+ Предложи новина
21.02.2020

Висше на английски в Испания - ново предложение на изложение „Световно образование“

 Късен прием в британски университети с гарантиран кредит за цялото обучение след Брекзит ще предложи международното изложение „Световно образование“ на  24 февруари в Гранд хотел Пловдив. Сред тях са университетите Ковънтри, Брадфорд, Портсмут и университетът в Източен Лондон. Те ще приемат документи след официалния краен срок - 15 януари, и то по най-желаните специалности като бизнес, компютри, психология, архитектура и инженерни науки. Информация за всички свободни места в британски университети и подаване на  документи за кандидатстване с мотивационно писмо ще се извършват на място по време на изложението и в дните след него.

 Това е уникален шанс за закъснели кандидати - да влязат в последната година, която гарантира  запазване на досегашните условия и пълно кредитиране на таксите за цялото следване. Съгласно споразумението за Брекзит те ще са валидни за приетите до 31 декември 2020 г. На изложението е един от най-добрите академични университети на Холандия – Еайндховен, считан за ковачница на кадри за „Филипс”. Висшето училище е специализирано в областта на научните разработки и иновациите и предлага семестър или година в партньорските си университети в Азия.

 Засиленият интерес към Нидерландия през последните 5 г. доведе до някои ограничителни условия по определени специалности на академичните университети, казват от „Интеграл“. Сред тях са ранни срокове за подаване на документи, допълнителни тестове и изпит по математика за компютърни науки и бизнес администрация, специална селекция и изпит за психология и хорариум от часове за биология и химия. „Световно образование“ стартира специализирана кампания за прием в Нидерландия, която ще е от изложението до 6 март. Специализирани консултантски центрове ще дават информация за Германия, Австрия, Дания, Швеция, Испания, Италия, Белгия и Швейцария, както и за САЩ и Канада.

 Висше на английски в Испания е с сред новите предложения. Вече са обработени първите 10 кандидатури на българи по специалности като бизнес администрация, туризъм, физиотепария, психология и др. Специализирана презентация и информационна брошура ще получат всички посетители с интерес към Испания, която е и сред малкото европейски държави, в които може да се кандидатства с приемен изпит, държан в български университет. Поради това и срокът за прием тук е удължен до 1 юли. В изложението участват  още испански, белгийски, португалски и италиански училища с двуезични програми.

Източник: www.marica.bg

Оценка 4.89 от 27 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Курс по Фризьорство
Матура по БЕЛ за 12 клас
Тренировки Футбол
Английски език уроци за начинаещи
Уроци Английски онлайн
Спортни танци Стара Загора
Интензивни курсове по Немски език
Бокс тренировки Бургас
Курсове по Български
Йога у дома
Уроци по Български Пловдив
Школи по Немски език София
Частни уроци по Немски език Плевен
Курс Немски Русе
Частни детски градини Дружба
Пракаш Йога
Учител по Английски език София
Зумба танци видео
Частни уроци по Литература Плевен
Курсове по Английски цени
Модерен Балет за деца Пловдив
Частна детска ясла София Гоце Делчев
Детски градини в София
Английски уроци онлайн
Подготовка по История
Курсове по Италиански език София
Английски език матура
Курсове София
История и цивилизация за 11 клас
Разговорник по Английски
Частни уроци по Френски език София
Курсове Английски Пловдив
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ