+ Предложи новина
12.03.2021

Увеличават се учениците и учителите, поставени под карантина

 Двама учители от детски градини и един помощник-готвач от Пловдив са заразени с коронавирус. Карантина е наложена на 49 контактни деца и 4-има от персонала, съобщиха от местното РЗИ. Заболели са и четирима учители от училища и един ученик. Под карантина са поставени общо 144 ученици и двама души от педагогическия персонал.

 В СУ „П. Хилендарски“ в Пловдив поради зачестилите случаи на Ковид-19 сред учениците и преподавателския екип директорът ще издаде вътрешна заповед за преустановяване на присъствената форма на обучение от 12.03.2021 година за срок от две седмици. Предписание за преустановяване на присъственото обучение е издадена и от 10 март и до директора на Хуманитарната гимназия заради 6 случая на COVID сред учениците и с оглед многото контакти при изучаване на втори чужд език.

 От понеделник -15 март, по решение на Областния кризисен щаб, учениците от 5. до 12. клас минават на онлай обучение за 2 седмици.

Източник: www.24chasa.bg

Оценка 4.91 от 22 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ