+ Предложи новина
26.03.2015

Видеоконкурс - "Какво означава за ТЕБ обединена Европа?"

Видеоконкурс -

Разширението на ЕС премахна бариерите в Европа, обединявайки континента около общите цели и ценности на хората, живеещи там.

В началото ЕС е създаден като проект за мир и стабилност на континента Европа. С течение на времето благодарение на тези цели все повече държави приемаха идеята за присъединяване към шестте членове учредители. Понастоящем ЕС се състои от 28 държави членки, а вратите му са отворени за други европейски страни, които желаят да се присъединят и се ангажират да насърчават мира, демокрацията, стабилността и просперитета. Понастоящем в процес на присъединяване са Албания, Босна и Херцеговина, бившата Югославска Република Македония, Исландия (преговорите с Исландия са временно преустановени след решението на исландското правителство), Косово*, Черна гора, Сърбия и Турция.


Генералната дирекция на Европейската комисия по въпросите на европейската политика за съседство и преговорите за разширяване има удоволствието да обяви видеоконкурс, наречен „Какво означава за теб обединена Европа?“, който е отворен за млади хора между 13- и 15-годишна възраст от държавите членки на ЕС, както и от държавите кандидатки и евентуалните кандидатки от Югоизточна Европа.

Дайте воля на творчеството си и спечелете пътуване дo Брюксел! Споделете опита и мнението си в едноминутен видеозапис!

Краен срок за участие 10.04.2015г.

Източник: europa.eu

Оценка 4.84 от 32 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ