verified

Частна детска градина и ясла "Арлекино" Детска градина, ясла

София, България
Частна детска градина АРЛЕКИНО е създадена с много любов в началото на 2005г. в кв. Обеля.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 5962 пъти
Посетители: 3107
Последно онлайн: 07.12.23
С разширено изучаване на
Допълнителна информация и професионален опит за Частна детска градина и ясла "Арлекино"

Детска ясла

 

Яслените групи се помещават в сградата на Частна детска градина „Арлекино”. Дневният режим на малчуганите е съобразен с техните индивидуални потребности за здравословно развитие. Броят на децата в яслените групи не надхвърля 12 деца.

За тях се грижат квалифицирани педагози, мед. сестри и детегледачки. Педагогическите ситуации са съобразени с необходимостта и желанието на децата да опознава заобикалящия го свят. Яслата разполага с голям набор от играчки за децата, както и опознавателни кътове.

 

Детска градина

 

Частна детска градина АРЛЕКИНО е създадена с много любов в началото на 2005г. в кв. Обеля. Ние изградихме спокойна и комфортна среда за децата, осигуряваща развитие на интелектуалните и физическите им способности още в ранна възраст. При нас малчуганите прекарават щастливо деня си, обградени с грижи и внимание към тяхното здраве и обучение. Веселите игри и заниманията по програми одобрени от МОН, приучават децата на самостоятелност, мислене, правилно отношение към света и дават началото на добрите човешки взаимоотношения. Ние знаем всяка “малка” и “голяма” стъпка на хлапето Ви, откриващо природата, познанията, спорта и ежедневно информираме и консултираме родителите. Децата изучават избран от родителите език- английски, италиански или испански. Езиковото обучение се извършва по четири учебни часа на ден под формата на интригуващи децата ситуации. Езиковото обучение се извършва по авторски програми одобрени от МОН. В края на седмицата родителите са информирани за предаденият през седмицата учебен материал. Детска градина Арлекино се намира в самостоятелна сграда на три етажа. разполага с голям двор за игра - оборудван с любими за децата съоражения и играчки. Яслата и детската градина Арлекино са изградени съгласно действащото законодателство и нуждите на най-малките ни възпитаници. Сградата е обзаведена модерно и функционално, съгласно наредбите на МОН и необходимостта у подрастващите да развиват своят усет към красивото.

 

Лиценз РД 1485-7.06.06

 

През 2010г. Частна детска градина Арлекино става асоцииран член на Cambridge University 

Изпрати съобщение
до Частна детска градина и ясла "Арлекино"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ