+ Предложи новина
18.09.2015

Новият сезон на “Детската академия на Телерик“ стартира в началото на октомври

Новият сезон на “Детската академия на Телерик“ стартира в началото на октомври

  Новият сезон на “Детската академия на Телерик“ в София стартира в началото на октомври 2015 г. Обученията за нови групи се провеждат през уикендите в учебния център на "Академията на Телерик". Участието в обученията, насочени към ученици без предишен опит в програмирането, изисква предварителна регистрация и явяване на приемен изпит. Инициативата е подходяща за ученици от четвърти до шести клас, които владеят български език и имат желание да творят и разсъждават. От децата не се изисква предишна подготовка, но със сигурност ще са им от полза интерес към математиката и компютрите, както и начални знания по английски език. Всички гимназиални ученици могат да се обучават безплатно в "Училищната академия на Телерик" или "Алго aкадемията на Телерик". Двете инициативи се провеждат всеки месец в рамките на 3 последователни дни в учебните зали на "Академията на Телерик" в гр. София.

 Прием - приемът в "Детската академия на Телерик" включва кандидатстване чрез явяване на тест. Тестът ще се състои от 20 логически въпроса за време от 45 минути. Не е необходима предварителна подготовка. Успешно представилите се ученици получават покана за присъствено обучение в "Детската академия на Телерик", а останалите могат да следят онлайн уроците на нашия уебсайт и да кандидатстват отново при следващ прием.

Източник: www.telerik-kids.com

Оценка 4.84 от 32 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ