+ Предложи новина
11.09.2018

Родители на първокласници в София наемат дронове за първия учебен ден

Родители на първокласници в София наемат дронове за първия учебен ден

  Родители на първокласници в столицата наемат за първия учебен ден дронове, които да заснемат специалната церемония. Това съобщиха пред “Труд” директори на училища в София. Модата за снимки от въздуха дошла от сватбени партита, коментираха оператори на летящите машини. Цената за такъв тип услуга варира от 150 лв. до 450 лв., според времето, което ще се снима на терен и броя на използваните устройства.

 “Имаме запитвания от родители, но и от директори. Снимките от въздуха са атрактивни”, казаха от фирмите за видеозаснемане с дрон “Медия Трейдинг” и “МаксМедия”. По думите на специалистите летящите машини се използват за заснемането на изключително много и разнообразни събития, особено такива, които са на открито. До момента най-популярни си остават сватбите, за които се смята, че всяка трета е заснета с дрон. Сред най-странните поръчки е желание на близки да разпръснат праха на починал с дрон и това да бъде заснето също от въздуха, коментираха експертите.

Източник: www.trud.bg

Оценка 4.83 от 36 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ