+ Предложи новина
20.03.2015

Световният шампион по конна стрелба с лък в конна база "Здравец"

Световният шампион по конна стрелба с лък в конна база

Галопиращ с бясна скорост кон и воин, стрелящ с лък от него, плющене на бич, изкусно боравене с меч и сабя. Това не е фантазия или критичен момент от поредния касов филм. Картината е реална и главни действащи лица са световният шампион по конна стрелба с лък Михай Козмей заедно с Димитър Турканов и може да се види на 28.03.2015г. от 10.30ч. на демонстрациите организирани в конната база. Към програмата ще бъдат представени картини с коне на художника Велизар Стефанов.

След демонстрациите желаещите ще имат възможност да яздят и да стрелят с лък. За любителите на конете и динамиката е организирано интензивното обучение което включва уроци по бойна езда, стрелба с лък и стрелба с лък от кон. Курсът ще се води от световният шампион по конна стрелба с лък и основателя на школа Living Arrow Horseback Archery-Bulgaria Михай Козмей в периода от 26 до 30 март в Конна база "Здравец". 

Източник: Конна база "Здравец"

Оценка 4.87 от 31 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ