+ Предложи новина
07.02.2015

Студенти ще оценяват професори в Софийския университет

Студенти ще оценяват професори в Софийския университет

До 22 февруари 2015 г. всеки възпитаник на Алма Матер ще има възможност да попълни онлайн анкета, в която да посочи дали получава достатъчно знания и коректно отношение от професори, доценти и асистенти. Посредством анкета Студентският съвет на най-старото висше училище у нас иска да разбере как се справят преподавателите в Софийския университет - обръщат ли внимание на студентите си, отсъстват ли без причина и принуждават ли възпитаниците си да купуват техни учебници. Допитването е изцяло анонимно, затова младежите няма защо да се притесняват да са откровени. На тяхно разположение са и бланки, в които могат да попълнят всякакви коментари, забележки или препоръки към академичния състав на Алма матер.

След като приключи анкетата, резултатите ще бъдат обобщени и разпратени по съответните катедри и факултети. Студентското допитване ще има по-скоро информативен характер; високата или ниската оценка няма да се отразят на заплащането или на професионалното развитие на оценените. Мнението на студентите дава 20% тежест при формирането на годишната оценка на професори и доценти.

Източник: в. Преса

Оценка 4.85 от 33 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ