика, интерактивните методи, музикалният английски, испански и немски език превръщат чуждия език в естествена среда за развитие на децата от ЕСПА.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 4796 пъти
Посетители: 2828
Последно онлайн: 07.08.23
С разширено изучаване на
Допълнителна информация и професионален опит за Частна детска градина и ясла "ЕСПА"

Интерактивни часове по английски, испански и немски език.

 

Те имат за цел да надграждат знанията на децата по нестандартен начин, с помощта на новаторски интерактивни методи в обучението по чужд език. Тези часове се провеждат в специално оборудван езиков кабинет. Използват се най-модерните мултимедийни продукти, съобразени с възрастта и езиковото ниво на децата. От учебната тел: *** г. децата от детската градина на  "ЕСПА" имат привилегията

да ползват най-модерната  интерактивна  дъска Active board за обучение по английски език на Longman center. Тя дава възможност часовете по английски език да са още по-забавни, по-интересни и ефективни.

 

English in Action

Училище ЕСПА е в сътрудничество с една от най-престижните образователни институции във Великобритания в областта на езиковото обучение Cambridge Edication Group. Вече осма поредна година Преподаватели англичани работят с децата на ЕСПА. Изключение в политиката на Cambridge Edication Group e включването в курса на деца под 7 годишна възраст, което те правят единствено за детската градина на ЕСПА. Курсът English in Action е уникална програма, насочена към развиване на комуникативните умения на децата по английски език и повишаване тяхното езиково ниво и увереност в общуването.

 

Пролетен чуждоезиков лагер с преподаватели от Великобритания 

От учебната тел: *** г. децата от 3 и 4 група имат уникалната възможност да участват в езиковия курс на Cambridge Education Group. Заниманията се провеждат два пъти в годината в следните периоди: първите седмици на месец април и първите две седмици на мсесец юли. По време на езиковия лагер децата имат занимания с преподавателите от Великобритания по програмата English in Action.

 

Всяко ниво по програмата надгражда предходното и е структурирано по начин, който развива базовите умения - говорене, разбиране и четене. Всеки ден от курса насочва вниманието на децата върху различна тема, като ги провокира да мислят на английски език и ги приобщава към естествената езикова среда. Като част от дейностите в часовете са включени: комуникативни игри, театър, състезателни игри, приложни дейности, които дават възможност на децата да бъдат активни и мотивирани в ученето и неусетно да упражняват и развиват своите знания по английски език.

 

Изкуства:

- изобразително изкуство;                               

- приложни дейности;

- музика;

- класически балет /от 2 гр./;

- народни танци /от 4 гр./.

 

Децата от детската градина участват в ежегодния конкурс за коледна картичка на ЕСПА. Наградените рисунки отпечатваме като коледни картички, които разпространяваме в цяла България. Средствата, събрани от продажбите на коледните картички, децата даряват на своите приятели от ДОВДЛРГ - с. Гурково.

 

В "ЕСПА" разглеждаме формирането на физическа култура у децата като неразделна част от израстването им като пълноценни личности. Тук  децата спортуват всеки ден: в  организираните седмични тренировки и в часовете за спортни игри.

Галерия на Частна детска градина и ясла "ЕСПА"
Частна детска градина и ясла
Частна детска градина и ясла
Частна детска градина и ясла

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частна детска градина и ясла "ЕСПА"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ