Регистрирай се
+ Предложи новина

07.11.2018

Петокласник удари учител по гърба и го обвини в побой

Петокласник удари учител по гърба и го обвини в побой

 Дете от столично училище се озова в „Пирогов“ след инцидент в училище. Петокласникът е приет със съмнение за комоцио, а лекарите в спешната болница открили и следи от удари по тялото му. Инцидентът е станал в столичното 70-о СОУ "Св. Климент Охридски" в квартал „Модерно предградие“. Момчето твърди, че учителят по физическо го е пребил, но според полицията няма данни той да го е нападнал. То се оплакало от световъртеж след случката, извиканата линейка пристигнала на осмата минута и го отвела до болницата. Там ученикът се оплакал от преподавателя. Директорът на школото обаче твърди обратното, че петокласникът е посегнал пръв на учителя. По думите му, детето е проблемно, то нахлуло в час на третокласници и вероятно след забележка, е ударило учителя. Ученици също потвърдиха тази версия. Учителят, ударен от детето, е в полицията, за да подаде жалба.

 Това не било първият случай, в който детето не се държало добре в училище, обясни директорът на школото Величка Таседжикова. Ученикът решил да избяга избяга от часа по български език и литература и се отправя към спортната площадка. Там се присъединил във вече започналия час по физическо на друг от третите класове. Когато учителят вижда хлапето, го моли да се върне в час и да не пречи на другите деца. Първоначално то отказва, но в последствие решава да си тръгне. Преди това обаче момчето минава зад преподаваля по физическо и го удря по гърба. Учителят се обърнал и попитал защо го е направило. Казал му, че утре ще бъде наказано. Момчето се уплашило и избягало. Час по-късно се върнало с майка си и половината квартал.

 По думите на директорката, детето е добре, но започнало да обяснява, че му е лошо и ще повръща, затова и се обадили на тел. 112. Таседжикова обясни, че в училище е имало сестра, но не пожелали помощ от нея. Директорката разказа, че това не е първият проблем с този ученик. Той бил натрупал голям брой отсъствия, проявявал агресия в училището. Семейството му също било проблемно.

Източник: www.monitor.bg

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа, Курсове Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител Обучаем
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Школа за Народни танци Младост
Английски език за 4 клас
Частни детски градини Банкя
Кик Бокс тренировки за жени
Уроци по Арабски език София
Вечерен курс по Испански език
Начални уроци по Английски
Езикови курсове Пловдив
Английски език Люлин
Уроци по Латино танци онлайн
Фитнес тренировки
Уроци по Химия Бургас
Обучение по Английски език
Дискусия Счетоводство
Италиански за начинаещи онлайн
Модерен Балет София
Спортен център Варна
Компютърни курсове София
Индивидуални уроци по География
Езикови школи София цени
Клуб по Спортни танци София
Спортни танци Стара Загора
Уроци по Китара София
Италиански език Пловдив
Уроци по Салса София
Подготовка по Философия за матура
Английски език за 8 клас
Фитнес клубове в София
Руски език възрастни
Частни уроци по Математика цени
Английски начинаещи
Индивидуални курсове по Английски
Учители БГ използва "бисквитки", за да улесни Вашата дейност в сайта. Научете повече