Регистрирай се
+ Предложи новина
07.04.2021

В МОН работят върху ротационен график на обучение

 Родителите на деца в детската градина ще платят по-малка такса за месец март. Заради локдауна постоянната компонента в сумата е намалена от 20 на 10 лева, става ясно от автоматично разпратените от общината писма за дължимите суми. Останалото е променливата компонента, която се състои от броя на присъствените за детето дни в забавачката. Крайният срок за плащане е 10 април.

 60% е била посещаемостта в детските градини в Пловдив в първия присъствен ден, след като бяха затворени за две седмици заради усложнената ситуация с коронавируса. В Пловдив врати отвориха всички 17 детски ясли и 52 градини, като 7 от тях са с яслени групи.

 След края на пролетната ваканция се възобновява и присъственото обучение на децата от 1. до 12. клас. Учениците ще се върнат в класните стаи на 12 април. Тази седмица се очаква здравните власти съвместно с министъра на образованието и науката Красимир Вълчев, да изработят график за ротационен принцип на обучение на учениците.

Източник: www.marica.bg

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа, Курсове Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ