Регистрирай се
4.8
image
0878 686 554
Изпрати съобщение
Рейтинг 4.8 от 10 потребители
platinum
verified
plus

Ангел Ангелов Учител

ж.к. Младост 1, София, България map
В близост до метростанция Младост - 1, сп. ХМС и сп. Блок 43 ж.к. Младост - 1
0878 686 554
Учител със завършена английска филология, две национални награди за превод на поезия и проведен стаж в Института по български език при БАН дава частни уроци по английски и български език на ученици и възрастни вкъщи, по домовете (офисите) и по скайп. Цената за един учебен (45-минутен) час е 12 лв. Желателно е урокът да бъде с продължителност поне два часа. При посещение в дома на учещия цената за двучасов урок е 30 лв.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 5949 пъти
Посетители: 2737
Последно онлайн: 08.09.19
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
12 лв.
45мин.

Уроци по Български език

12 лв.
45мин.

Уроци по Български за чужденци

още »
15 лв.
45мин.
Допълнителни умения на Ангел Ангелов
Образование Град Специалност Степен Випуск
Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий" Велико Търново Английска филология Бакалавър 2005 г.
Сертификати и грамоти на Ангел Ангелов
Допълнителна информация и професионален опит за Ангел Ангелов

ЗА УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

 

В зависимост от потребностите на учещия се подбира подходяща учебна система, а ако той/тя има предпочитание към даден учебник, преподава се по него. Например с ученици обикновено се работи по учебника, по който те учат в училище. По време на уроците се използват разнообразни материали за слушане, като с това се цели обучаемият бързо да придобие, утвърди или усъвършенства говорни навици на английски език; към тези материали за слушане са включени фонетични, лексикални и граматически обяснения, следвани от различни по трудност упражнения. Особено внимание се обръща на правилното произношение и резултатното усвояване на граматиката - за тази цел на думите редовно се дава фонетична транскрипция, а граматиката се обяснява по достъпен начин, като теоретичният материал се илюстрира с разнообразни примери. 

Индивидуалното обучение има безспорни предимства пред груповото. Ето защо, ако смятате, че за вас придобиването на нови знания е по-важно от това, да получите сертификат за владеене на езика, това обучение би могло да ви бъде от полза. 

Преподаването по скайп е много подходящо и ефективно - то по нищо не се отличава от обучението вкъщи или в дома на учещия, а спомага да се спестят време и средства и да се преодолеят разстоянията.

 

ЗА УРОЦИ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

 

По време на уроците учебният материал се поднася и обяснява по достъпен и разбираем за учениците начин, като се придружава от разнообразни и различни по трудност упражнения. При седмокласниците вниманието е съсредоточено най-вече върху успешното полагане на предстоящата им матура. 

 

Целта на тези уроци е не само да се обхване учебният материал, но и да придобият учениците висока грамотност и езикова култура.

 

LESSONS OF BULGARIAN FOR ENGLISH-SPEAKING LEARNERS – УРОЦИ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ЗА АНГЛОГОВОРЕЩИ  

 

If you are a speaker of English and would like to become fluent in Bulgarian, then you have come to the right place. A philologist with more than ten years’ teaching experience gives private lessons of Bulgarian to English-speaking learners at his place, at the learner’s place or office, and on skype. 

 

During the lessons, the teacher strives for excellence in his work, shows patience, and tries his best to make the learner(s) feel calm and confident in the learning process. Particular attention is paid to the correct pronunciation, and special emphasis is laid on the assimilation of grammar. 

 

The price for a 45-minute class period is 15 leva. It is recommended that a lesson should consist of at least two class periods. If there are two or more learners, a discount is given.

 

 

Ако сте англоговорещ и желаете да владеете свободно български език, то сте дошли на правилното място. Филолог с над десетгодишен опит в преподаването дава частни уроци по български на англоговорещи в дома си, в дома или офиса на учещия и по скайп.

 

По време на уроците учителят се стреми да бъде изряден в работата си, проявява търпение и във всяко отношениие се старае да накара обучаемия да се чувства спокоен и уверен в учебния процес. Особено внимание се обръща на правилното произношение и специално се набляга на усвояването на граматиката.

 

Цената за един учебен (45-минутен) час е 15 лева. Препоръчва се един урок да се състои от минимум два учебни часа. При наличие на двама или повече учещи се прави намаление в цената.

 

Галерия на Ангел Ангелов
Изпрати съобщение
до Ангел Ангелов
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Китайски език ЮЗУ
Школа по Математика
Английски за начинаещи онлайн
Курс по Английски език цена
Салса София
Курс Ноктопластика
Индивидуални уроци по Математика за 7 клас
Изучаване на Английски език онлайн за начинаещи
Йога упражнения видео
Уроци по Английски език Надежда
Изучаване на Английски език online
Уроци по Музика за 7 клас
Икономическа География на България
Уроци по Химия София
Школа по Китара
Джаз и Модерен Балет
Курсове по Математика Варна
Уроци по Зумба
Професионални курсове Пловдив
Частна детска градина София Редута
Swing танци в София хоби
Пилатес за крака
История на българската държава и право
Клуб по Спортни танци Шумен
Спортни танци видео деца
Уроци Салса София
Немски език за начинаещи онлайн
Частни детски градини Лагера
Уроци по Рисуване за начинаещи
Курсове по Английски Русе
Алтернативна История
Тренировки по Плуване София
Учители БГ използва "бисквитки", за да улесни Вашата дейност в сайта. Научете повече