+ Предложи новина
18.02.2019

Николай Бареков ще става учител, очаква разпределение от МОН

Николай Бареков ще става учител, очаква разпределение от МОН

 Евродепутатът консерватор няма да се кандидатира за нов мандат, а ще става учител по български език и литература. Това обяви самият той в личния си фейсбук профил. "Три месеца до лелеяните от евромилионерите (Джамбазки, Борисов, Неков, Цветанов, Новачков, Ковачев, Станишев) евроизбори. За мен - три месеца до края на каторгата. От есента най-после ще сбъдна мечтата си да се завърна в училище като редови учител по литература и български език. Още следващата седмица ще подам молбата си за работа в МОН в очакване на разпределението ми", написа бившият тв водещ и лидер на "България без цензура".

 На коментарите под поста си Бареков отговаря, че иска просто да се посвети "на професията си в света на необятното и духовното на юношите и на децата. Искам мир".

 И още: "МОН разпределят учители в малко проблемни училища. Иначе в другите мутрите няма да ме пуснат. Аз съм заплаха." Бареков обяснява и че преподавателската професия не му е чужда. "За мен е удоволствие. Все пак баща на четирима сина, приет по света от над сто премиери, президенти и прдс на парламенти все нещо може да даде все още. Бях в училища в джунглите на Тимор, Африка, Латинска Америка, Монголия, Финландия... все нещо имам в главата. Бях в училище с ебола в Гамбия. Имам някакъв опит", пише още бъдещият учител.

Източник: www.segabg.com

Оценка 4.85 от 33 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ