Регистрирай се
5.0
image
0878 686 554
напиши съобщение
Рейтинг 5.0 от 7 потребители
platinum
verified
plus

Ангел Ангелов Учител

ж.к. Младост 1, София, България map
В близост до метростанция Младост - 1, сп. ХМС и сп. Блок 43 ж.к. Младост - 1
0878 686 554
Учител със завършена английска филология, две национални награди за превод на поезия и проведен стаж в Института по български език при БАН дава частни уроци по английски и български език на ученици и възрастни вкъщи, по домовете (офисите) и по скайп. Цената за един учебен (45-минутен) час е 10 лв. Желателно е урокът да бъде с продължителност поне два часа. При посещение в дома на учещия цената за двучасов урок е 25 лв.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 5400 пъти
Посетители: 2514
Последно онлайн: 20.05.19
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
10 лв.
45мин.

Уроци по Български език

10 лв.
45мин.
Допълнителни умения на Ангел Ангелов
Образование Град Специалност Степен Випуск
Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий" Велико Търново Английска филология Бакалавър 2005 г.
Сертификати и грамоти на Ангел Ангелов
Допълнителна информация и професионален опит за Ангел Ангелов

ЗА УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

 

В зависимост от потребностите на учещия се подбира подходяща учебна система, а ако той/тя има предпочитание към даден учебник, преподава се по него. Например с ученици обикновено се работи по учебника, по който те учат в училище. По време на уроците се използват разнообразни материали за слушане, като с това се цели обучаемият бързо да придобие, утвърди или усъвършенства говорни навици на английски език; към тези материали за слушане са включени фонетични, лексикални и граматически обяснения, следвани от различни по трудност упражнения. Особено внимание се обръща на правилното произношение и резултатното усвояване на граматиката - за тази цел на думите редовно се дава фонетична транскрипция, а граматиката се обяснява по достъпен начин, като теоретичният материал се илюстрира с разнообразни примери. 

Индивидуалното обучение има безспорни предимства пред груповото. Ето защо, ако смятате, че за вас придобиването на нови знания е по-важно от това, да получите сертификат за владеене на езика, това обучение би могло да ви бъде от полза. 

Преподаването по скайп е много подходящо и ефективно - то по нищо не се отличава от обучението вкъщи или в дома на учещия, а спомага да се спестят време и средства и да се преодолеят разстоянията.

 

ЗА УРОЦИ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

 

По време на уроците учебният материал се поднася и обяснява по достъпен и разбираем за учениците начин, като се придружава от разнообразни и различни по трудност упражнения. При седмокласниците вниманието е съсредоточено най-вече върху успешното полагане на предстоящата им матура. 

 

Целта на тези уроци е не само да се обхване учебният материал, но и да придобият учениците висока грамотност и езикова култура.

Галерия на Ангел Ангелов
напиши съобщение
до Ангел Ангелов
Докладвай нередност

Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва "бисквитки", за да улесни Вашата дейност в сайта. Научете повече