Регистрирай се
5.0
image
0878 686 554
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 13 потребители
platinum
verified
plus

Ангел Ангелов Учител

ж.к. Младост 1, София, България map
В близост до метростанция Младост - 1, сп. ХМС и сп. Блок 43 ж.к. Младост - 1
0878 686 554
Учител филолог дава частни уроци по английски и български език на ученици и възрастни вкъщи, по домовете/офисите и по скайп. Цената за един учебен (45-минутен) час е 12 лв. Препоръчва се урокът да се състои от минимум два учебни часа. При посещение от страна на преподавателя в дома на учещия цената за двучасов урок е 30 лв.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 8449 пъти
Посетители: 3652
Последно онлайн: 19.10.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
12 лв.
45мин.

Уроци по Български език

още »
12 лв.
45мин.

Уроци по Български за чужденци

още »
15 лв.
45мин.
Допълнителни умения на Ангел Ангелов
Образование Град Специалност Степен Випуск
Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий" Велико Търново Английска филология Бакалавър 2005 г.
Сертификати и грамоти на Ангел Ангелов
Допълнителна информация и професионален опит за Ангел Ангелов

Предлаганите частни уроци са индивидуални или в малки групи от по двама-трима души. Когато уроците се провеждат в дома на учителя, между участниците в обучението за здравна безопасност се осигурява разстояние поне 1,5–2 м.

Преподаването по скайп е много подходящо и ефективно – то по нищо не се отличава от обучението вкъщи или в дома на учещия, а спомага да се спестят време и средства и да се преодолеят разстоянията. Граматическите обяснения и непознатите думи по време на урока се пишат в чата на скайп, а след урока систематизираният теоретичен материал и непознатите думи, подредени по азбучен ред, се изпращат на обучаемия на PDF файл, за да могат евентуално да се извадят на хартия. Сега, в условията на епидемия, обучението по скайп се оказва още по-желателно и сигурно, защото предпазва от възможно заразяване.

 

 

ЗА УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

 

В зависимост от потребностите на учещия се подбира подходяща учебна система, а ако той/тя има предпочитание към даден учебник, преподава се по него. Например с ученици обикновено се работи по учебника, по който те учат в училище. По време на уроците се използват разнообразни материали за слушане, като с това се цели обучаемият бързо да придобие, утвърди или усъвършенства говорни навици на английски език; към тези материали за слушане са включени фонетични, лексикални и граматически обяснения, следвани от различни по трудност упражнения. Особено внимание се обръща на правилното произношение и резултатното усвояване на граматиката – за тази цел на думите редовно се дава фонетична транскрипция, а граматиката се обяснява по достъпен начин, като теоретичният материал се илюстрира с разнообразни примери.

 

Ако смятате, че за вас придобиването на нови знания е по-важно от това, да получите сертификат за владеене на езика, предлаганото обучение би могло да ви бъде от полза. 


ЗА УРОЦИ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

 

По време на уроците учебният материал се поднася и обяснява по достъпен и разбираем за учениците начин, като се придружава от разнообразни и различни по трудност упражнения. При седмокласниците и дванайсетокласниците вниманието е съсредоточено най-вече върху успешното полагане на предстоящата им матура. 

 

Целта на тези уроци е не само да се обхване учебният материал, но и да придобият учениците висока грамотност и езикова култура.

 

 

LESSONS OF BULGARIAN FOR ENGLISH-SPEAKING LEARNERS – УРОЦИ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ЗА АНГЛОГОВОРЕЩИ  

 

If you are a speaker of English and would like to become fluent in Bulgarian, then you have come to the right place. A philologist with more than ten years’ teaching experience gives private lessons of Bulgarian to English-speaking learners at home, at the learner’s place or office or via Skype. 

 

During the lessons, the teacher strives for excellence in his work, shows patience, and tries his best to make the learner(s) feel calm and confident in the learning process. Particular attention is paid to the correct pronunciation, and special emphasis is laid on the assimilation of grammar. 

 

The price for a 45-minute class period is 15 leva. It is recommended that a lesson should consist of at least two class periods.

 

Ако сте англоговорещ и желаете да владеете свободно български език, то сте дошли на правилното място. Филолог с над десетгодишен опит в преподаването дава частни уроци по български език на англоговорещи вкъщи, по домовете (офисите) и по скайп.

 

По време на уроците учителят се стреми да бъде изряден в работата си, проявява търпение и във всяко отношение се старае да накара обучаемия да се чувства спокоен и уверен в учебния процес. Особено внимание се обръща на правилното произношение и специално се набляга върху усвояването на граматиката.

 

Цената за един учебен (45-минутен) час е 15 лв. Препоръчва се урокът да се състои от минимум два учебни часа.

 

Галерия на Ангел Ангелов
Изпрати съобщение
до Ангел Ангелов
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ