+ Предложи новина
19.03.2019

Ученички въртят кючеци в час по английски език в столично училище

Ученички въртят кючеци в час по английски език в столично училище

 Родители на ученици от столичното 203-то училище „Свети Методий”, се оплакват от липса на нормален учебен процес и тормоз върху децата. След първия месец в началото на учебната година децата започнаха да се оплакват, че има часове, в които не се прави нищо, каза Даниела Капинчева, майка на ученичка.

 В класа на нейното дете е заснет клип как в час по английски се танцува кючек. Клипът не е заснет по време на час, а в междучасието, обяви директорката на училището Таня Трапова. Въпреки това тя е наказала учителката, която също се вижда на клипа. Капинчева обаче се оплака и от заплахи, отправени от учителката към дъщеря ѝ чрез съобщения във „Вайбър”.

 По думите на майката едно от съобщенията е: „Абе добре, че не си такъв грозен вампир като майка си. Хайде лягам си, утре ще ми се изповядаш пак”. Това е недопустим език за един учител, коментира Даниела Капинчева. „Трябва да се разгледа случая, защото не е ясно дали учителката е писала тези неща. Второ – смятам, че родителите е трябвало да ме уведомят, за да разгледаме случая”, отговори директорката.

 Майката твърди, че е уведомила директорката за тормоза над дъщеря ѝ. Имало и служител от детска педагогическа стая.

Източник: www.btvnovinite.bg

Снимка: БТВ

Оценка 4.86 от 29 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ