+ Предложи новина
25.10.2016

Зачестява насилието с особена жестокост между ученици

Зачестява насилието с особена жестокост между ученици

 Четирима ученици от Професионалната гимназия по сградостроителство в Бургас (ЛУСК) бяха бити от свой връстник, по първоначална информация, от друго училище. През голямото междучасие те отишли да си купят закуска, когато били пресрещнати от други младежи. Само един от тях се нахвърлил върху тримата. Той счупил костици в носа на едно от пострадалите момчета, на другото причинил кръвонасядания по главата. Другите двама нямат наранявания. В момента жертвите на побоя са в болницата и ги разпитват полицаи. Очаква се скоро да стане ясна и причината за инцидента.

 Инцидентите с насилие между ученици с особена жестокост зачестиха. Преди време се появи ужасяващ клип, в който момичета бият тийнейджърка и я карат да се съблече чисто гола. На 19 септември пък ученички биха своя връстничка във Варна след спор за момчета. Побоят се е случил още през месец юли, но едва месеци по-късно някой решава да качи видеото в социалните мрежи.

 Ден преди това 17-годишно момче беше пребито в двора на гимназията в град Исперих. Момчето е нападнато от петима деветокласници, които му потърсили сметка защо контактува в мрежите с тяхна позната. В резултат на побоя потърпевшият беше със счупен нос и насинено око.

Източник: www.vesti.bg

Оценка 4.84 от 32 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ