+ Предложи новина
02.09.2021

Платформа по състезателна математика от 1 до 4 клас подготвя детето Ви за шампион!

 Еasymath.bg е първата по рода си иновативна учебна онлайн платформа, предназначена за деца от 1 до 4 клас от цялата страна в помощ на подготовката за математически състезания и за изпита за прием в математическите гимназии след 4 клас в цялата страна.

 Модул Видео обучение: В 84 видео урока и задачи към тях са разгледани подробно 42 основни теми по състезателна математика.

 Модул Онлайн подготовка за състезания: Задачите от последните 12 години от най-масовите състезания за 1 - 4 клас се решават и оценяват автоматично онлайн. За всичките почти 5000 задачи са предоставени не само отговори, но и подробни решения.

В Еasymath.bg се провеждат онлайн състезания по математика за деца от ПУК до 4 клас и пробни изпити за 4 клас по формата на „Математика за всеки“.

Ново! Излязоха от печат първите сборници на ИЗИМАТ.БГ! https://easymath.bg/article/104
Ново! Онлайн практически курсове по състезателна математика 1-4 клас 2021/2022 година! https://easymath.bg/article/103

 В платформата Еasymath.bg децата от 1 до 4 клас могат да се подготвят по състезателна математика лесно и удобно по всяко време, от всяко устройство и на всяко място.

Оценка 4.88 от 26 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ