+ Предложи новина
25.06.2018

Ученички от Павел баня се бият и заснемат агресивните си постъпки

Ученички от Павел баня се бият и заснемат агресивните си постъпки

 В социалните мрежи отново се разпространява видеоклип, на който се вижда насилие в училище. Боят е между две момичета и е станал в салон по физическо. На видеото ясно се вижда как едното момиче хваща другото за косата и започва да го удря и скубе. Действието се развива в училище в Павел Баня.

 Ренета Загорова, майка на потърпевшата, каза пред bTV, че това е втори подобен видеоклип в рамките на 10 дни из социалните мрежа. По думите й в първото видео жертва на насилие е настоящата насилничката на дъщеря ѝ. „Явно навлиза някаква нова мода между децата. Планират се такива събирания и побоища”, коментира Загорова. По думите ѝ между двете момичета е имало неразбирателство, но никога не се е стигало до физическа саморазправа. Загорова е разговаряла и с родителите на другото момиче, като и двете семейства съветвали децата си да не влизат в контакт едно с друго.

 Според историята на Загорова насилието е станало във физкултурния салон, в който по това време не е имало учител. „Това, което ми каза дъщеря ми – тя била в салона и ритала топка, когато другото момиче влязло и се насочило директно към нея”, каза Загорова. По думите ѝ трябвало да има учител в салона на училището, но в този ден децата имали колоездене и той бил навън.

 Учителят по физическо Георги Георгиев заяви, че не „обърнал внимание на случката”, защото момичетата нямали видими белези от боя по себе си. Директорката на училището Ганка Гогова пък не била на работа в конкретния ден и приела семейството на потърпевшото момиче в дома си, където разговаряли. Тя преценила, че със ситуацията могат да се справят от ръководството на училището и не подала сигнал за насилието. Според класния ръководител на двете момичета Иван Калчев видеоклипът може да е провокация, защото камерата започва да снима преди самия побой. Ренета Загорова заяви, че до момента не е потърсена от ръководството на училището и не знае какво са предприели след първоначалния сигнал.

Източник: www.dariknews.bg

Оценка 4.85 от 33 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Народни танци за начинаещи Варна
Школа по Математика Варна мг
Уроци Плуване Пловдив
Вечерен курс по Турски език
Салса Плевен
Курс по Английски Пловдив
Online уроци по Италиански
Танци Зумба
Модерен Балет за деца
Частни детски градини в Бели брези
Народни танци
Индивидуални уроци по Английски Бургас
Интензивен Курс Английски
Онлайн уроци по Френски език
Уроци по История за 5 клас
Футболни тренировки за деца
Курсове за Сладкари
Частни уроци по Руски език
Езикови школи София Младост
Уроци по Музика за 8 клас
Уроци по Математика за 6 клас
Английски песни за деца
Практическо Счетоводство
It курсове Варна
Индивидуални уроци по Немски език Пловдив
Индивидуални уроци по Английски Варна
Курсове по it
Частни уроци по Английски за матура
Йога Студентски град
Предлагам уроци по Тенис на корт
Тест по Икономика
Online тест по Английски
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ