+ Предложи новина
12.12.2016

СофтУни провежда най-голямата си до момента кампания за обучения по програмиране

СофтУни провежда най-голямата си до момента кампания за обучения по програмиране

  В началото на 2017 г. СофтУни планира да проведе най-масовата си досега кампания за безплатни обучения по програмиране за начинаещи в цялата страна. Тя ще обхване 28 града, сред които има както големи областни центрове, така и по-малки населени места. Включените в програмата градове са:

София, Горна Оряховица, Стара Загора, Велико Търново, Русе,, Бургас, Варна, Пловдив, Сливен, Враца, Добрич, Плевен, Гоце Делчев, Благоевград, Ямбол, Хасково, Шумен, Видин, Кюстендил, Кърджали, Габрово, Раковски, Белоградчик, Търговище, Перник, Пазарджик, Казанлък, Карнобат.

 Целта на кампанията ни е не само да запознае възможно най-широк кръг хора с всички невероятни възможности, които им дава светът на технологиите, но и да се бори с един от най-наболелите проблеми на обществото ни – огромния процент на безработица. Курсът „Основи на програмирането“ служи като един безплатен, но същевременно и безценен поглед към света на софтуерната разработка. Всеки обучаващ се може да се запознае с основите на програмната логика, както и с някои от базовите особености на професията „програмист”.

 Обученията ще започнат на 14-и януари и ще продължат 2 месеца, като през това време обучаващите се ще изучават различни теми от света на програмирането като например: променливи, типове данни, условни конструкции, цикли и много други. За всички желаещи даваме и възможността да започнат обучение в СофтУни чрез сертификационен изпит след края на курса, който ще се проведе в сградата на нашата компания. 

Записването за обучението вече тече! Подайте своята кандидатура преди 5-и януари и направете своята първа стъпка по пътя към кариерния успех!

 Всеки, който пожелае да се яви на изпита и го премине успешно, ще продължи в нашата обучителна програма за софтуерна разработка. Най-добре представилите се от вътрешната ни програма ще получиат и съдействие за кариерно развитие посредством мрежата ни от влиятелни партньори в софтуерния бизнес.  Всичко това успяхме да постигнем с много усилия, но и с щедрата подкрепа на нашите партньори, сред които са водещи компании като Codific, Infoserv, eDynamix, ORAK Engineering, 411 locals и VM5!

 Благодарим Ви за подкрепата, която ни помага да продължаваме напред; благодарим Ви за всички успехи, които постигаме заедно!

Източник: www.softuni.bg

Оценка 4.86 от 29 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ