+ Предложи новина
14.07.2015

ВТУ привлича студенти с нова стратегия за информация и реклама

ВТУ привлича студенти с нова стратегия за информация и реклама

  Над 800 студенти са записани вече във ВТУ "Св.Св.Кирил и Методий". Първокурсниците са привлечени чрез нова стратегия за информация и реклама.

 "Въпреки демографската криза и изтичането на студенти към европейските университети интересът към предлаганите специалности на ВТУ тази година е значителен. Това в голяма степен се дължи на поканата към кандидатите да се запишат за студенти по своето първо желание особено в специалности, които обикновено се избират от по-малък брой кандидати", коментират от ръководството на университета. Наред с традиционно високия интерес към икономическите специалности и компютърните науки, наплив има за педагогическите специалности, изкуствата и чуждите езици. "На 25 юли ще бъдат обявени останалите незаети места, за попълването на които няма да се правят допълнителни класирания. Записването ще става веднага според желанието и избора на кандидатите и то ще продължи до изчерпването на утвърдения план-прием", уточниха от учебното заведение.

Източник: www.novini.bg

Оценка 4.83 от 35 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ